Закупуване е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xexoral
- младши ентусиаст
-
- Кара: f11 m550d
- Мечтае да кара: 911 turbo s
Закупуване е39
Здравейте,
Харесал съм си кола, която за съжаление е извън София. За съжаление, защото ако беше в София и ми хареса визуално щях да я водя в Камор или Дару и ако там кажат, че става - вземам. А така не се знае, знае ли се. Доколкото знам от форума има хора, които се занимават с диагностика на коли, но дали някой би се навил да пътува до провинцията е единия въпрос и другия с един лаптоп освен грешки по електроника какво друго може да се разбере? В смисъл да речем ако автоматика или турбината са пред умиране май ще си остане скрито или ? Да я водя в сервиз в града дето е колата не ми се вижда оферта, аз самия съм от малък град и ако продавам кола и евентуалния купувач реши да я води на сервиз в града, то където и да я закараме колата ще е "перфетктна" при това без да съм се уговорял с майстора
. Просто ей така щото сме градски...
Дори и да няма такова нещо някак се съмнявам някой гаражен майстор хем да е компетентен достатъчно, хем да има нужната техника.
Ще се радвам ако някой от хората занимаващи се с подобна дейност ми пише на лично и ми обясни как стоят нещата с техните услуги, какво може и какво не.
Благодаря предварително
Харесал съм си кола, която за съжаление е извън София. За съжаление, защото ако беше в София и ми хареса визуално щях да я водя в Камор или Дару и ако там кажат, че става - вземам. А така не се знае, знае ли се. Доколкото знам от форума има хора, които се занимават с диагностика на коли, но дали някой би се навил да пътува до провинцията е единия въпрос и другия с един лаптоп освен грешки по електроника какво друго може да се разбере? В смисъл да речем ако автоматика или турбината са пред умиране май ще си остане скрито или ? Да я водя в сервиз в града дето е колата не ми се вижда оферта, аз самия съм от малък град и ако продавам кола и евентуалния купувач реши да я води на сервиз в града, то където и да я закараме колата ще е "перфетктна" при това без да съм се уговорял с майстора
Дори и да няма такова нещо някак се съмнявам някой гаражен майстор хем да е компетентен достатъчно, хем да има нужната техника.
Ще се радвам ако някой от хората занимаващи се с подобна дейност ми пише на лично и ми обясни как стоят нещата с техните услуги, какво може и какво не.
Благодаря предварително
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Закупуване е39
Да беше казал град поне ориентировъчно....Какъв е проблема да кажем ако отидеш на място, сядате с продавача и карате 100 км да кажем до най-близкия БМВ дилършип и я тествате....Плащаш му бензина и кафето разбира се 
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Точно в Камор не я води...аз там съм водил една перфектна
После си чупих главата с нея. Майстори само твои хора или поне хвалени във форума. А дали ще се навие някой.... той ще ти каже. Ти му дай оферта
После си чупих главата с нея. Майстори само твои хора или поне хвалени във форума. А дали ще се навие някой.... той ще ти каже. Ти му дай оферта
- sadex5
- ентусиаст
-
Ами Камор да не са врачки да познават 2 години напред какво ще и се повреди на колата, и дали зимата ще можеш да си отваряш задните врати ???? Или че автоматика след 3 месеца ще прецака пакетите и няма да може да сменя предавките ?
Ти като ми видя зъбите лятоска, що не позна че след месец ще направя абсцес

Ти като ми видя зъбите лятоска, що не позна че след месец ще направя абсцес
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
Да, Емооооо, само не знаех на кой точно. А това да нямаш грам компресия и да ти тече масло от отдушника, все ми се струва, че в Камор би трябвало да го хванат, не мислиш ли????
Както и да е...да не спамим темата на колегата, че и без това скоро ще му теглят ключа. Колега, дано вземеш правилния избор, защото вярно колата те грабва, ама да не грабне с тебе и част от сметката в банката
Както и да е...да не спамим темата на колегата, че и без това скоро ще му теглят ключа. Колега, дано вземеш правилния избор, защото вярно колата те грабва, ама да не грабне с тебе и част от сметката в банката
- xexoral
- младши ентусиаст
-
- Кара: f11 m550d
- Мечтае да кара: 911 turbo s
Става въпрос за кола от Габрово, незнам дали е оферта да взима от там предвид "спестовността" на местното население
Ето линк (актуален):
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Предишна обява:
Общо взето колата отговаря на това, което търся като двигател, година и екстри. Има някои неща, които ме притесняват още по снимки.
Това са: Малкото снимки с много лошо качество, снимката отвътре на старата обява (много пясък много нещо+няма стелки), което ... не говори май много добре за отношението към колата, освен това май, човека се е усетил, че не е оферта да я има тая снимка и я е махнал в актуалната обява (само дето не е махнал старата
). На същата снимка бялата точка на волана немога да разбера протрита ли е емблемата или е отблясък, а също и шофьорската седлака май не е запазена хич... Да кажем, че бих се обадил на човека да ми прати още снимки, за да видя по-добре. Освен това в описанието пише "троен стъклопакет", а аз за такова животно не съм чувал, най-вероятно колата е с двоен стъклопакет, но мен винаги ме притеснява, когато собственика не е напълно наясно какво точно продава...
Иначе е с някакви големи джанти, което също е минус за мен, защото аз не си падам по твърдото возене и незнам немога да преценя дали и окачването не е по-ниско или джантите заблуждават, защото ако е със спортно окачване директно отпада, само заради това не бих я взел.
Не мисля да пускам публични оферти, но който смята, че разбира от този модел и двигател и може да диагностицира тази кола и има желание да ходим до Габрово, то естествено все ще се разберем нещо.
.
Ето линк (актуален):
Предишна обява:
Общо взето колата отговаря на това, което търся като двигател, година и екстри. Има някои неща, които ме притесняват още по снимки.
Това са: Малкото снимки с много лошо качество, снимката отвътре на старата обява (много пясък много нещо+няма стелки), което ... не говори май много добре за отношението към колата, освен това май, човека се е усетил, че не е оферта да я има тая снимка и я е махнал в актуалната обява (само дето не е махнал старата
Иначе е с някакви големи джанти, което също е минус за мен, защото аз не си падам по твърдото возене и незнам немога да преценя дали и окачването не е по-ниско или джантите заблуждават, защото ако е със спортно окачване директно отпада, само заради това не бих я взел.Не мисля да пускам публични оферти, но който смята, че разбира от този модел и двигател и може да диагностицира тази кола и има желание да ходим до Габрово, то естествено все ще се разберем нещо.
.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
от къде видя че няма стелки,защото аз виждам шофьорстака стелка много ясно на снимата от старата обява 
6>4
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
Колега, аз също виждам стелката на страта обява. И то доста кална 
Но доколкото знам, 530Д по снимки, а дори и не само (а и на живо), не става да се избере лесно.
За много неща може да те заболи глава ако не я види кадърен и разбиращ човек. Защото, нали ти е ясно, че ние тук само си чешем езиците (по- точно пръстите)
Но доколкото знам, 530Д по снимки, а дори и не само (а и на живо), не става да се избере лесно.
За много неща може да те заболи глава ако не я види кадърен и разбиращ човек. Защото, нали ти е ясно, че ние тук само си чешем езиците (по- точно пръстите)
shumisho написа:Колега, аз също виждам стелката на страта обява. И то доста кална
Хахахаха
Коя "препоръчваш" колега ? само ///М-Power ?
От всички 5-ци, без култовите М-ки, 530d е най-истинската, вървеж, разход,возия,комфорт, всичко е на 6.
Без закачане на специализирана техника също може да се разбере, най-критично при автоматика е как сменя, ако има дертове веднага си личи. Окачването също трябва да се ревизира, кое как е... и като цяло, ако си е наред колата върви много, не пуши, не тропа, няма вибрации.Виж също под колата , махнете кората, трябва да не е омаслено около скоростната кутия и въобще не трябва да има разни течове на масла отдолу, нивото на маслото в дифа също може да се провери.. другото е по електрониката, но ако всичко си работи , няма как да разбереш кога какво може да спре.
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
ДА!!!
Препоръчвам М- Пауър. На всички. И дано имат шанс да карат такава някой ден. Аз се надявам...
А вие се научете да четете изреченията докрай
530д е хубава кола, много. АКО е във форма обаче. Иначе почват едни теми и ревове или греша, колега????
Препоръчвам М- Пауър. На всички. И дано имат шанс да карат такава някой ден. Аз се надявам...
А вие се научете да четете изреченията докрай
530д е хубава кола, много. АКО е във форма обаче. Иначе почват едни теми и ревове или греша, колега????
М-Power-a не е кола за всеки джоб, иначе е за всеки фен
То всяка кола която не е във форма едва ли може да се нарече хубава... но няма да се отплесваме от темата.
Това което може да се направи и без апаратура,съм го написал от личен опит, имам точно такава 530-а.. и е за предпочитане от всички останали 5-та серия, 535 бензин може да е алтернатива, но да се кара на бензин.. а не да се газифицира
Цената при избор на такъв автомобил също трябва да се вземе под внимание, нали никой не си мисли ,че перфектна кола на реални КМ ще струва 12 К ?!?!
Аз моята никога няма да я продам, по простата причина, че ми е прекалено скъпа
и никой няма да плати толкова колкото евентуално ще поискам.
Писах лично на колегата, ако иска съдействие за Габрово може да се обади .
п.п. Продавача от обявата не го познавам, колата съм я мяркал из града в движение.
То всяка кола която не е във форма едва ли може да се нарече хубава... но няма да се отплесваме от темата.
Това което може да се направи и без апаратура,съм го написал от личен опит, имам точно такава 530-а.. и е за предпочитане от всички останали 5-та серия, 535 бензин може да е алтернатива, но да се кара на бензин.. а не да се газифицира
Цената при избор на такъв автомобил също трябва да се вземе под внимание, нали никой не си мисли ,че перфектна кола на реални КМ ще струва 12 К ?!?!
Аз моята никога няма да я продам, по простата причина, че ми е прекалено скъпа
Писах лично на колегата, ако иска съдействие за Габрово може да се обади .
п.п. Продавача от обявата не го познавам, колата съм я мяркал из града в движение.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ти с продавача говорил ли си?
С тея снимки
Аз не бих се разкарвал до Габрово.
Тя да беше някакво рядко изпълнение да кажеш че си заслужава по тези снимки и инфо, но пък аз нищо специално не видях
С тея снимки
Тя да беше някакво рядко изпълнение да кажеш че си заслужава по тези снимки и инфо, но пък аз нищо специално не видях

- Ivailo28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530DA '99
Bavarcho написа:Ти с продавача говорил ли си?
С тея снимки![]()
Колега, ти какво по-специално от е39 3.0d очакваш? Head-up дисплей ли?
- sadex5
- ентусиаст
-
Странна работа е тази кола....Със 10 айрбега е, 2002 година края, а няма ДСЦ.....Светнала му е лампата за газьола вече....
Абе този Мишо Брадъра
има сервиз за гуми и сигурно го знае цяло Габрово щото е до ВиК то
Толкова време да не си намери клиент е малко съмнителна работа...
Ето му страницата на сервиза :
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 224&v=wall
Абе този Мишо Брадъра
Ето му страницата на сервиза :
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 224&v=wall
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Колега питаи Пресиян той е от Габрово ,може да знае колата и неината история ,а и пък поназнайва нещо от тия коли,ще ти свърши работата потърси го.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2