Нерегулирани фарове - до 150лв и спиране от движение !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Нерегулирани фарове - до 150лв и спиране от движение !

Мнение от BadAngel » 01 Ное 2011, 21:08

///peter написа:
BadAngel написа:
///peter написа:Бате, ти си голем спец - с какво ти пречи на теб липсата на пръскалки, че не се сещам :mhihi:

понеже при ксенона снопа светлина е много тясно дефиниран е много важно да имаш пръскалки или чистачки на фаровете

иначе като минеш през 2 локви, светлинния капацитет пада с 50% примерно..

основният проблем е в това, че зимата замръзват (ако караш в голяма зима), но това какво пречи на дупето пред теб?

самия факт, че ти като караш не виждаш пречи на всички, както на теб, така и на останалите участници в движението
No bling at the Ring

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 01 Ное 2011, 21:09

:mhihi:
Кой сервиз, бе колега ??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Ное 2011, 21:10

Очаквайте скоро новият хит- "мобилна тресачка". Също така и "мобилни валяци" :mhihi:
Арабите ги видях как карат БЕЗ фарове през нощта. Който както прецени, решава че вижда и си кара без фарове. А при нас все се мислят нови и нови начини.. на крив к@р вълната му пречи.. Аман от полицейщина!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Ное 2011, 21:14

Dimitroff написа::mhihi:
Кой сервиз, бе колега ??

Техническия преглед бе колега или сме по документи само ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 01 Ное 2011, 21:16

///peter написа:
Кой сервиз, бе колега ??

само по документи колега... аз съм сигурен,че от Форума 90% не са стъпвали там :Д и аз съм от 10% процента с рака на сърцето си признавам,че досега само под масата съм минавал ... заради една лампа на номер ме върнаха да вида още 3 часа на опашка... лампа която я имах налична и я сменях за по малко от минута ... па да не говорим за фарове да ми настройват :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 01 Ное 2011, 21:26

ms написа:
///peter написа:А и щом от завода ксенон върви ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със система за миене сигурно има причина... Ама пръскалките мога да ги преживея, не са болка за умиране все пак.. :

дааааа, а спиране от движение за това, че нямаш зимна течност в казанчето за чистачките на фаровете, чеееее.... как ще ги чистиш зимъска? 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 01 Ное 2011, 21:29

Don_Emilio написа:
ms написа:
///peter написа:А и щом от завода ксенон върви ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със система за миене сигурно има причина... Ама пръскалките мога да ги преживея, не са болка за умиране все пак.. :

дааааа, а спиране от движение за това, че нямаш зимна течност в казанчето за чистачките на фаровете, чеееее.... как ще ги чистиш зимъска? 8)

на дедо 12така имаше система за миене и на стоповете и на гумите на сичко имаше система.... и се потържаше в оторизиран сервиз в русия дето пройзвеждат калашници :mhihi: мъчиме се да достигнем еврото ама май ше достигнем чепа ми се струва..... много бързо искаме да налапаме кинтите от вънка докато се осъзнаем,че те вече са изядени ще сме направили 200 поразии след който ще патиме само ние .. а тия ще се търкат по челото и ще мислят нови и нови закони :Д

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 01 Ное 2011, 21:31

Те скоро ще монтират камерките по пунктовете за гтп, е тогава ще стане весело за такива като теб :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 01 Ное 2011, 21:37

kronos написа:Те скоро ще монтират камерките по пунктовете за гтп, е тогава ще стане весело за такива като теб :D

аз вече съм редовен бря :mhihi: тоя път си платих за колата и сега е фред сичко :mhihi: само ми е мъка ,че сичко ми е до 1ви януари точно когато имам най много пари и ще се чудя каде да ги метна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 01 Ное 2011, 21:39

///peter написа:
Кой сервиз, бе колега ??

От 9 години нямам нито един технически преглед...през пръсти.

Аз ги карам да ми видят регулирани ли са ми фаровете, карам ги да ме качат на газ анализатор, карам ги да ми дадат и разпечатката му!
Карам ги да гледат всичко ОТ-ДО!
На всичките ми коли!
В тези коли се возя АЗ или някой от моето семейство - първо пазя себе си и тях, а след това и теб и останалите участници по пътищата ;)

Не, че нещо, но хайде да не съдим за другите по себе си, а ?

Технически казваш...оторизиран сервиз ... нещо не ми се връзват нещата на мен.
Последно ?
Пункт за Годишни Технически Прегледи ли е или е Оторизиран Сервиз...и ако е второто - за какво е оторизиран този сервиз???

:winky:

Хайде сега преди да решиш да опонираш с нещо - прочети какво е писал колегата bum_bum на предишната страница за въпросен пункт за ГТП...

И последно...веднъж годишно или три пъти годишно да ходя във въпросните Оторизирани Сервизи, аааа..... Пунктове за Годишен Технически Преглед ??? :dunno: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 01 Ное 2011, 21:42

Забраняват ксеноните менте

Автомобилите с ксенонови крушки на фаровете, които не са фабрично производство, ще бъдат спирани от движение, а на водачите ще бъде съставян акт, съобщи БНТ. Основната цел на пътните полицаи и занапред е по този начин да се намалят жертвите на пътя през тъмната част на денонощието. Според експерти от КАТ голяма част от допълнително монтираните ксенонови светлини са изключително опасни за насрещнодвижещите се автомобили.

Освен това от КАТ заявиха, че по пътищата ще бъдат изкарани около 30 апарата, с които ще се проверяват шофьорите дали имат изправни светлини. Ако фаровете не са запалени през деня в периода от първи ноември до първи март, санкцията е от 20 до 150 лв. На този етап в столицата екипите на КАТ ще проверяват с апаратура в кварталите "Дружба" и "Младост".

По информация на вестник "Стандарт" за нефабрични ксенони санкция "спиране на автомобила от движение" обаче може да бъде налагана само през тъмната част на денонощието. Ако водач на МПС бъде спрян за проверка през деня и се установи такава нередност, колата не може да бъде спряна от движение, защото забраната за използване на нефабричен ксенон важи само за тъмната част на денонощието.
Източник: www.fakti.bg
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Ное 2011, 21:51

абе тая традиционна акция май е само в София
никога не са ме спирали? А нямам търпение да си замеря фаровете :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Ное 2011, 21:53

Dimitroff написа:
///peter написа:
Кой сервиз, бе колега ??

От 9 години нямам нито един технически преглед...през пръсти.

Аз ги карам да ми видят регулирани ли са ми фаровете, карам ги да ме качат на газ анализатор, карам ги да ми дадат и разпечатката му!
Карам ги да гледат всичко ОТ-ДО!
На всичките ми коли!
В тези коли се возя АЗ или някой от моето семейство - първо пазя себе си и тях, а след това и теб и останалите участници по пътищата ;)

Не, че нещо, но хайде да не съдим за другите по себе си, а ?

Технически казваш...оторизиран сервиз ... нещо не ми се връзват нещата на мен.
Последно ?
Пункт за Годишни Технически Прегледи ли е или е Оторизиран Сервиз...и ако е второто - за какво е оторизиран този сервиз???

:winky:

Хайде сега преди да решиш да опонираш с нещо - прочети какво е писал колегата bum_bum на предишната страница за въпросен пункт за ГТП...

И последно...веднъж годишно или три пъти годишно да ходя във въпросните Оторизирани Сервизи, аааа..... Пунктове за Годишен Технически Преглед ??? :dunno: :mhihi:

Аз като ти казвам, че не знаеш за кво говориме ти не вярваш. А са върни се и се досети за какво си говорим... Опонирам? Едва ли ти си лицето на което ще се поблазня да опонирам пичага ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е RWD

Мнение от deomen » 01 Ное 2011, 21:53

Luxima-та ша вземат да фалират сега :mhihi: .От една страна това е добре,защото всеки е ял дървото на китайския ксенон,ама друго свети пред колата с ксенончето.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 01 Ное 2011, 21:55

Скоро ще пишат акт и ще спират от движение за пърдене в колата.. имало вредни емисий.. Баси простотийте........... :censored:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата