проблем с надкладките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с надкладките
здравейте,имам проблем с надкладките,когато си купих колата бмв е36 ми казаха че надкладките ми са откачени или нещо такова с една дума не бачкат но има една лампа която ми свети постоянно на таблоото.до колкото знам има някакво кабелче на предното шофиорско мячсто което търка някъде между гумата но немога да го оправя.някой може ли да ми даде савет как да спра тази лампа.ако го изрежа 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: проблем с надкладките
Свали километража и махни лампата. Даже най-добре махни всичките, после като се развали нещо друго да не си играеш пак да го сваляш.
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
DUCINCI написа:здравейте,имам проблем с надкладките,когато си купих колата бмв е36 ми казаха че надкладките ми са откачени или нещо такова с една дума не бачкат но има една лампа която ми свети постоянно на таблоото.до колкото знам има някакво кабелче на предното шофиорско мячсто което търка някъде между гумата но немога да го оправя.някой може ли да ми даде савет как да спра тази лампа.ако го изрежа
Как така накладките ти са откачени,как спираш тогава?
Кажи им на тези майстори че мозъците им са откачени,затова приказват глупости.
Със смяната на накладките си смени и датчика.
Намира се на накладките на лявото предно колело.Има си място за включване.
Този датчик работи на принципа, че като се изтъркат накладките до нивото на датчика той се прекъсва от триенето и не затваря веригата, следователно светва индикацията за спирачките.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
nakoone написа:Този датчик работи на принципа, че като се изтъркат накладките до нивото на датчика той се прекъсва от триенето и не затваря веригата, следователно светва индикацията за спирачките.
..и в допълнение към колегата...угасва след смяна с НОВ, не с изрязването му

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Става и ако се заголи и даде на късо,но това не е правилния начин.Отиваш и си купуваш един,сменяш го и всичко е ОК докато не дойде време за смяна на накладки. 

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01

А аз като си махна лампата за резервата в резервоара дали ще изчезне проблема с гасненето на двигателя, когато лампата свети в продължение на 100км каране?bum_bum написа:Свали километража и махни лампата. Даже най-добре махни всичките, после като се развали нещо друго да не си играеш пак да го сваляш.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bmw325tds написа::OT:А аз като си махна лампата за резервата в резервоара дали ще изчезне проблема с гасненето на двигателя, когато лампата свети в продължение на 100км каране?bum_bum написа:Свали километража и махни лампата. Даже най-добре махни всичките, после като се развали нещо друго да не си играеш пак да го сваляш.
Ще изчезне, лампата знаеш светва около 8-те кила, а твоята гори 3 на 100.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
Абе с тия лампи не е шега работата
.когато земах колата светеше айрбега.никой не ножа да я изгаси тая лампа по нормалния начин и реших да я махна,и кво да видя,без крушка отзад пак свети бега,така че липсата на крушки отзад не е гаранция 

11 мнения
• Страница 1 от 1