Инфо за 740 i

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Re: Инфо за 740 i

Мнение от RORO » 17 Окт 2011, 19:03

честно казано брат,не става ясно, диска от къде минава ,къде после няма нищо?Като натиснеш бутона :"AUDIO"изписва ли ти на мид-а "SD","FM","TAPE".....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 17 Окт 2011, 19:26

RORO написа:честно казано брат,не става ясно, диска от къде минава ,къде после няма нищо?Като натиснеш бутона :"AUDIO"изписва ли ти на мид-а "SD","FM","TAPE".....

Не колега като натисна посоченият бутон не изписва нищо а диска исках да кажа,че щом го сложа в CD гледам,че CD бачка поне аз така мисля де :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 17 Окт 2011, 19:33

Ех тая електроника.... :) Това е вече въпрос с повишена трудност я да вземат да се обадят разбирачите.Диагностика дали няма да покаже къде е проблема?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 27 Окт 2011, 19:33

Колеги искам да попитам нещо моята седмица за съжеление няма навигация дали бих могъл да и сложа :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 27 Окт 2011, 20:28

mystvd написа:Колеги искам да попитам нещо моята седмица за съжеление няма навигация дали бих могъл да и сложа :)

Можеш........ :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 27 Окт 2011, 21:25

iliew написа:
mystvd написа:Колеги искам да попитам нещо моята седмица за съжеление няма навигация дали бих могъл да и сложа :)

Колега можеш ли да ми кажеш малко повече за тази екстра.

Благодаря предварително
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 27 Окт 2011, 22:07

mystvd написа:
iliew написа:

Колега можеш ли да ми кажеш малко повече за тази екстра.

Благодаря предварително

Имаш л.с.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 05 Ное 2011, 13:32

Здравейте колеги искам да попитам нещо интересува ме моята кола e 38 740 i 1995 год.
Дали има този модул за дневните светлини и също за алармата какви екстри има и как мога да ги пусна.

Първо някои колеги от форума кажаха,че щом имаш ксеон трябва да има и този модул за дневните светлини обаче аз ходих при един пич дето се занимава и каза,че го нямам също ми каза и за алармата,че нямала тези шокови датчици и такива неща а го попитах за езика,че искам да го сменя от немски на англиски и каза,че е доста сложно и ще му трябва поне 2-3 часа време за да го смени.

Благодаря предварително
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 05 Ное 2011, 17:05

mystvd написа:Здравейте колеги искам да попитам нещо интересува ме моята кола e 38 740 i 1995 год.
Дали има този модул за дневните светлини и също за алармата какви екстри има и как мога да ги пусна.

Първо някои колеги от форума кажаха,че щом имаш ксеон трябва да има и този модул за дневните светлини обаче аз ходих при един пич дето се занимава и каза,че го нямам също ми каза и за алармата,че нямала тези шокови датчици и такива неща а го попитах за езика,че искам да го сменя от немски на англиски и каза,че е доста сложно и ще му трябва поне 2-3 часа време за да го смени.

Благодаря предварително

Смени си майстора ...2,3 часа за смяна на език....и после ще ти иска 50лв минимум само за тоова... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 05 Ное 2011, 18:19

iliew написа:
mystvd написа:Здравейте колеги искам да попитам нещо интересува ме моята кола e 38 740 i 1995 год.

Благодаря предварително

Смени си майстора ...2,3 часа за смяна на език....и после ще ти иска 50лв минимум само за тоова... :mhihi:

Горе-долу толкова колега :)
Но ме интересува и за този модул.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 M62B35

Мнение от St-George » 06 Ное 2011, 9:53

Смяна на език - около 5-6мин - със все времето за връзване на лаптопа и зареждане на програмата :)
При мен (нямам ксенон - '97набор) май нямаше опцията за дневни светлини, но пък имаше друг вариянт - направиха ми го когато фаровете са пуснати и колата се загаси - фаровете гаснат (по дефаулт беше колата да остава на габарити)
По този начин целогодишно съм си включил фаровете и карам. Предполагам че една идея повече се амортизира акумулатора, но при положение че съм автомат точно там не мисля да правя компромиси. При най-малък намек за по-трудно завъртане го сменям с нов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 07 Ное 2011, 18:39

Така да се споделя,че оправих проблема със CD проблема е било в захранването.Моля сега да ми кажете как да си запеметявам станците.

Благодаря предварително
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 27 Ное 2011, 20:30

Здравейте колеги искам да попитам следното забелиазах,че телефона ми в колата аз мога да търся от него,но не могът да ме търсят та въпроса ми е дали не е забранено нещо или е направено само да търсиш.

Благодаря предварително
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745D

Мнение от nforced » 02 Дек 2011, 15:55

St-George написа:Смяна на език - около 5-6мин - със все времето за връзване на лаптопа и зареждане на програмата :)
При мен (нямам ксенон - '97набор) май нямаше опцията за дневни светлини, но пък имаше друг вариянт - направиха ми го когато фаровете са пуснати и колата се загаси - фаровете гаснат (по дефаулт беше колата да остава на габарити)
По този начин целогодишно съм си включил фаровете и карам. Предполагам че една идея повече се амортизира акумулатора, но при положение че съм автомат точно там не мисля да правя компромиси. При най-малък намек за по-трудно завъртане го сменям с нов

кой ти го направи това с езика, искам и аз да си го сменя, че нещо жабарския не ми е любим :D
Едни врати напред

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mystvd » 28 Дек 2011, 19:38

Колеги може ли за малко помощ както ще видите на снимката има два бутона така единат е само с кръкче а другото пак с кръкче но по средата има едно А моля да кажете как действат.

Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е38