Нови или 2 ръка фарове за е36?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Нови или стари фарове.

нови
48
23%
стари
5
2%
стари но запазени
149
72%
задължително нови, старите са за боклука
6
3%

Общо гласове : 208
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Re: Нови или 2 ръка фарове за е36?

Мнение от Бай Семо » 03 Ное 2011, 17:06

baitun написа:
Борис_Малинов написа:
Бай Семо написа:Качеството е на макс :mhihi: :oops:

Приемам критики за ZKW :roll: ;)

Светлинното петно пред колата трябва да е плътно и с равномерна осветеност без тъмни участъци. Тук съм 4300 на късите, пуснал съм и халогените преди да ги регулирам идеално(виждат се жълти отблясъци там, където не трябва)., но вече всичко си е на мястото.

Дългите ня място не ги пускам, само в движение, щот разтапям асвалта :mhihi: без майтап.

Аз предпочитам стария бош, разбира се запазен пред нов Сонар, Депо и други всеизвестни марки, но от голямо значение е регулирането на фаровете на стенд или от човек, който се е занимавал достатъчно с тази дейност и един ксенон 4.3 или 5к

Бай Тун /baitun/ разбрах идеята за ксенона но с тея проверки как да туря като нямам лупа. Пък и като ги знам Кви за в Търново коромпирани ми се ще да си спестя парите от рушвети за една хубава лупа. Но тепърва ще купя халогените които нямам и ми се ще да намеря комплект със стойките да са Hella и да имат и кабелна инсталация към тях. Защото аз нямам такава ... Ще чакам предложения ще пусна и тема в купивам.
Поздрави/
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Ное 2011, 15:51

а някои да е слагал ксенон на bosch без лупи на е36? вижда ли се по-добре? искам мнения на хора къде са го слагали или да знам дали да си търся други фарове или да сложа на тия :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 04 Ное 2011, 15:53

zBoost написа:а някои да е слагал ксенон на bosch без лупи на е36? вижда ли се по-добре? искам мнения на хора къде са го слагали или да знам дали да си търся други фарове или да сложа на тия :)

сложо сложи те за туй плачат сега .... :winky: :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Ное 2011, 16:08

колега тва не са некви от опел кадет фарове, нищо че нямат лупа. имат си cut off linе и не заслепяват никой както съм ги регулирал. само, че с ксенон незнам как ще светят като са настроени да не заслепяват. пък съм виждал на опел астрите къде им бухат ксенон фара няма лупа пък свети добре и не заслепява.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
Мечтае да кара: E92 GTS

Мнение от Sagat » 04 Ное 2011, 16:29

Абе друго си е с лупичката. Изглежда някак си естетически по-добре. Аз лично съм с ЗКВ с рефлектор и БИ Ксенон на 6к, но сега карам колата на един приятел, защото моята е в сервиз вече месец. Той е с ЗКВ с лупа и ще ви кажа, колкото и културно да светят мойте фарове първото нещо, което ще направя като я взема обратно е да си сменя фаровете с такива с лупи.

Всичко друго е компромис !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 04 Ное 2011, 18:10

Sagat написа:Абе друго си е с лупичката. Изглежда някак си естетически по-добре. Аз лично съм с ЗКВ с рефлектор и БИ Ксенон на 6к, но сега карам колата на един приятел, защото моята е в сервиз вече месец. Той е с ЗКВ с лупа и ще ви кажа, колкото и културно да светят мойте фарове първото нещо, което ще направя като я взема обратно е да си сменя фаровете с такива с лупи.

Всичко друго е компромис !

:OT:
А тей, похвали ми ги, че иначе няма кой :mhihi: Пък аз ще ти похваля раздувките :mhihi:

Предишна

Назад към E36