BMW E60 umnitza orion ангелски очи / angel eyes
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BMW E60 umnitza orion ангелски очи / angel eyes
браво! супер са! вече си имам братче
с черно лепило ги залепи, нали

с черно лепило ги залепи, нали

Уфффф,
много ми харесва резултата, но някак ми е кофти да имам оригинален Angel и да тръгна да слагам друг
((
Иначе мн ми харесва, евала
много ми харесва резултата, но някак ми е кофти да имам оригинален Angel и да тръгна да слагам друг

Иначе мн ми харесва, евала
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Калчо, колко пари ти излезна материалите и труда?
bossorange написа:Калчо, колко пари ти излезна материалите и труда?
200 лева ми излезна.
@ndro, за лепилото - не е черно - светло е (нямаше черно). Обаче по друг начин е сложено и не се вижда така като при теб. На по бира ще го видиш в детайли

kopchev, принципно зависи какво търсиш. Ако си доволен от сегашния ти - няма смисъл да слагаш друг. Аз не бях доволен и за това го направих.
Калин
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
не ми става ясно стаклата разлепяш ли ги или ги режеш,и ако можеш да покажеш как ги залепяш или залепени
bojky написа:не ми става ясно стаклата разлепяш ли ги или ги режеш,и ако можеш да покажеш как ги залепяш или залепени
прочети началото на темата и ще ти се проясни. стЪклото е пластмаса

- bojky
- младши ентусиаст
-
да колега знам че е пластмасово и веднъж съм пробвал да го разлепя като на мерцедесите но не се плучи
- bojky
- младши ентусиаст
-
kalcho написа:bossorange написа:Калчо, колко пари ти излезна материалите и труда?
200 лева ми излезна.
@ndro, за лепилото - не е черно - светло е (нямаше черно). Обаче по друг начин е сложено и не се вижда така като при теб. На по бира ще го видиш в детайли
kopchev, принципно зависи какво търсиш. Ако си доволен от сегашния ти - няма смисъл да слагаш друг. Аз не бях доволен и за това го направих.
Калин
Ако може една снимка на отворен капак
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Да питам - трябва ли да се сваля бронята за да се свалят фаровете? И въобще лесно ли се свалят фаровете? За мойта кола става дума
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Фаровете излизат БЕЗ да се сваля бронята, само с развиване на централната част (където са бъбреците) и ухажване.
- civic
- младши ентусиаст
-
Според мен стой малко като ауди, като се виждат самите диоди.
вече има и 10 вата диоди които светят доста по силно и резултата ще е същия като се запази оригиналната визия.
вече има и 10 вата диоди които светят доста по силно и резултата ще е същия като се запази оригиналната визия.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Ангелските очи преди фейслифта каквито и диоди да им сложиш не могат да докарат ефекта на Ф10 или Умница очите.
При фейслифта също не можеш да го докараш този ефект, защото там светлината тръгва от вътрешните рингове към външните. Вътрешните рингове винаги светят по-силно, а външните винаги светят слабо, просто такава е конструкцията на фара.
Ангелските очи на Умница са единственото което се доближава до новите ЛЕД ангелски очи
При фейслифта също не можеш да го докараш този ефект, защото там светлината тръгва от вътрешните рингове към външните. Вътрешните рингове винаги светят по-силно, а външните винаги светят слабо, просто такава е конструкцията на фара.
Ангелските очи на Умница са единственото което се доближава до новите ЛЕД ангелски очи

civic написа:Според мен стой малко като ауди, като се виждат самите диоди.
незнам дали си виждал как светят на живо, но няма нищо общо с ауди. светлината се слива в един кръг и не се виждат отделните диоди.
никакви диоди в оригиналния светоотвод няма да светят по-силно, независимо колко вата са, поради две причини:
- много голяма част от светлината се губи още в началото на светоотвода, който обикновено е потъмнял от топлината и времето
- на всеки ринг на umnitza има по няколко десетки диода (по спомен 50-ина на малкия и 70-ина на големия), няма как да се постигне такъв ефект със един диод в светоотвод.
Cinder написа:Ангелските очи на Умница са единственото което се доближава до новите ЛЕД ангелски очи
доближава се наистина, новите светят малко по-силно.
Вече имаме двама членове на бандата, които се престрашиха да си режат фаровете.
Чакам още малко време да мине и слагам главата в торбата и аз. Имам нещо предвид
Иначе изглежда супер с тия умници 

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5