Пътуване за Събора в Събота
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
MadVanio написа:Аз предлагам за час на тръгване 8.00 от Лукойла след карулката посока Пловдив.
Taка да бъде.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
А към 9 и нещо дали ще можем да се вредим на пистата тоест дали ще има места 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Положението при мен е следното, може да съм на работа цяла нощ и не е от значение в колко ще се събереме защото или ще си взема почивка или ще си тръгна малко по-рано за да се съберем и да тръгнем заедно....
Ще пътуваме с Dimo и ще има две места при нас както изглежда просто инфо малко е това, но проблема е че колата максималната и възможна скорост е 160 км.
Предлагам понеже ще сме и колона и да се кара по-спокоино поне до колкото е възможно 140 е добра средна скорост.
Живот и здраве нямам търпение
Ще пътуваме с Dimo и ще има две места при нас както изглежда просто инфо малко е това, но проблема е че колата максималната и възможна скорост е 160 км.

Предлагам понеже ще сме и колона и да се кара по-спокоино поне до колкото е възможно 140 е добра средна скорост.
Живот и здраве нямам търпение

- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
MadVanio написа:Аз предлагам за час на тръгване 8.00 от Лукойла след карулката посока Пловдив.
И аз съм с вас

INTERSCAN RALLY TEAM
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Може да съм пропуснал нещо, но нас пътуващите в събота кой ще ни насочи в самия Пловдив
, трябва да се деиства доста експедитивно като се има в предвид, че най-вероятно ще пристигнем там когато е започнало всичко и само ни трябва да се объркаме и да се изпогубим и ще бъде чудесно
трябва много железна организация за нас, понеже нашите колеги ще се пристиганли отре на предния ден, а ние от колите направо на пистата и няма да имаме и секунда за губене празно време още от тук ако тръгнем към 8 сутринта часовника ще цъка не в наша полза помислете си, ще бъде много сложно, ако се мотаем, а да не говоря ако се загубим някъде

трябва много железна организация за нас, понеже нашите колеги ще се пристиганли отре на предния ден, а ние от колите направо на пистата и няма да имаме и секунда за губене празно време още от тук ако тръгнем към 8 сутринта часовника ще цъка не в наша полза помислете си, ще бъде много сложно, ако се мотаем, а да не говоря ако се загубим някъде

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Тва добре, ясно е че няма да се минава през хотела, а направо на пистата, но как ще я намерим, като полвината ша са заспали, а останалите сме отвеяни от вихъра
Неможе ли някой да ни посрешне и да ни упъти или? Дори ако се наложи да тръгнем по от рано за да стигнем към 8:30 за да не изпускат нищо тези които ще ни посрещат.

Неможе ли някой да ни посрешне и да ни упъти или? Дори ако се наложи да тръгнем по от рано за да стигнем към 8:30 за да не изпускат нищо тези които ще ни посрещат.

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Вие ще си спретнете бая стабилна група! Нека някой се заеме с раздаването на стикери за съботниците, за да имате и вие!