свързване на навигация само с ченджър.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
свързване на навигация само с ченджър.
Мн се извинявам за новата тема, може би го пише в някоя тема но аз не го намерих.Та вапроса ми следния: В момента сам с бизнес цд.Имам оригинален ченджър който ми подари един приятел.Може ли ако си купя големият бордмонитор да свържа кам него само този ченджър,моментно докато се снабдя с мк3 или мк 4 или комютъра ми е необходим за да подкарам всичко.И ако е възможно някой който го е правел да каже как става.Благодаря предварително.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: свързване на навигация само с ченджър.
При липсващ навигационен компютър не ти работи дисплея, но всички копчета и врътки по него работят. Аз съм с Мк4 и в момента съм го дал на ремонт, че има проблем с четенето на ДВД-та и дисплея не работи, но CD-то зад него, както чейнджърът и радиото работят нормално. Виж обаче с преправянето на инсталациите и монтажа на други блокове нямам идея, казвам ти при сток инсталация какво става като го няма навито.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
koлега ти от плевен ли си?Аз също сам от плевен и сериозно се замислям да права тази манипулация в колата.нз само дали за да зацепи дисплея ми трябва и радио модул?или нещо др.ти знаеш ли?
- rve
- ///Мтусиаст
-
Видео модул трябва и ТВ усилвател за 16:9 или 4:3 монитор.
П.С. От Плевен съм, но рядко се прибирам там.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
само за да светне монитора?попринцип исках само ченджър да вържа,оказва се че трябва и компютър.само с комп и ченджър няма ли да просветне това нещо или задължително ми трябват и др две неща които си изброил?
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
rve написа:Видео модул трябва и ТВ усилвател за 16:9 или 4:3 монитор.
За да има картина на монитора не трябва ли да има навигацията (където менюто ще изглежда доста по-добре) или само тв тунера (където менюто е доста дървено но поне има образ) ?
- rve
- ///Мтусиаст
-
Точно така, написъл съм го в първото си мнение - няма ли я навигацията екранът е мъртъв, но всички аудио системи (радио, вграден диск/касетка, чейнджър) работят от него.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
значи единствено с мк2 мк3 или мк4 + кенджър и ще просветне и ще просвири?така си го обясних аз поне
- rve
- ///Мтусиаст
-
Не, ще свири и без навигация само екранът няма да работи.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
rve написа:Не, ще свири и без навигация само екранът няма да работи.
-колега, какви смешки пишеш (при това убедено) за колите, който дори нямат инсталация за навигация?? тя няма нищо общо с аудио окабеляването в момента..
-как ще му свири 4енджъра на мом4ето, след като си е извадил музиката (т.е. усилвателя) отпред?? мониторът е само управление на вси4ко, което имаш в багажника,а там трябва да има минимум ново радио (т.е. радио-усилвател,за звука, както и нави и/или тв модул-за картината отпред)
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
rve написа:Мк4 и в момента съм го дал на ремонт, че има проблем с четенето на ДВД-та и дисплея не работи
Колега, къде си го дал за ремонт. Моята МК4 нещо се бъгва от време на време, но представа си нямам къде да го дам за ремонт.
Ако някой друг колега има инфо ще съм благодарен
- rve
- ///Мтусиаст
-
tngeorgiev написа:
-колега, какви смешки пишеш (при това убедено) за колите, който дори нямат инсталация за навигация?? тя няма нищо общо с аудио окабеляването в момента..
-как ще му свири 4енджъра на мом4ето, след като си е извадил музиката (т.е. усилвателя) отпред?? мониторът е само управление на вси4ко, което имаш в багажника,а там трябва да има минимум ново радио (т.е. радио-усилвател,за звука, както и нави и/или тв модул-за картината отпред)
Ти ако беше чел поне през един ред какво съм написал в първия си пост нямаше да пишеш "смешки" на свой ред. Писах за сток инсталация с чейнджър и навигация какво става като го няма второто. Ти разбра ли дали колегата е инсталирал чейджъра, подарен му от приятел, и въобще как му е окабелена колата? Защото аз не. Бизнес CD има, ама вързан ли е чейнджъра, работи ли? И къде прочете, че колегата е извадил "музиката"?
gromovich написа:
Колега, къде си го дал за ремонт. Моята МК4 нещо се бъгва от време на време, но представа си нямам къде да го дам за ремонт.
Дадох го в Пан Сервиз в Младост 1 в София. Не четеше каквито и да е дискове. Смениха оптиката и сега чете CD, но не и DVD. Ъпдейтнах си софтуера до последната версия 32, с която би трябвало да чете и двуслойни DVD-та, но пак без успех та им направих рекламация и им го върнах да го дооправят. Не съм особено обнадежден, че ще успеят, че бая време се мотаха.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
извинявам се за кавгите които предизвиквам с моите тъпи вапроси.Колата е с бизнес цд оригиналното.исках да му слойа нави 16:9,и просто исках да знам какво ми трябва,и нали съответно колко пари да пригатвям.нямам инсталация за нави нит нищо.едон ченджър само
.и си мислех 4е мога да закача монитор + ченджър но уви....май е малко по трудно.приемам и варианти ..... някоъ да споделя

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
rve написа:tngeorgiev написа:
Ти ако беше чел поне през един ред какво съм написал в първия си пост нямаше да пишеш "смешки" на свой ред. Писах за сток инсталация с чейнджър и навигация какво става като го няма второто. Ти разбра ли дали колегата е инсталирал чейджъра, подарен му от приятел, и въобще как му е окабелена колата? Защото аз не. Бизнес CD има, ама вързан ли е чейнджъра, работи ли? И къде прочете, че колегата е извадил "музиката"?gromovich написа:
Дадох го в Пан Сервиз в Младост 1 в София. Не четеше каквито и да е дискове. Смениха оптиката и сега чете CD, но не и DVD. Ъпдейтнах си софтуера до последната версия 32, с която би трябвало да чете и двуслойни DVD-та, но пак без успех та им направих рекламация и им го върнах да го дооправят. Не съм особено обнадежден, че ще успеят, че бая време се мотаха.
-а ти видя ли първия пост в темата - ...сега съм с бизнес цд

-за твоето мк - ЛС
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
някои по евтин да вариант да имам нави да изглежда добре и на цена около 700 800 лева???освен оригинална и dynavin
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2