Колата губи вода..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530XI
- Мечтае да кара: M5 f10
Колата губи вода..
Здравейте колеги, от скоро имам следния проблем.Предни 4-5 дена ми светна лампата за водата в радиатора.. отворих.. долях вода с антифриз и днес пак светна..... налях малко вода и загледах отдоло .. има леко капене .. от каде ли може да е и да се притиснявам ли много 

- Kalin.Qvorov
- Потребител
-
Re: Колата губи вода..
Ми може да са много неща, уплътнения, радиотр и др. щом има теч ще се хване от къде , при мен беше много интересно че нямаше теч и се оказа охладителя на изгорелите газове.... 

- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Колега ако не кажеш с каква кола си,какъв двигател и каква година няма да можем да ти помогнем
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
И не съм много сигурен дали е време да се налива вода или вода с антифриз, не сме август месец?!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Направо си е притеснително. Не разпитвай, а действай. Може да тече от много места. Тук имаше една традиция с хвърляне на боб...ама не върши особена работа.
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
залагам на водна помпа
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз залагам лостче за мигачите с бутон за БК, че е М43

Si non confectus, non reficiat.
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
А да , извинете.. колата е 323 ЦИ преди фейса
.. притиснява ме това , че утре пътувам Плодвив - Плевен 300 км и не знам какво точно и има .. а карам мъжката по тези магистрали.. още нещо .. чух слабо скърцане когато я форсирвах на място до 2-3 к оборота.. когато падат оборотите се чува леко скърцане 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Вкарай я на канал и огледай отдолу откъде капе. Щом с бърз поглед от горе си видял, че има теч, значи би трябвало бързо да разбереш от къде е. Огледай хубаво, може да се стича от някъде другаде. Може да е радиатора, водната помпа, или просто някое съединение.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
заслушайго тва скърцане от кадее, по принцип водната помпа почва да вие но по принцип, ако има наченки на чупене я сменяй че мойе да те остави колата някаде, и след смяната(ако се налага) само антифриз и дестилирана вода.

- Dimski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 3.0SD

riki_ написа:залагам на водна помпа
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Achkata_ci написа:А да , извинете.. колата е 323 ЦИ преди фейса.. притиснява ме това , че утре пътувам Плодвив - Плевен 300 км и не знам какво точно и има .. а карам мъжката по тези магистрали.. още нещо .. чух слабо скърцане когато я форсирвах на място до 2-3 к оборота.. когато падат оборотите се чува леко скърцане
Е, така ли ще тръгнеш да пътуваш

По-добре локализирай и отстрани проблема преди да тръгнеш или по-добре колата и си виж от къде капе , за да няма после ама ....

- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
jbankov написа:Achkata_ci написа:А да , извинете.. колата е 323 ЦИ преди фейса.. притиснява ме това , че утре пътувам Плодвив - Плевен 300 км и не знам какво точно и има .. а карам мъжката по тези магистрали.. още нещо .. чух слабо скърцане когато я форсирвах на място до 2-3 к оборота.. когато падат оборотите се чува леко скърцане
Е, така ли ще тръгнеш да пътуваш

По-добре локализирай и отстрани проблема преди да тръгнеш или по-добре колата и си виж от къде капе , за да няма после ама ....

Еми трябва да се прибера на Плевен имам важна работа.. да не говори , че на Плевен са мойте майстори и не искам да си оставям колата 4 дена на Пловдив без надзор... мисля ,че е помпата , щото напрао си са чува виене отпред , което го нямаше преди
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Achkata_ci написа:jbankov написа:Achkata_ci написа:А да , извинете.. колата е 323 ЦИ преди фейса.. притиснява ме това , че утре пътувам Плодвив - Плевен 300 км и не знам какво точно и има .. а карам мъжката по тези магистрали.. още нещо .. чух слабо скърцане когато я форсирвах на място до 2-3 к оборота.. когато падат оборотите се чува леко скърцане
Е, така ли ще тръгнеш да пътуваш![]()
По-добре локализирай и отстрани проблема преди да тръгнеш или по-добре колата и си виж от къде капе , за да няма после ама ....![]()
[/quotе
Еми трябва да се прибера на Плевен имам важна работа.. да не говори , че на Плевен са мойте майстори и не искам да си оставям колата 4 дена на Пловдив без надзор... мисля ,че е помпата , щото напрао си са чува виене отпред , което го нямаше преди
Сега по път карай женската обаче,да не стане некоя беля

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2