как е правилно
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: как е правилно
kemakozeE36 написа:zazomazo написа:като се има предвид, че все пак тва е авто форум би следвало темата да тръгне в посока "как да се изсерем докато шофираме" .....
та очаквам колеги да споделят за нов мод тип "тоалетно рекаро"
Прави се отвор в седалката и отвор в пода.Двата такива трябва да са свързани посредством гъвкава връзка, за да може и седалката да се регулира. Препоръчително е да има и измиване, което се взима от чистачките и капачето на отвора в седалката задължително да е в същия цвят и да е наравно с тапицерията на седалката
Колега,пишеш пълни глупости!!!

Знаете ли колко е хубаво да се изакаш на въздух,не бех го правил толкова от отдавна,но ще разкажа щом ме питате

Та карам си аз колата,кротко и изведнъж ми се допикава,да,правилно четете-пикаеми се,ма здраво,карам обаче колата в посока кърджали,обаче посоката е хасково и преди хасково,има някакъв спокоен път за кърджали,нещо беше свързано с баня и минерална вода,но не се сещам сега как се казва селото,та карам аз,пътя не е лош,обаче ми се пикае зверски,намирам една отбивчица,излизам от колата и запомнете 2 те важни неща които трябва да вземете с вас на излизане от колата по малка нужда:Това са ключовете от колата и телефона,ключовете се знае защо а телефона,ако някой все пак успее да ви остави като несретник по средата на нищото-да звъннете на някой,та как и да е,само да добавя,тамошният район всеки път предизвиква тоя порив в мехура,незнам защо,преди пак ми се пикаеше там здраво,та как и да е,слизам малко у шубрака,вада смока и преди да пикам,ма секунда преди това ми се досира страхотно...Маллии,веднага сменят първоначалната позиция и клекам,няма да обяснявам какъв кеф беше,супер,помня...айде ,няма да изпадам в подробности,друго важно нещо,винаги си взимайте касовите бележки от магазините,освен че е задължително и упоменато в закона,не знаете кога ще ви потрябват,особенно онези дълги бележки от бензиностанциите,само да кажа че като се качих в колата разбрах че от кефа от акането...не се бях изпикал,представяте ли си какъв кеф е било,че да не се изпикаш,до тогава мислих че тея 2 функции са едновременни,та се наложи по нататък пак да спирам за пикаене...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Е.Димитров написа:kemakozeE36 написа:zazomazo написа:като се има предвид, че все пак тва е авто форум би следвало темата да тръгне в посока "как да се изсерем докато шофираме" .....
та очаквам колеги да споделят за нов мод тип "тоалетно рекаро"
Прави се отвор в седалката и отвор в пода.Двата такива трябва да са свързани посредством гъвкава връзка, за да може и седалката да се регулира. Препоръчително е да има и измиване, което се взима от чистачките и капачето на отвора в седалката задължително да е в същия цвят и да е наравно с тапицерията на седалката
Колега,пишеш пълни глупости!!!![]()
Знаете ли колко е хубаво да се изакаш на въздух,не бех го правил толкова от отдавна,но ще разкажа щом ме питате![]()
Та карам си аз колата,кротко и изведнъж ми се допикава,да,правилно четете-пикаеми се,ма здраво,карам обаче колата в посока кърджали,обаче посоката е хасково и преди хасково,има някакъв спокоен път за кърджали,нещо беше свързано с баня и минерална вода,но не се сещам сега как се казва селото,та карам аз,пътя не е лош,обаче ми се пикае зверски,намирам една отбивчица,излизам от колата и запомнете 2 те важни неща които трябва да вземете с вас на излизане от колата по малка нужда:Това са ключовете от колата и телефона,ключовете се знае защо а телефона,ако някой все пак успее да ви остави като несретник по средата на нищото-да звъннете на някой,та как и да е,само да добавя,тамошният район всеки път предизвиква тоя порив в мехура,незнам защо,преди пак ми се пикаеше там здраво,та как и да е,слизам малко у шубрака,вада смока и преди да пикам,ма секунда преди това ми се досира страхотно...Маллии,веднага сменят първоначалната позиция и клекам,няма да обяснявам какъв кеф беше,супер,помня...айде ,няма да изпадам в подробности,друго важно нещо,винаги си взимайте касовите бележки от магазините,освен че е задължително и упоменато в закона,не знаете кога ще ви потрябват,особенно онези дълги бележки от бензиностанциите,само да кажа че като се качих в колата разбрах че от кефа от акането...не се бях изпикал,представяте ли си какъв кеф е било,че да не се изпикаш,до тогава мислих че тея 2 функции са едновременни,та се наложи по нататък пак да спирам за пикаене...
Принципно тоя дето е измислил пикането и срането е бил много умен човек, да е жив и здрав.
Сигурно е много хубаво наистина да се облекчиш сред природата само да не седнеш на копривата

Иначе запомнете едно:
Гланцираната хартия става за бърсане само трябва да се намачка малко

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
BMWALPINA написа:Колега извинявай, че ти ползвам темата, но и аз имам въпрос. Как е по правилно с лявта или дясната ръка да си бърша г***???
по-добре не с тази, с която се здрависваш ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
А дали е възможно, както твърди един приятел, който като го пресякло през корема и от зор седнал на чинията без да я отвори, /ама вече било късно за реакция/,и като открил огън и си хвърлил материял на врата ?
П.С. Е...си темата!!???? Тъкмо скучах на работа...
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
stamov79 написа:А дали е възможно, както твърди един приятел, който като го пресякло през корема и от зор седнал на чинията без да я отвори, /ама вече било късно за реакция/,и като открил огън и си хвърлил материял на врата ?
За да бъде по точен отговора, ще трябва да предоставиш скица на банята (поглед от горе), също така малко данни за човека (височина, килограми цвят на косата). След което от таблица ще видим приблизителните размери на тръбопроводите в тялото

Първо: Загубата на налягане в даден тръбопроводен участък се намира по закона на Дарси-Вайсбах
Второ: Налягането

p=S/F или p=dF/dS
където:
p е налягането,
F е нормалната сила,
S е площта.
Единицата за налягане в SI е паскал или нютон на квадратен метър. В областта на флуидите се допуска употребата и на единицата bar (1 bar = 100 kPa).
Трето:Прави се анализа на погълнатите храни и напитки през последните 24 часа и се съставя диаграма показваща количество г***а който са се събрали

И след като направим този анализ ще имаме крайния резултата

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
незнам аз кви формули вкара тука в тая наука , ама сега аз да ти вкарам формулата кво се случва , ако те е напънал дрисък , немож толко бързо да си събиеш гащите и вземеш че кихнеш
...и се получава "хоп ,няма смисъл да бъраш"

...и се получава "хоп ,няма смисъл да бъраш"

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
нещо против спирачен път в клекалото или как да си направим лаиното с ABS (да не оставя следи)
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Prekysvach написа:нещо против спирачен път в клекалото или как да си направим лаиното с ABS (да не оставя следи)
Ми би трябвало като ядеш мазни храни и лайното да е по-хлъзгаво. Ама да не ти се прецака отходния тракт трябва някакво качествено олио да се ползва, пълна синтетика. Иначе ако задере в червото си е....ло дома.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
колеги , не се заблуждавайте с тези касови бележки , щото в неподходящ момент ако ви се наложи да правите тест на дюзата , тогава ще се окажете в безкрайно самотно положение
шишето с вода в колата/камиона винаги

шишето с вода в колата/камиона винаги

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Ако е гориста местност може да се използват и листата. Даже е по приятно от колкото тоалетната хартия. Само дето трябва да се внимава повече.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
GKuzmanov написа:stamov79 написа:А дали е възможно, както твърди един приятел, който като го пресякло през корема и от зор седнал на чинията без да я отвори, /ама вече било късно за реакция/,и като открил огън и си хвърлил материял на врата ?
За да бъде по точен отговора, ще трябва да предоставиш скица на банята (поглед от горе), също така малко данни за човека (височина, килограми цвят на косата). След което от таблица ще видим приблизителните размери на тръбопроводите в тялотои започваме да смятаме.
Първо: Загубата на налягане в даден тръбопроводен участък се намира по закона на Дарси-Вайсбах
Второ: Наляганетонаричаме отношението на силата към площта на повърхнината:
p=S/F или p=dF/dS
където:
p е налягането,
F е нормалната сила,
S е площта.
Единицата за налягане в SI е паскал или нютон на квадратен метър. В областта на флуидите се допуска употребата и на единицата bar (1 bar = 100 kPa).
Трето:Прави се анализа на погълнатите храни и напитки през последните 24 часа и се съставя диаграма показваща количество г***а който са се събрали![]()
И след като направим този анализ ще имаме крайния резултата

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34