СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Мнение от niko11 » 20 Окт 2011, 21:51

поредната страхотна сбиркаааа :bowdown: за всички които бяха днес :bchug:
Изображение

Е36 Fanatic!
Аватар
Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16

Мнение от ///Leonix » 20 Окт 2011, 22:17

Браво, отново стана чудно :D :bowdown:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Окт 2011, 10:10

Вместо да се карате за глупости, по-добре седнете и на място уточнете нещата... смисъл от разделение на сбирките няма, надявам се и вие да го разберете... ако трябва, ще дойда на някоя от сбирките и ще решим нещата веднъж завинаги...

Форума е един, официалната сбирка на Е36 в този форум е една... принципно всеки може да се събира където си иска, и както си иска, с когото си иска... но официалната сбирка на Е36 (и темата по въпросът) в този форум ще е една. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 21 Окт 2011, 10:13

Крайно време е да се реши този проблем :!: Аз съм ЗА, да дойдете! :wave:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Окт 2011, 10:15

Аз реално проблем не виждам... това е сбирка, не решавате съдбата на държавата... събирате се да си правите кефа, а не да злорадствате как сте се сбрали "еди-кои-си" хора на едно място, пък "ония" да си ходят където искат... няма причина да не се уточнят нещата и всички да са доволни (след някой и друг компромис от всяка от страните). Гледайте малко по-реално на нещата и с идеята за решаване на проблема... а не с идеята "да стане моето!"...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 21 Окт 2011, 10:19

Всички желаем да се събираме на едно място, факт е че Не на всички е удобен. За това има и това разделение.Но вместо да се разберем, започва едно спамене по темата, от което всички малко или много се дразнят.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Окт 2011, 10:22

Това, че на някои им е по-далеч, а на други по-близо е общо взето чиста лигавщина... едно време, когато сбирката беше на ЕКО-то на България какво? Имаше хора, дето им беше неудобно... НО въпреки това идваха... после на Околовръстното на OMV... на някои им беше ОЩЕ по-неудобно там... НО въпреки това идваха... не се "цепеха", щото им е неудобно... по тая логика дай да се групираме по квартали и всеки да си ходи с 2-3-4 "авера" в кварталното кафе, да се сбираме... тва са пълни глупости...

Който е фен, и наистина е фен, за него 1 кило бензин отгоре, че да отиде на сбирката по-далеч от него, не е проблем... ама никакъв проблем... аз пак казвам - вие се карате за абсолютни глупости... вместо да се помисли рационално, как да станат най-добре нещата, къде ще е по-добре в смисъла на инфраструктура, на свободно място, на достъп от различни части на града... вие се занимавате с глупости.

Мислете с идея за благото на сбирката, а не за собствената си паница.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 21 Окт 2011, 10:25

Mollov написа:Вместо да се карате за глупости, по-добре седнете и на място уточнете нещата... смисъл от разделение на сбирките няма, надявам се и вие да го разберете...

аз лично нямам какво да се разбирам с хора, емоционално развити до ниво 3-ти клас и намерили във форумните сбирки платформа за самореализиране, събиращи се на отделни групички на стаден принцип според кой слуша най-активните, с липса на отборен дух и не на последно място - обръщащи се към мен през човек ...

ако това, което урежда нещата, е да не се пуска тук информация за сбирки на Г.М.Димитров, мога да гарантирам за себе си ... моят случай съм го решил и съм намерил хора, с които имам какво да си кажа ;)

П.С. Ако някой се чувства лично засегнат, моля да пише на Ванко да ми предаде, за да не се спами темата.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 21 Окт 2011, 10:33

Не знам, кой визираш сигурно всички които пишем във форума :lol: .Пък и каквото има мисля, че и на теб сме ти го казали или греша, когато дойде на сбирката. Винаги сме се събирали на групички, дори на старото ни място.Няма място за оспорване за това, но сме ЗАЕДНО МАМКА МУ, никой не желае да се самоизтъква!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 21 Окт 2011, 10:46

Stoevro's wife написа:Винаги сме се събирали на групички, дори на старото ни място.Няма място за оспорване за това, но сме ЗАЕДНО МАМКА МУ, никой не желае да се самоизтъква!

абсурден/на си :)
в кое сме заедно?
последния път на кого звъннахте?
като решихте къде да се събирате колко човека изобщо са казали нещо?
колко човека писаха на Ванко да ми предадял еди-какво си?
кога и на кого казахте, че ще има човек от ръководството на среща?
кога и на кого казахте какво всъшност смятате да обсъждате?
кога и с кого решихте какво точно ще се прави какви са големите идеи в тоя автомобилен клуб?
кого и кой реши да се разкарате от групата във фейса, която е с идея точно да не се спами тук, а да се обсъждат нещата между членовете?

пак казвам - на мен не ми пречи да сте официална сбирка и да не се пише за нашите сбирки, намери начин да се разбереш с останалите ;)

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Окт 2011, 10:49

Нека уточним нещо... това тук Е BMW Club Bulgaria... тази тема Е НА BMW Club Bulgaria и прилежащият му интернет форум, свързан с Е36... ако мислите да правите "автомобилен клуб" Е36 Team Sofia, тогава нито тази тема, нито този форум е подходящ за целта... и тази тема със сигурност не е тема на E36 Team Sofia, във връзка със събиранията на Е36 в София.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 21 Окт 2011, 11:06

_galio_ написа:
Stoevro's wife написа:Винаги сме се събирали на групички, дори на старото ни място.Няма място за оспорване за това, но сме ЗАЕДНО МАМКА МУ, никой не желае да се самоизтъква!

абсурден/на си :)Женски род, колега!!!
в кое сме заедно?Заедно сме на едно място, дори че се разбива на групички то да се обсъди на някой нещо си.
последния път на кого звъннахте?Да звъннем относно кое Галине?
като решихте къде да се събирате колко човека изобщо са казали нещо?Колко не казаха ми кажи, ти беше един от първите, че в ЗАДРЪСТВАНИЯ не ти се пътува
колко човека писаха на Ванко да ми предадял еди-какво си? Каквото има ти го казахме с Тони мисля, или нещо не си спомняш на самата сбирка.Няма да ти предавам през някой си.Изобщо не се съмнявай.Както каза колегата с ГОЛФА- кокетнича и не мълча!!!
кога и на кого казахте, че ще има човек от ръководството на среща?Всички, които присъстват на сбирката на ГЕШОВ знаеха.Срещатат се организира с Г-н Коларов във 11ч. вечерта, обявихме го на страницата мин. след това!!!
кога и на кого казахте какво всъшност смятате да обсъждате?Вечерта след срещата, на която ВИЕ ОТНОВО НЕ ДОЙДОХТЕ, лично АЗ написах в темата, какво сме говорили
кога и с кого решихте какво точно ще се прави какви са големите идеи в тоя автомобилен клуб?Идеите са малки и го написах в страницата във FB!
кого и кой реши да се разкарате от групата във фейса, която е с идея точно да не се спами тук, а да се обсъждат нещата между членовете?Разбира се, че ще се "разкараме" поради причината, че темата и членове се допускат САМО, които имат БМВ-та, а не голфове и пр.Да се заяждат с колегите!!!!

пак казвам - на мен не ми пречи да сте официална сбирка и да не се пише за нашите сбирки, намери начин да се разбереш с останалите ;)
Каквото има го написах и съм го казала на всички! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 21 Окт 2011, 11:19

нещата станаха жалки доста отдавна и аз си слагам точка: .

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Окт 2011, 11:21

След някой друг ден ще напиша тук кога и как ще има сбирка по уточняване на въпроса с "Официалната сбирка на Е36 на клуб BMW Club Bulgaria". Всички други, които смятат, че не са част от този клуб/форум имат свободната воля да ходят където искат. Тази тема тук, обаче, ще е единствено за официалната сбирка на Е36. Други теми няма да има и няма да са позволени.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 21 Окт 2011, 11:23

Нещата станаха жалки доста отдавна и нямат смисъл!!! .

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг