За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
доволни са ората, кво да прайш ...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Нашия кмет се кандидатира за 6-ти мандат, няма страшно. 

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е.Димитров написа:Ще се повторя-доган е партия с герб,ако по някакво стечение на обстоятелството,тая хитра лисица доган е изпердашил онова за порциите в правителството преди 2 години и с тая си реплика качи (и с моя помощ) правителството на герб,никой не е толкова тъп да повтаря една и съща грешка,именно с това си изказване доган цели отново активизиране на българите,което си е точно партия с герб,да не забравяме че доган взе парата и бойко/съда не му направиха нищо,такива театри вече 2 години гледаме,то не беше царя,не беше доган,не беше лукойл...Не вярвам само аз да съм някакъв интелект че да виждам нещата,ако обаче само аз и още неколко човека виждаме така нещата и като се изходи от факта че съм тъп -оле-мале за държавата...
Емиле ,
ББ и Доган комбина ...

"Няколкото човека" си помислете дали за 20 години стаж във властта ще има оставени следи за да вкараш хора от големия калибър /за съжаление те са такива / с лекота на топло. И дали това въобще ще стане?
Най-малко нещата са наричат с точните думи ...
Плевнелиев бил мекушав , Бойко бил строг ....

А калфин е олицетворение на възможно най-неприятния типаж бюрократ....бих предпочел Първанов пред него -Анатема !

Интересно ми e,че когато герб се бори за властта били алчни ,били всякакви, но когато БСП, ДПС и др го правят било за демокрация.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
само да спомена, че избора на кмет в тези общини се свежда до избора на Доган
Който посочи, той ще е кмет. Буквално ги назначава, а не ги избират според това, което са свършили или могат да свършат. А като станат кметове, каква им е мотивацията да работят за да се харесат на хората? - Никаква, защото на следващите избори като се разиграе етническата карта (чака ви нов възродителен процес) хората уплашени се втурват към урните да гласуват.
Който посочи, той ще е кмет. Буквално ги назначава, а не ги избират според това, което са свършили или могат да свършат. А като станат кметове, каква им е мотивацията да работят за да се харесат на хората? - Никаква, защото на следващите избори като се разиграе етническата карта (чака ви нов възродителен процес) хората уплашени се втурват към урните да гласуват.