регулиране на нивомата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: регулиране на нивомата
popai написа:Благодаря,
като сменя предните амортисьори и ще видим как ще се надигне оптред, и ще търся някой, да ми я натрой отзад
За първи път чувам че със смяна на амортисьорите се променя височината на колата... Ако си имал предвид пружини е друг въпрос защото от тях зависи височината, но от амортисьорите не се променя нищо...
П.С. За колегата които посъветва да си сложите колите на "транспорт моде" и така да си карате няма да коментирам, само ще посъветвам да не го слушате много..
popai написа:Благодаря,
като сменя предните амортисьори и ще видим как ще се надигне оптред, и ще търся някой, да ми я натрой отзад
Ако резервната гума можеш да я сложиш и с лицето и с гърба в тази дупка значи нямаш, за да имаш трябва в средата на дупката да има едно издадено нещо което позволява джантата да бъде сложена само с "лицето" нагоре.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
I.Voykov написа:popai написа:Благодаря,
За първи път чувам че със смяна на амортисьорите се променя височината на колата... Ако си имал предвид пружини е друг въпрос защото от тях зависи височината, но от амортисьорите не се променя нищо...
П.С. За колегата които посъветва да си сложите колите на "транспорт моде" и така да си карате няма да коментирам, само ще посъветвам да не го слушате много..popai написа:Благодаря,
Ако резервната гума можеш да я сложиш и с лицето и с гърба в тази дупка значи нямаш, за да имаш трябва в средата на дупката да има едно издадено нещо което позволява джантата да бъде сложена само с "лицето" нагоре.
Да и пружините ще сменя, но и от амортисьорите се повдига предполагам, с времето може би са паднали, на 2 коли съм си сменял амортисьори, и чуствително колата е по висока, или може би, и идва нормалната стойка както си е.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Здравейте колеги ако може за малко помощ
Смених датчика но колата продължава да седи клекналя в лявата част
Ако успея да я настроя след 20 км пак заема старата позиция може ли помощ
ISTA е програмата
Благодаря предварително
ISTA е програмата
Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
mystvd написа:Здравейте колеги ако може за малко помощ
ISTA е програмата
Благодаря предварително