Смяна на стопове с LCI
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Смяна на стопове с LCI
Колеги,
моля ако някой е правил интервенция със смяна на стопове от преди фейс лифт, с такива след (LCI), при Е60, нека каже как точно се случват нещата. Днес намерих такива стопове и тъкмо да ги купя, хоп - не пасват буксите с моите. Ако някой знае дали се пренареждат или се слагат преходници, моля да удари едно рамо
Поздрави
моля ако някой е правил интервенция със смяна на стопове от преди фейс лифт, с такива след (LCI), при Е60, нека каже как точно се случват нещата. Днес намерих такива стопове и тъкмо да ги купя, хоп - не пасват буксите с моите. Ако някой знае дали се пренареждат или се слагат преходници, моля да удари едно рамо

Поздрави
...............................
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Re: Смяна на стопове с LCI
И лайт модула мисля че трябва да смениш,букси да пренаредиш,а бе имам някакъв спомен че е голям филм.
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
За буксите на стоповете не трябва пренареждане,отиваш в някои магазин в който продават оригинални части като Елиткар например и си поръчваш кабелите струват около 40лв. с отстъпката и направо се кликат от едната страна на кабелите на колата а от другата си влизат на стоповете.След това посещаваш кадърен жичкаджия и ще започнат да ти работят коректно, а истинският панаир е ако искаш да я правиш цялата фейс.Ето в тук можеш да видиш кабелите на страница 4 отбелязани са с G и H:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
Благодаря за инфото колега. Искам да сменя само стоповете. Въобще не мисля да се вкарвам във филма да я правя цялата фейс лифт. Достатъчни са ми само стоповете. Стоят красиво на М-Пакет 
Поздрави

Поздрави
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
vesko4114 написа:Благодаря за инфото колега. Искам да сменя само стоповете. Въобще не мисля да се вкарвам във филма да я правя цялата фейс лифт. Достатъчни са ми само стоповете. Стоят красиво на М-Пакет
Поздрави

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
bvv1 написа:vesko4114 написа:Благодаря за инфото колега. Искам да сменя само стоповете. Въобще не мисля да се вкарвам във филма да я правя цялата фейс лифт. Достатъчни са ми само стоповете. Стоят красиво на М-Пакет
Поздрави
на всичко стоят красиво,не само на Мпакета
Добре де, на всичко са красиви

- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Здравей колега,
търсил ли си в eBay..
Виж на пръв поглед какво ми излезе http://www.ebay.de/itm/BMW-E60-5-series ... 322wt_1059
търсил ли си в eBay..
Виж на пръв поглед какво ми излезе http://www.ebay.de/itm/BMW-E60-5-series ... 322wt_1059
Cinder написа:220 паунда само за кабеляците?
Красотата иска жертви

Tool - Fear Inoculum
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
А жичкаджията 70лв. максимум !?Emooo написа:Cinder написа:
Красотата иска жертви

- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
някои може ли да ми каже такьв майстор в Пловдив
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
bvv1 написа:За буксите на стоповете не трябва пренареждане,отиваш в някои магазин в който продават оригинални части като Елиткар например и си поръчваш кабелите струват около 40лв. с отстъпката и направо се кликат от едната страна на кабелите на колата а от другата си влизат на стоповете.След това посещаваш кадърен жичкаджия и ще започнат да ти работят коректно, а истинският панаир е ако искаш да я правиш цялата фейс.Ето в тук можеш да видиш кабелите на страница 4 отбелязани са с G и H:
колега, проверих в Елиткар, но там продават целия ретрофит за 120лв (колкото и в дару карс). знае ли някой къде могат да се намерят тези кабели на цена близка до посочената?

- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
аз вчера си ги поръчах от М-кара 58лв комплекта за стоповете и фаровете
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Cinder написа:220 паунда само за кабеляците?
Да, не е малко. Но замисли се колко струват и самите стопове. Особено за туринга. И колко струваха преди 2 години, когато аз си купих кабеляците на Брус Миранда за 265 паунда. Предвид факта че са изключително качествени (6-тата версия която имам поне), издръжливи, функцията е 100% ОЕМ и са DIY install в гаража, и са напълно и лесно демонтируеми, смятам че си струват парите. Поне досега не съм съжалявал.

Между другото, колко е излязла конверсията на светлините на твоята кола? Върти ми се в главата 5000 Евро?
Иначе, във времената на NCS Expert и домашното кодиране, ето как се прави ретрофита. Честито на късметлиите които тепърва ще го правят

http://forums.5series.net/topic/111588- ... iring-kit/
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Конверсията на моята кола я е правил ICE, предишния собственик. Силно се съмнявам да е излезнала 5000 евро, въпреки, че всичко е оргиналдъ. По-скоро нещо /2 на тая цена.
Това с НЦС-а иска ЛМ2, казвам го, защото знам, че има колеги които са сменяли стопове без да сменят лайт модула и са имали проблеми
Въпреки това, 265 паунда само за кабели ми се вижда прекалено
Това с НЦС-а иска ЛМ2, казвам го, защото знам, че има колеги които са сменяли стопове без да сменят лайт модула и са имали проблеми

Въпреки това, 265 паунда само за кабели ми се вижда прекалено