Избор на гуми!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко
Re: Избор на гуми!
АЗ СЪМ ЗА ВРЕДЩАЙНА ДАЖЕ В МОМЕНТА СЪМ СИ ПОРЪЧАЛ И ГИ ЧАКАМ И РАЗМЕРА Е 195 И 4 ЗИМИ КАРАМ С ТОЗИ РАЗМЕР И НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ А ЧЕ НЕ БИЛА СТАБИЛНА НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗЪЛ
- kriss_7
- Потребител
-
- Кара: E39, 520i '00
- Мечтае да кара: F85
Хахахахаха, живота е интересно нещо. В крайна сметка гумите вече са поръчани - краен избор Continental TS830!За какво си мислех, а то какво стана...
Надявам се да не съм сгрешила в избора си и всичко да е ОК. Благодаря на всички отново, че се включиха и помогнаха. 

- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
аз съм със фулда 205/60/15 и съм много доволен вземал съм ги чисто нови и това ще им бъде 3 зима
за тези какво ще кажете,мишелин алпин казват че не са добри ,а аз имам от тях за зимата .Карах миналата година с 15ки 195 ама не съм доволен и за това минах на 16 ки,дано да се окажат невярни приказките за този модел. http://www.google.bg/search?q=michelin+ ... CBAQ_AUoAQ
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
Аз карам вече ще е 3-та зима с тоя Алипин, а зимата въртя около 50-60% от километрите който навъртам през годината. Гумата е хубава за мокро и сухо, трудно се износва, но при сняг има какво да се иска още от нея, някак седи доста по твърда от повечето други марки при отрицателни температури и съответно на сняг ламелите на грайфера не се отварят толкова лесно и не "захапва" толкова сняг. Гумата е много хубава за тези които въртят много-издръжлива е, а за тези които карат малко според мен не е препоръчителна. Принципно за сняг гумите които са ми направили най-добро впечатление са Йокохама и Гиславед, но при положителни температури страшно бързо се износват.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Аз не съм доволен от посочения от колегата krasi_bmw модел... зимната гума трябва да бъде с рязко отделени сегменти на грайфера и възможно по-силно изразена посока!
- batebo_99
- Потребител
-
- Кара: E39 525DA '03
- Мечтае да кара: Mempo
Мисля че колежката е направила добър избор. Този модел е на второ място в тестове на адак, след мишелин 
Аз лично избирам гумите, като гледам какви резултати са показали на тестовете. Ето един линк
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821
Аз лично избирам гумите, като гледам какви резултати са показали на тестовете. Ето един линк
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821
- simosimisti
- Потребител
-
Здравейте,
Миналата година си купих continental 830p- 225/55/16. гумите са перфектни, никакви проблеми, изпробвал съм ги в сняг 5-7 см в планински условия без да е почистен пътя- няма никакви проблеми. перфектни са и за мокро и сухо, дори на утъпкан сняг на магистрала карам със 120 км/h без дори и да помръдне колата. Прфектна гума е просто , който си я купи няма да съжалява. Миналата година струваха 992 лв за 4 бр..Карам 525 тдс..
Миналата година си купих continental 830p- 225/55/16. гумите са перфектни, никакви проблеми, изпробвал съм ги в сняг 5-7 см в планински условия без да е почистен пътя- няма никакви проблеми. перфектни са и за мокро и сухо, дори на утъпкан сняг на магистрала карам със 120 км/h без дори и да помръдне колата. Прфектна гума е просто , който си я купи няма да съжалява. Миналата година струваха 992 лв за 4 бр..Карам 525 тдс..
- maskivan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: самолет
225/55/16
Pirelli SottoZero перфектната гума за зимата
Pirelli SottoZero перфектната гума за зимата
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
kriss_7 написа:Хахахахаха, живота е интересно нещо. В крайна сметка гумите вече са поръчани - краен избор Continental TS830!За какво си мислех, а то какво стана...Надявам се да не съм сгрешила в избора си и всичко да е ОК. Благодаря на всички отново, че се включиха и помогнаха.
Колега изборът ти е много точен, ще останеш супер доволен. Казвам ти го от опит .
Гумите са супер.А размера 205/65 но сега са в продава
Тази зима обаче мисля да я пробвам със зимни 17-ки 235/45 със стил 43
- venci_krumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i
kriss_7 написа:Хахахахаха, живота е интересно нещо. В крайна сметка гумите вече са поръчани - краен избор Continental TS830!За какво си мислех, а то какво стана...Надявам се да не съм сгрешила в избора си и всичко да е ОК. Благодаря на всички отново, че се включиха и помогнаха.
Колежке,
Всяко зло за добро.
И аз тъкмо си взех Continental WinterContact TS830, размер 225/55/16 за предни и мисля, че да много добър вариант.
Задните са същия размер, но са Dunlop SP Winter Sport 3D от миналата зима. От тях също съм много доволен, но въртенето на гуми на сух асфалт изяде единия чифт.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Вземи си Бриджстоун,няма да сгрешиш! 
И запомни едно,зимната гума трябва да е висока и тясна.Няма нищо общо с лятната.
И запомни едно,зимната гума трябва да е висока и тясна.Няма нищо общо с лятната.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Nasko_325TD написа:Вземи си Бриджстоун,няма да сгрешиш!
Тя колежката вече каза какви гуми си е взела,така че няма нужда да трупаш мнения само
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2