Радиатора протече
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Радиатора протече
Здравеите радиатора ми протече от към пластмасовото казанче където се налива антифриза в долният му край,дали може да се залепи нещо или трябва нов колата е 520 Е39 98г.
Последна промяна madjo1313 на 09 Сеп 2011, 11:05, променена общо 1 път
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Радятора протече
Най-добре нов, лепения не се знае кога ще те остави на пътя.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60-530D F07-530D G11-730D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Казанчето е сменяемо, има си и О-ринг отдолу.
Това О пръстенче можели от него да тече и трябвали да се отщипва от питата зада се смени.Като гледам антифриза излиза точно там където свършва казанчето и почва черната пластмаса,а казанчето е жълтеникаво
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Казанчето наистина ти е сменяемо, но съм на 99% сигурен, че проблема не е в него, а самия радиатор е спукан там, където влиза казанчето. Това си е редовния номер на тези радиатори.
Свали си радиатора, огледай добре леглото на казанчето и ако радиатора е здрав, чак тогава купувай само казанче
Свали си радиатора, огледай добре леглото на казанчето и ако радиатора е здрав, чак тогава купувай само казанче
Смених въпросният О пръстен защото точно от там течеше дано вече да няма проблеми,измих и радятора беше много запекъл от мърсотия
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Забравих да се оплача,че докато обезвъсдушавах едната пробка се счупи,успях да извадя парчето резба което беше останало вътре.Някои може ли да даде предложение от къде да взема такава пробка и колко струва.Благодаря 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Номенклатурен номер : 17111712788
Описание : ПЛАСТМАСОВ БОЛТ ОБЕЗВЪЗДУШИТЕЛЕН
Ед.цена (с ДДС) : 4.61 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Описание : ПЛАСТМАСОВ БОЛТ ОБЕЗВЪЗДУШИТЕЛЕН
Ед.цена (с ДДС) : 4.61 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
madjo1313 написа:Забравих да се оплача,че докато обезвъсдушавах едната пробка се счупи,успях да извадя парчето резба което беше останало вътре.Някои може ли да даде предложение от къде да взема такава пробка и колко струва.Благодаря
Какво съвпадение,днес счупих моята също на е30-ката,та се чудя дали ще се предлага такава тапа и за нея,само да вметна,че не съм сигърен дали радиатора си е тоя на м40-ката или е насаждан,та не знам как да ме упътите да търся такава джаджа?!?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
momo-1st написа:Какво съвпадение,днес счупих моята също на е30-ката,та се чудя дали ще се предлага такава тапа и за нея,само да вметна,че не съм сигърен дали радиатора си е тоя на м40-ката или е насаждан,та не знам как да ме упътите да търся такава джаджа?!?
Тапата, която съм посочил по-горе става за следните модели (включително и Е30) http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=17111712788
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Радиатора протече
да ползвам темата.
какъв радиатор да си взема и г/д за каква сума ?
Че и моя нещо сълзи.
Благодаря.
Че и моя нещо сълзи.
Благодаря.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
omegaart написа:да ползвам темата.
Че и моя нещо сълзи.
Благодаря.
Хубав
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Преди 2 седмици колата ме остави на пътя, поради простата причина, че изчаках до последния момент - БЕШЕ В НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ, също така трябваше да викам и рапатрак /още пари/--- яд ме е защото видях, че ми сълзи от към пробката, като погледнеш отгоре на капачката, дори след едно спиране /изключих двигателя/ видях, че има нещо мокро отдолу и се чудех дали е от мен иии се навивах, че е мокро от преди това- да, да, ама си беше точно от мен ....След това някак си бях подготвен и я хванах веднага ЩОМ КОЛАТА мина средата и влезе в червеното.
Тук искам да похваля една жена с Е34, която единствена спря и ме попита какво става и дали имам нужда от помощ! Също така беше супер яка мацка и най-интересното беше, ЧЕ РАЗБИРАШЕ ДОСТА ОТ КОЛИ, показа доста задълбочени познания ...
Така да се върна към радиатора .... Взех си един за 300 лв/италиански/, имаше и Немски, но беше с около 100лв по-скъп......
И така един съвет от мен - ВИНАГИ НАЛИВАЙТЕ ЧЕРВЕН АНТИФРИЗ В РАДИАТОРИТЕ СИ !
Тук искам да похваля една жена с Е34, която единствена спря и ме попита какво става и дали имам нужда от помощ! Също така беше супер яка мацка и най-интересното беше, ЧЕ РАЗБИРАШЕ ДОСТА ОТ КОЛИ, показа доста задълбочени познания ...
Така да се върна към радиатора .... Взех си един за 300 лв/италиански/, имаше и Немски, но беше с около 100лв по-скъп......
И така един съвет от мен - ВИНАГИ НАЛИВАЙТЕ ЧЕРВЕН АНТИФРИЗ В РАДИАТОРИТЕ СИ !
15 мнения
• Страница 1 от 1