До колегите с М50В25 с ЕКУ 402! Малко помощ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
До колегите с М50В25 с ЕКУ 402! Малко помощ!!!
И, така. Не можах да намеря адекватна информация никъде, та се налага да питам тук. Двигателя е М50В25 от Е36 в момента е в Е34. ЕКУ-то завършва на 402. Живо ме интересува точната марка и модел на датчик на ХОЛ за разпределителния вал, щото купих чисто нов, оригинален, а ЕКУ-то пак не го чете при все, че прозвъняхме цялата инсталация и сигнал до него стига. Може би проблема е в ЕКУ-то, а може и да не е. Втория ми въпрос е относно ламбда сонда. Заминала е и трябва да купя нова. Бих искал да е оригинална, но като чета много колеги ползват алтернативни марки и модели. Каква бихте ми препоръчали?
Благодаря.
Благодаря.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: До колегите с М50В25 с ЕКУ 402! Малко помощ!!!
това еку бош ли е като марка?
звършващ на 402?
аз имам такъв мотор но тои е с 405 в края
звършващ на 402?
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
За датчика на разпр. вал ще си едитна мнението и ще ти кажа парт номер като слизам при колата 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
ares2 написа:това еку бош ли е като марка?
звършващ на 402?
Да, Бош е!!!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Не мога да повярвам, че няма колеги с такова ЕКУ. Помагайте, че го закарвам на отпадъци!
- TeodorKz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS ; 32?
- Детайли за колата: Е39 97г M-pack ; Е36 32?
датчика е на бош ... а екуто ти може и да е от М50Б20 с този номер ... но попринцип това не е проблем ... а колкото до сондата ... оригиналното се предполага да държи повече ... но цифрата е различна ... слагай от тия евтинките и си карай е моя съвет ... крах 2 години с такава и нямах проблем ...
6 мнения
• Страница 1 от 1