Подгряващи свещи 2.5 тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Подгряващи свещи 2.5 тдс
колеги за колко време трябва да почервенее свеща?аз знам за окло 6-8 секунди.моите ги свалях,и какво да ви кажа-чак към 15- 17 секунда стават леко червени.като купувам нови какви да търся-бързо подгряващи или те са стандартни за тдс.колата е 2.5 тдс.пробата съм я правил с акумолатор.благодарско
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Re: Подгряващи свещи 2.5 тдс
Здравей колега,
вчера смених всичките свещи на моя тдс, преди това изпробвах новите свещи с акумолатор - почервеняха за 2-3 секунди. Иначе има свещи с една намотка и по-добрите с две. За марка всеки си има свои разбирания, но все пак мисля, че тези от 10-11лв. не са добра оферта. С познати коментирахме, че свещите от които хората не се оплакват вървят около 20-30лв.(Бош, Беру и т.н.)
Успех с отстраняването на проблема!
вчера смених всичките свещи на моя тдс, преди това изпробвах новите свещи с акумолатор - почервеняха за 2-3 секунди. Иначе има свещи с една намотка и по-добрите с две. За марка всеки си има свои разбирания, но все пак мисля, че тези от 10-11лв. не са добра оферта. С познати коментирахме, че свещите от които хората не се оплакват вървят около 20-30лв.(Бош, Беру и т.н.)
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: Подгряващи свещи 2.5 тдс
E30_DK написа:Здравей колега,
3 мнения
• Страница 1 от 1