регулиране на нивомата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Re: регулиране на нивомата

Мнение от I.Voykov » 08 Ное 2011, 10:30

popai написа:Благодаря,
като сменя предните амортисьори и ще видим как ще се надигне оптред, и ще търся някой, да ми я натрой отзад

За първи път чувам че със смяна на амортисьорите се променя височината на колата... Ако си имал предвид пружини е друг въпрос защото от тях зависи височината, но от амортисьорите не се променя нищо...

П.С. За колегата които посъветва да си сложите колите на "транспорт моде" и така да си карате няма да коментирам, само ще посъветвам да не го слушате много..

като сменя предните амортисьори и ще видим как ще се надигне оптред, и ще търся някой, да ми я натрой отзад

Ако резервната гума можеш да я сложиш и с лицето и с гърба в тази дупка значи нямаш, за да имаш трябва в средата на дупката да има едно издадено нещо което позволява джантата да бъде сложена само с "лицето" нагоре.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 08 Ное 2011, 12:51

I.Voykov написа:

За първи път чувам че със смяна на амортисьорите се променя височината на колата... Ако си имал предвид пружини е друг въпрос защото от тях зависи височината, но от амортисьорите не се променя нищо...

П.С. За колегата които посъветва да си сложите колите на "транспорт моде" и така да си карате няма да коментирам, само ще посъветвам да не го слушате много..

Ако резервната гума можеш да я сложиш и с лицето и с гърба в тази дупка значи нямаш, за да имаш трябва в средата на дупката да има едно издадено нещо което позволява джантата да бъде сложена само с "лицето" нагоре.

Да и пружините ще сменя, но и от амортисьорите се повдига предполагам, с времето може би са паднали, на 2 коли съм си сменял амортисьори, и чуствително колата е по висока, или може би, и идва нормалната стойка както си е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 17 Юни 2025, 14:48

Здравейте колеги ако може за малко помощ
Смених датчика но колата продължава да седи клекналя в лявата част
Ако успея да я настроя след 20 км пак заема старата позиция може ли помощ
ISTA е програмата
greshka.jpg

Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire

Мнение от DoesNot » 18 Юни 2025, 13:35

mystvd написа:Здравейте колеги ако може за малко помощ
Смених датчика но колата продължава да седи клекналя в лявата част
Ако успея да я настроя след 20 км пак заема старата позиция може ли помощ
ISTA е програмата