Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Въпрос на гледна точка. Да се натъпчеш със захар и да качиш 10 кила от които 5-6 сланина за мен не е оферта.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
bum_bum написа:Въпрос на гледна точка. Да се натъпчеш със захар и да качиш 10 кила от които 5-6 сланина за мен не е оферта.
Е чак 5-6 кила сланина едва ли, като се знам колко трудно качвам, но все пак като че ли ще се насоча към стандартното. Чух противоречиви мнения от няколко човека и затова реших да попитам и тук. По принцип незнам какъв метаболизъм имам, но доста обилно си хапвам, а качвам много трудно. И сега зимата се надявам нещата малко да се променят, пък и някое друго кило мазно не ме плаши.
Ники, остави тия добавки, създай си режим на ядене с поне 4 пъти на ден в определен час(+- 30-60 мин), спи задължително поне 8-9 часа, избягвай умъртвявания с твърд алкохол и след няколко месеца ще видиш ефект, а именно въпросните 5-10кг, като същевременно тренираш де. Парите за добавките ги дай за по-качествена храна. Хубаво е и секви витамини да вземаш ежедневно, аз съм избрал бирената мая, че ме кефи някакси 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Nikito_nn написа:Е чак 5-6 кила сланина едва ли, като се знам колко трудно качвам,
И аз така си мислех

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Dpy написа:Ники, остави тия добавки, създай си режим на ядене с поне 4 пъти на ден в определен час(+- 30-60 мин), спи задължително поне 8-9 часа, избягвай умъртвявания с твърд алкохол и след няколко месеца ще видиш ефект, а именно въпросните 5-10кг, като същевременно тренираш де. Парите за добавките ги дай за по-качествена храна. Хубаво е и секви витамини да вземаш ежедневно, аз съм избрал бирената мая, че ме кефи някакси
Режима на хранене си го имам, както казваш по 4-5 пъти на ден (абе както се казва почти постоянно меля нещо), умъртвявания с алкохол неправя освен ако няма някакъв сериозен повод и то даже немога да кажа че се умъртвявам, абе гледам да не прекалявам много щото ми е много гадно на другия ден като се чувствам пребит и безсилен, но спането каточели ми куца, щото по 8-9 часа спя само почивните дни, иначе по не повече от 6-7 часа, а ако е още по малко веднага ми оказва влияние на силата, абе общо взето това е. То иначе всяка година си знам зимата стигам докъм 85кг(най-много малко отгоре), а лятото падам 3 кила, това като гледам да не променям режима си на хранене и трениране, но всички знаят, че въпреки това жегите оказват голямо влияние. От както се застуди от няколко дена, започнах да усещам пак че набирам скорост и затова искам да си помогна. Ако успея до лятото да стана 90 ще съм крайно доволен

Другото което е гледам на определено време да сменям упражненията и да разнообразявам (да стресна мускула). Абе общо взето обичам да пробвам нови неща, затова и някой ако може да даде съвет с някаква програма за по 2 тренировки на мускул на седмица съм готов да пробвам, да видя какво ще стане

Последна промяна Nikito_nn на 13 Окт 2011, 20:31, променена общо 1 път
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
TNT написа:Nikito_nn написа:Е чак 5-6 кила сланина едва ли, като се знам колко трудно качвам,
И аз така си мислех![]()
![]()
Най вероято , ама нали знаеш, почти винаги човек предпочита това което няма.
момци според вас ако вчера съм правил тренировка за гръб, днес мога ли да направя за бицепс и трицепс или да изчакам един ден да мине?
www.bmwпрофесори-bg.net
deyan-enchev написа:При мен мускулите почнаха да растът по-осезателно като почнах да правя стречинг след мускулната група която тренирам, или в края на тренировката.

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Само дето трудно от стречинга ще е вдигнал размерите, ама айде.. 

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Дайте идея за покачване силата на лежанка ,че съм зациклил на едни килограми и е срамота бицепс да правя с 50 ,а на лежанката серии с 80 горна и средна част
.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Трицепсите и рамената как са? Трицепсите са много важни и ако са ти слаби, ще ти страдат и постиженията от лег... рамената също имат значение... щом правиш горни гърди с килата, с които правиш и средни, значи трицепсите са ти слаби... щото при горни гърди фокуса леееко се измества към рамената.
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Сигурно е от значение ,че почвам с горна част гърдите ама все пак -трицепса правя тесен хват с 60-70 ,френско с 45 и на скрипеца слагам повечко .Раменете ако ги правя в отделен ден правя раменни преси зад врат с 60кг и с дъмбели пред тялото по 17-20кг всеки.Гърдите по-принцип винаги са ми изоставали ама се изнервям разни лапетии да вдигат повече на лежанка от мен.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пробвай 1-2 тренировки първо да почнеш с хоризонтален лег... може да ти свършва пауъра на полу-лега... освен това си гледай хват-а, не трябва да излиза много извън нивото на раменете... и пробвай 2-3 "форсирани" повторения в края на основните серии, с помощник... ама с някой, дето знае кво прави, а не просто да "тегли" щангата... понякога е добре, на 5-6 тренировки за гърди да правиш МАХ-ове... 1-ци, 2-ки с повечко килограми.. да усетиш тежеста... пък и гърдите ти да усетят и малко повечко...
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
НА НВД съм, давайте рецепти за пилешкото месо, писна ми да ги ям с зеленуци задушени, гъби пипери моркови пфф , също и на скара , някой да знае нещо различно ?