ДАЙТЕ МАЛКО ИНФО ЗА 535i alpina
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Malkiq_69
- Потребител
-
- Кара: BMW 535I
- Мечтае да кара: BMW750IL
ДАЙТЕ МАЛКО ИНФО ЗА 535i alpina
какви пролеми да очаквам и дали скоросна котия от м5 е60 става на е39 535и алпина БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: ДАЙТЕ МАЛКО ИНФО ЗА 535i alpina
Скорости от М5 Е60 със сигурност няма да станат. Ако се качиш в Е60 М5 сам ще разбереш защо.
За другите ти въпроси едва ли ще получиш отговор в този форум, защото тук има хора само с 4.4 и D10 алпини. Купи една такава и сподели после.
За другите ти въпроси едва ли ще получиш отговор в този форум, защото тук има хора само с 4.4 и D10 алпини. Купи една такава и сподели после.
- Malkiq_69
- Потребител
-
- Кара: BMW 535I
- Мечтае да кара: BMW750IL
mad_presley написа:Скорости от М5 Е60 със сигурност няма да станат. Ако се качиш в Е60 М5 сам ще разбереш защо.
ами незнам затова питам понеже ми предлагат уж такава е39 била 294коня и даже кардана и бил от е60.
а мочта е 520и е39 комби и съм мн доволен. и питам дали е удачно и дали според вас е одачно
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
от 20-ка на алпина си е бая скок.едва ли ще ти хареса поддръжката
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
павката написа:от 20-ка на алпина си е бая скок.едва ли ще ти хареса поддръжката
По-скоро разходът. Иначе скокът си е скок. Пък и Алпината едва ли е комби, ако е от значение де. Дай да я видим тази Алпина, ако има начин, че ми стана интересно кой се е заиграл толкова с тези скорости. Алпина си има една щуротия наречена СуичТроник ама чак пък да е от Е60
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Всичко е одачно, ако имаш правилната скоросна котия.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
turbo написа:павката написа:от 20-ка на алпина си е бая скок.едва ли ще ти хареса поддръжката
По-скоро разходът.
И какво му е на разхода!? Аз имах 520iA преди доста време, сега вече съм на 540iA и разхода....ами същия си е като на 520-ката
И пак да кажа...ако разхода или поддръжката ти е проблем, насочи се към друга марка, вместо да задаваш риторични въпроси!!! На кратко, ако си събрал с 200 зора 7к лв, не си купувай Alpina...даже не си купувай Е39...по-скоро се насочи към Е36 подфорума
7 мнения
• Страница 1 от 1