Помощ колеги надраха ми е39-ката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Помощ колеги надраха ми е39-ката
Помощ колеги някви педали ми надраха е39ката.Цялата дясна страна(преден и заден калник със задна и предна врата) са ми надрани.Моля кажете някаква паста да го залича.Благодаря предварително.Няма оправия с тия идиоти
като се има предвид че колата е в гараж и само през деня е вън.
като се има предвид че колата е в гараж и само през деня е вън.- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Помощ колеги надраха ми е39-ката
Колега, съжалявам за случилото се с колата ти....ама как мислиш, че някой въобще ще ти каже с какво да я пастираш (ако въобще е за пастиране), без да се види поражението.
Тук врачки няма, помислете преди да пускате такива теми!!!!
Тук врачки няма, помислете преди да пускате такива теми!!!!
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега съжалявам за случилото се, но да ти кажа и се радвай, че не е един детайл само, после ще го гледаш като кръпка. Никаква паста, бягай при някой бояджия за оферта и така поне няма да си личи !
450 лв някъде ще ти струва плюс материалите....За тези пари просто не си струва да се кахъриш, аз колко колички от суперите съм отнесъл по вратите, да ти кажа вече не ми прави впечатление. Колкото и да пазиш, там където не очакваш ще се случи....
450 лв някъде ще ти струва плюс материалите....За тези пари просто не си струва да се кахъриш, аз колко колички от суперите съм отнесъл по вратите, да ти кажа вече не ми прави впечатление. Колкото и да пазиш, там където не очакваш ще се случи....
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Колега, убеден съм, че ти е кофти. Замисли се обаче...колко теми ще има в този форум: "Помощ, надраха ме."
"Помощ счупили са ми бронята" и т.н.
Ако искаш, пусни тема за добър бояджия. Той ще ти каже дали е за боя или паста. Но тази тема е несериозна. Аз имам 6-7 елемента надрани за 18 месеца. Някои колеги...повече
"Помощ счупили са ми бронята" и т.н.
Ако искаш, пусни тема за добър бояджия. Той ще ти каже дали е за боя или паста. Но тази тема е несериозна. Аз имам 6-7 елемента надрани за 18 месеца. Някои колеги...повече
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Не се ядосвай колега, кола се прави, ние да сме живи и здрави. Каско имаш ли, ако имаш бягай да заведеш 1 щета и после на бояджия да оправи цялата страница и си ти.
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
Колеги благодаря ви много за коментарите
.Лошото е че колата ми е от няколко месеца и още няма каско.Мен ме е яд че има такива хора който да ни драскат колите.Аз надраното го заличих горе долу с една паста но сега ще пробваме с един приятел с машината и с една по-хубава паста.
.Лошото е че колата ми е от няколко месеца и още няма каско.Мен ме е яд че има такива хора който да ни драскат колите.Аз надраното го заличих горе долу с една паста но сега ще пробваме с един приятел с машината и с една по-хубава паста.- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Нещо не съвсем по темата, но до някъде свързано с нея:
Миналата седмица излизам с колата от външния паркинг на мола на Цариградско (София). След бариерката, преди кръстовището с локалното, в ляво имаше спрян един VW. Шофьора на колата пред мен си подаде ръката от прозореца и надра целия VW с ключ, от край до край. Разсвирих се ама нищо. Гоних го оня пред мен по Цариградско, записах му номерата, върнах се и оставих бележка на VW-a. Обадих се и на 112 с подробни обяснения за случката, но от там ми казаха че собственика на надраната кола трябало да си подаде някаква жалба и евентуално да свидетелствам. По-късно собственика на надрания VW ми се обади да ми благодари, че съм му оставил бележка. Каза, че ще ми се обади като пусне жалбичка, ама така и не се обади повече. Вярно, че колата не беше спряна на най-правилното място, но според мен никой няма право да дере колата на другия. Оказа се, че човека с VW-a бил закъсал и затова си оставил колата там. Отишъл да търси някой да го дръпне.
Всеки си има глава на раменте и може да си направи съответните изводи. Идиоти винаги ще има и е трудно да се опазиш от тях. Аз съм се примирил - на изложба с колата си няма да ходя. В противен случай или ще цъкам пари по застрахователи, или ще плащам козметични ремонти през 2-3 месеца.
Миналата седмица излизам с колата от външния паркинг на мола на Цариградско (София). След бариерката, преди кръстовището с локалното, в ляво имаше спрян един VW. Шофьора на колата пред мен си подаде ръката от прозореца и надра целия VW с ключ, от край до край. Разсвирих се ама нищо. Гоних го оня пред мен по Цариградско, записах му номерата, върнах се и оставих бележка на VW-a. Обадих се и на 112 с подробни обяснения за случката, но от там ми казаха че собственика на надраната кола трябало да си подаде някаква жалба и евентуално да свидетелствам. По-късно собственика на надрания VW ми се обади да ми благодари, че съм му оставил бележка. Каза, че ще ми се обади като пусне жалбичка, ама така и не се обади повече. Вярно, че колата не беше спряна на най-правилното място, но според мен никой няма право да дере колата на другия. Оказа се, че човека с VW-a бил закъсал и затова си оставил колата там. Отишъл да търси някой да го дръпне.
Всеки си има глава на раменте и може да си направи съответните изводи. Идиоти винаги ще има и е трудно да се опазиш от тях. Аз съм се примирил - на изложба с колата си няма да ходя. В противен случай или ще цъкам пари по застрахователи, или ще плащам козметични ремонти през 2-3 месеца.
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
sashozmeq написа:Всеки си има глава на раменте и може да си направи съответните изводи. Идиоти винаги ще има и е трудно да се опазиш от тях. Аз съм се примирил - на изложба с колата си няма да ходя. В противен случай или ще цъкам пари по застрахователи, или ще плащам козметични ремонти през 2-3 месеца.
Много си прав, колега! Евала и за постъпката!
И аз съм се примирил с дребните драскотини, но само тези, които ще изчезнат с хубаво пастиране. Дори чакам да се понатрупат и напролет при Десо в Габрово. Ако не дай си боже има нещо по-сериозно - каското ще играе
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
Браво за постъпката ти колега. 
9 мнения
• Страница 1 от 1