316i/318i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Loewe
- младши ентусиаст
-
MOTORSCHADEN - означава повреда на двигателя. Разбирай колата не може да се движи на собствен ход. Обикновено казват,че не знаят какво и е, дори и да знаят щото ако ти кажат и провериш колко струва ремонта ще се хванеш за главата и няма да я вземеш. Такава кола не бих купил
И както казаха 318ti е като 318is, двувалка и е с 40 коня повече от 316i. Така че внимавай, това ще се отрази на разхода, както и на стила ти на каране. За начинаещ не бих препоръчал ИСа

И както казаха 318ti е като 318is, двувалка и е с 40 коня повече от 316i. Така че внимавай, това ще се отрази на разхода, както и на стила ти на каране. За начинаещ не бих препоръчал ИСа

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Loewe
- младши ентусиаст
-
На първата и предстой скоро да минава технически преглед и може и за това да я продават, ако няма излгелд да го вземе така правят. То може и да има нещо дребно, но в Германия ремонтите са доста скъпи.
Иначе е втора ръка и я продава търговец. Може и да ти свали малко ако му кажеш, че е за износ, защото гаранцията отпада.
318ti компакта пише, че е с М-пакет сериен, но аз като гледам нещо не го виждам
Нещо ми се губи и спортният волан от М-пакета, само спортни седлаки виждам и ///М отзад. Предната маска със сугурност не е М и това ме кара да си мисля, че е блъскана отпред или тоя разправя врели-некипели
Пък и киломерите не са малко да ти кажа. По 20 000 на година. Но ти си решаваш. Най-добре е ако имаш човек в Германия да я погледне и да ти каже кво е положението и струва ли си да биеш път и тн.
Иначе е втора ръка и я продава търговец. Може и да ти свали малко ако му кажеш, че е за износ, защото гаранцията отпада.
318ti компакта пише, че е с М-пакет сериен, но аз като гледам нещо не го виждам

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
noname написа:Бе за тея пари тва е. А аз задължително оттам ше взема несшто. Ще се повъртя една две седмици при приятели и ще рагледам забележителности-bmwтата
ама ти си взимай каквото искаш и за каквито искаш пари - те са си твой!
... ама искаше съвет и го получаваш

погледни тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31461
и си помисли пак какво искаш да си купиш!
Аз ще летя в тая посока тъй че транспорта няма да е проблем.
Не ти говорих за отиването, а за връщането

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
а и ако може да те питам колко и е митото на машинката ... че след годинка и аз ще пазарувам ...или 318ис или 325 че са почти на 1 цена[/quote]
325- 4445.45лв ДДС+ 4947.26лв Акциз= 9392.74лв ... и това е ако има EUR1
318iS- 2520/2574за 143hp (май е по-разумен вариант, а
)
Да взема отношение и по разхода на гориво... Това за купето и по-мощния двигател ти го е казал приятел с хубава моноинжекция
По-голям двигател --> повече харчи, повече върви, повече плащаш, по-голям кеф ти доставя... всичко му е по!!
325- 4445.45лв ДДС+ 4947.26лв Акциз= 9392.74лв ... и това е ако има EUR1

318iS- 2520/2574за 143hp (май е по-разумен вариант, а

Да взема отношение и по разхода на гориво... Това за купето и по-мощния двигател ти го е казал приятел с хубава моноинжекция

Realize..
Real eyes..
Real lies..
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2