как е правилно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: как е правилно

Мнение от GKuzmanov » 02 Ное 2011, 20:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
kokali praa vsiakvi написа:Към по-пълничките колеги : случвало ли ви се е като седнете да обяздвате порцелановото конче и пръднете да прелее водата от казанчето ?

Аз се замислям дали може да се спука тоалетна с пърдене :roll:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 02 Ное 2011, 20:22

svilgg написа:ами как сте с пикаенето при сутрешна ерекция ? голям зор ми е на мен , едвам улучвам ... :confused: а кат улуча имам чувството че ще срежа клекалото :paranoid:

к'во викаш лазерите от междузвезни войни пасти да ядат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 02 Ное 2011, 20:29

Ами като мия чинии ръката ли трябва да си мърдам или самите чиниии :kuku: :kuku:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 02 Ное 2011, 20:38

alexanderkirow написа:Ами като мия чинии ръката ли трябва да си мърдам или самите чиниии :kuku: :kuku:

Абе човек тука за сериозни неща се говори ти за миене на чинии питаш :idea: Я се засрами :!:

п.с. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Ное 2011, 21:10

Кога ли ще дойде някой една идея по-зелен и ще пита:
"Как е правилно: банани ви се ядат или ядат ви се банани?" :winky:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Ное 2011, 21:15

alexanderkirow написа:Ами като мия чинии ръката ли трябва да си мърдам или самите чиниии :kuku: :kuku:

е то е измислено отдавна- вземи си жена :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 02 Ное 2011, 21:17

Е.Димитров написа:Обаче интересното е след секс да отидеш да напоиш розите,се едно съм глътнал копче ебаси,пикам в 4 различни посоки.направо е ужас!!!
А па и понеже кенефа ни е малък и съм сложил един кенеф вграден,едвам го целим,то некакви приклекания,молби,леко спускане като "дърводелски отвес",ебе цял игрален филм с надписите накрая... :dummy:

+1 винаги съм се чудил на какво се дължи,е чак на 4 струи не е ,но верно винаги се разпръсква струята,тука имаше един двама колеги дето учат за доктори-който каже ква е причината ще черпя една виртуална,а защо не и истинска бира...
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Ное 2011, 21:41

momo-1st написа:
Е.Димитров написа:Обаче интересното е след секс да отидеш да напоиш розите,се едно съм глътнал копче ебаси,пикам в 4 различни посоки.направо е ужас!!!
А па и понеже кенефа ни е малък и съм сложил един кенеф вграден,едвам го целим,то некакви приклекания,молби,леко спускане като "дърводелски отвес",ебе цял игрален филм с надписите накрая... :dummy:

+1 винаги съм се чудил на какво се дължи,е чак на 4 струи не е ,но верно винаги се разпръсква струята,тука имаше един двама колеги дето учат за доктори-който каже ква е причината ще черпя една виртуална,а защо не и истинска бира...

спича те простатата и трябва технологично време да те отпусне после,нали разбираш че не е удачно да попада "лимонада' там където трябва да се оплоди яйцеклетката..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 02 Ное 2011, 21:52

momo-1st написа:

ДимитроФФ, виж да няма омотани "коси" около "дулото на жезъла" ... че се е случвало :)))

А ... и да питам Бад' АнжелО - като си бършеш "Ремуса", кое движиш ... ръката или "тЕлото" са'се "Ремус'О" ?

изпростяхме съвсем, ейййй !!!!

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 02 Ное 2011, 21:59

ms написа:

е то е измислено отдавна- вземи си жена :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Най-новата мода е Съдомиялна :mhihi:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Ное 2011, 23:07

vladi_a_i написа:Най-новата мода е Съдомиялна :mhihi:

ако има модел дето да прави свирки изхвърлям жената веднага... мога да готвя, мога да пера, чиниите ще се мият, и свирките ако са уредени за к'во ми е жена :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 02 Ное 2011, 23:20

MatriX_Fucked написа:В интерес на истината като съм бохав си мърдам главата, а не ръката, докато си мия зъбите...

не ти ли се разрошва косата от това миене на зъбите? :)
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 02 Ное 2011, 23:52

GKuzmanov написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
kokali praa vsiakvi написа:Към по-пълничките колеги : случвало ли ви се е като седнете да обяздвате порцелановото конче и пръднете да прелее водата от казанчето ?

Не.Технически е обяснимо.
Тоалетната чиния има 2 защити
1. Гумения маншон на отточната тръба
2. Разстоянието(клиренс) между самата тоалетна чиния и дъската
Забележка:
При повишена компресия и налягане 1 и 2 играят ролята на нещо като "кихалките" на газовите уредби.
Регулирането на максимално допустимото налягане става посредством доливане(за увеличаване) и източване(за намаляване) на вода в съда

Тоалетното казанче няма опасност да гръмне, тъй като това е отделна система.То представлява противопожарна инсталация в случай на детонация причинена, поради несработването на някоя от двете защити или прекомерното количество вода в съда.

Според данни предоставени от производителя на всеки 5000 цикъла(1 цикъл = 1 сутрешно сране) обслужващото устройство(или казано просто кенеф) подлежи на инспекция. Инспекцията се извършва само в оторизирани сервизни центрове, като за гаранционните кенефи услугата е безплатна(зануляване на inspection-a->самият той се следи на тоалетната хартия)
:kuku: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 03 Ное 2011, 0:05

Абе и тебе те боли главата :mhihi: в добрия смисъл :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Ное 2011, 0:07

GKuzmanov написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

В тоя ред на мисли не е ли най-гадното нещо като ти кльопне лайното във водата да пръсне и да ти намокри мъдете?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата