Най тъпите решения при производството на автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Най тъпите решения при производството на автомобили

Мнение от Flash » 26 Окт 2011, 0:37

Изображение

:mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Окт 2011, 0:51

Очите ми....
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Окт 2011, 2:45

Тая кола просто е изпреварила времето си с много.Затова не можете да й свикнете.Ако я съпоставяте с е36/34 с М пакет естествено,че ще изглежда грозна.Все пак си е семеен автомобил и за мен е по-скоро странна отколкото грозна.Като се замисля ми харесва повече отколкото семейните ванчета на Пежо/Фиат/Ланча/Форд/Крайслер,които са безкрайно еднотипни.За мен е голям плюс,че има такава добра видимост с тия големи стъкла.Като гледам новите коли в името на дизайна как са с все по-малки стъкла карането назад без парктроник е понякога голямо изпитание...
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Окт 2011, 7:08

PIONEER написа:Тая кола просто е изпреварила времето си с много.Затова не можете да й свикнете.Ако я съпоставяте с е36/34 с М пакет естествено,че ще изглежда грозна.Все пак си е семеен автомобил и за мен е по-скоро странна отколкото грозна.Като се замисля ми харесва повече отколкото семейните ванчета на Пежо/Фиат/Ланча/Форд/Крайслер,които са безкрайно еднотипни.За мен е голям плюс,че има такава добра видимост с тия големи стъкла.Като гледам новите коли в името на дизайна как са с все по-малки стъкла карането назад без парктроник е понякога голямо изпитание...

ти си си изпреварил времето, трябваше да се родиш 2358-ма за да си в крак с модата :mhihi:

погледни таблото, бе човек! OMG! :shock: :mhihi:

човека по средата човърка контролите, а този отляво върти волана

п.с. верно ли сравни мултила*на с е36 :lol: :shock: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 26 Окт 2011, 7:23

прилича на мини купър

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39tdsA "97
Мечтае да кара: c63amg

Мнение от ShibinG » 26 Окт 2011, 8:03

малко извън темата ще е но таблото на този фият наистина е извратено :dunno:
6>4

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Окт 2011, 8:18

Това според мен са го изобретили на някой тийм-билдинг :mhihi: , когато всички инженери и дизайнери са били пияни кат гъзове :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 26 Окт 2011, 8:20

alx написа:Очите ми....

Защото Понтиак Ацтек е по-щадящ за зрението и психиката :mhihi:
ИзображениеИзображение
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2011, 10:04

Flash написа:Изображение

:mhihi:

Абе вие не разбирате,я виж как целото табло,съ се скоростен лост,парно и тн.,може да си го извадите като касетофон и в къщи да си го пускате или просто за сигурност.Тая кола е правена да не се нуждае от застраховки,никой не иска да се "отърка" в нея,трябва да е идиот някой да я открадне,а ако живееш в квартал с идиоти-просто сваляш...мх...конзолата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Окт 2011, 10:29

vicho написа:
PIONEER написа:Тая кола просто е изпреварила времето си с много.Затова не можете да й свикнете.Ако я съпоставяте с е36/34 с М пакет естествено,че ще изглежда грозна.Все пак си е семеен автомобил и за мен е по-скоро странна отколкото грозна.Като се замисля ми харесва повече отколкото семейните ванчета на Пежо/Фиат/Ланча/Форд/Крайслер,които са безкрайно еднотипни.За мен е голям плюс,че има такава добра видимост с тия големи стъкла.Като гледам новите коли в името на дизайна как са с все по-малки стъкла карането назад без парктроник е понякога голямо изпитание...

ти си си изпреварил времето, трябваше да се родиш 2358-ма за да си в крак с модата :mhihi:

погледни таблото, бе човек! OMG! :shock: :mhihi:

човека по средата човърка контролите, а този отляво върти волана

п.с. верно ли сравни мултила*на с е36 :lol: :shock: :mhihi:

Спор няма че е адски горзно , но според мен е направена за семейства с 3+ деца , чиито родител определно не е автоманиак а човек който търси огромно пространство и много светлина на изгодна цена . Таблото е направено жената да следи за скоростта , точно както в дебилния МИНИ а като се загледаш останалите неща са си точно до шофьора ... Аз се сещам за едно спортно БМВ дето оборотомера , дет трябва уж да е пред волана се намира на 1 метър в ляво , ама айде да не казвам имена , че ще ме убиете :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Окт 2011, 11:18

^^^
Именно.Тая кола е семейна.
Не я сравнявам с е36...просто някои хора гледат Фиата после си гледат аватара и си повтарят колко е грозен вана.А тая кола е създадена за хора далеч от тия неща.
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Окт 2011, 11:40

Вярно че Мултиплата е невероятно грозна гад, но съм се возил в такава и е доста просторна, пък и е доста маневрена. А по темата: Всички съвременни дизели. За да гори незначително по-малко на 100 километра, са наблъскани всевъзможни електронни системи, които даже във фирмените сервизи не ги разбират. Когато някоя такава система се прецака, парите от икономията заминават десетократно.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 26 Окт 2011, 12:12

Christoff написа:
Christoff написа:Пежо 206 (и мн други преди него)- на бензиностанция гасиш, слизаш, даваш на бензинджията да сипе, даваш и КЛЮЧА да отвори капачката на резервоара и като отвори капачката КЛЮЧА не излиза :mhihi: :D ... отиваш, плащаш връщаш се и ако колата е там си зимаш ключа и си тръгваш :mhihi: Защо ?? :mhihi:

ще се повторя, заради момчетата, които се включват по-късно в темата. Покарайте малко некой френски или италиански кенеф и тогава плюйте Е34.... :bchug:

Аз съм покарал доста италиански кенефи, но не съм карал лудницата Е34. Сега карам Е46 и като я сравнявам с останалите италиански кенефи май не виждам нещо в плюс. таратайка като таратайка. :D

vanko 318i написа:Фиат Мултипла,карам такова служебно,колкото е грозно толкова пък върви а е 1.7 gtd :dunno:

Не може да караш такова, защото просто не съществува.
Мултиплата колкото е грозна, толкова е функционална. Да не бъркаме двете неща.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 26 Окт 2011, 12:27

И 124 страници да станат пак ще има какво да се напише , за някой курник :mhihi:
Туй е приказка без край :)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Окт 2011, 13:04

А бе просторни са вановете на фиат. Аз в един Fiat Ulysse си загубих портфейла и го търсих близо 5 минути :mrgreen:
За вървене, карах го и не ще да върви на втора съм заварил педала на метала ама не иска .. верно, че е 1.9 TDI и е 2 тона де ама пак
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата