смяна на купе от седан на комби
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- crazysex6008
- Потребител
-
смяна на купе от седан на комби
Правилно ли си представям нещата:
- имам автомобил Х;
- купувам бракуван автомобил У;
- двигателя от Х на У;
- отивам с У (който се движи) в КАТ и обявявам че съм сменил рамата на Х с тази от У, т.е. правя промяна в регистрацията на Х, като вписвам в нея номера на рамата на У.
Някой има ли опит с подобно нещо?
донорското купе е от комби бракувано да уточня;]
- имам автомобил Х;
- купувам бракуван автомобил У;
- двигателя от Х на У;
- отивам с У (който се движи) в КАТ и обявявам че съм сменил рамата на Х с тази от У, т.е. правя промяна в регистрацията на Х, като вписвам в нея номера на рамата на У.
Някой има ли опит с подобно нещо?
донорското купе е от комби бракувано да уточня;]
о_0
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Re: смяна на купе от седан на комби
Щом купето е бракувано ще се наложи да го разходиш до Технотест-нещо коло 180-200 лв е прегледа.По-лесно е при смяната на ДВГ,но и там понякога се налага ходене до горепосочените.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
на мен ще ми е интересно ако стане какво си минал и къде са те пращали за да се регистрира да обясниш ако това начинание стане факт
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
ако и двете коли да кажем са е-36 тоес еднакви ня нужда от технотест колата която е бракувана минава един преглет като кола нов внос и си те закичват със новите документи просто ти трябват докоменти за мотора както и отделните за купето
техно тест се извършва само на коли които са със присаден мотор коиото по принцип не се слага фабрично на колата или колата е от даржава не членка на европеииския съюс и се проверяват дали покриват европииските изисквания ....
сичко ще ти легне доста евтино но не и без ядове и не виждам смисал да правиш такива филми продаи едната или ако имаш и двете и си земи една цяла готова да се возиш наволя
техно тест се извършва само на коли които са със присаден мотор коиото по принцип не се слага фабрично на колата или колата е от даржава не членка на европеииския съюс и се проверяват дали покриват европииските изисквания ....
сичко ще ти легне доста евтино но не и без ядове и не виждам смисал да правиш такива филми продаи едната или ако имаш и двете и си земи една цяла готова да се возиш наволя

- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
with-fox написа:ако и двете коли да кажем са е-36 тоес еднакви ня нужда от технотест колата която е бракувана минава един преглет като кола нов внос и си те закичват със новите документи просто ти трябват докоменти за мотора както и отделните за купето
Калега,пуснал съм в движение няколко бракувани автомобила,вЕрвай мй,няма да стане без технотест.
Тсвен това технотест се извършва и при много други случаи,освен посочените по-горе.
Сега ме мързи да търся,но ако колегата пуснал темата има желание,може да издири сойта на Технотест,както и този на КАТ и да им песне по една питанка,ще си спести много нерви и пари.
5 мнения
• Страница 1 от 1