ПОМОГМЕТЕ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

ПОМОГМЕТЕ

Мнение от ivoshaklev » 19 Апр 2006, 21:21

:idea: :?: :!:

Здравейте колеги. Имам намерение да си купя БМВ 520 , БЕНЗИНОВ МОТОР. Но не познавам модела и неговите данни . Даите ми някакви характеристики и показатели по който да се ориентирам при избора си.Каде са му слабите места и какво трябва да се гледа при покуоката. (Мога да отделя не повече от 5000лв)
Благодаря ви !!!!
Когато разумът спи се раждат чудовища!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
Мечтае да кара: F10

Мнение от Runner » 19 Апр 2006, 21:33

Здравей, тук смятам, че ще намериш доста интересни теми, които ще улеснят избора ти ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21888

Виж темата "История и технически характеристики на Е34"
Иначе си избрал добра серия.Аз от мойта съм много доволен :) Но за 5000лв. внимавай какво ще вземеш :roll:

Дано да съм ти помогнал :)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: ПОМОГМЕТЕ

Мнение от ivoo » 19 Апр 2006, 23:14

Здравей колега; Спрял си се на точният автомобил а именноBMW; Трябва да ти кажа че това са железни машини; Относно въпроса ти за модела Е34 М50 според мен е най добре и хубаво ще е ако е ванос. Двгателя е 6 цил. 24 клапана 110kw 150hp .Ако е в добро състояние колата и най вече двигателя разхода на fuell е около 12литра градско. Както всяка кола така и BMW също си има слаби места.Но в сравнение с OPEL GOLF SEAT И други там измислици ще ти стори че почти не се разваля.Е34 525i също е добър избор но данъци и застраховки са малко по големи обаче пък караш 192 к.с автомобил и и кефа да оставяш другите зад теб е голям.Проблем може да имаш с тези 5000 лв защото за толкова пари ................ хубава Е34 си е късмет. Има много писано във форума какво да гледаш като я купуваш и недей да се подлъгваш по лети джати антикрила mp3 -ки и др има много по важни детайли от тях. Ти си я намери нов внос заводска в добро състояние а тези неща можеш и ти да си ги сложиш.

Назад към E34