Компетентно мнение за Е36 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Компетентно мнение за Е36 320
Здравейте! Мой роднина си търси такъв автомобил. Попаднахме на тази 'изпъната' двайска: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11316968590291235&f1=details
Знам, че е леко невъзможно да се прецени състоянието на кола по няколко снимки и постно описание, но все пак съм длъжен да попитам преди да ходим да я гледаме. Какво да гледаме, къде са слабите места, можем ли да проверим някак си състоянието на автомата и такива неща.. Благодаря за мненията, ще се радвам на малко помощ
Знам, че е леко невъзможно да се прецени състоянието на кола по няколко снимки и постно описание, но все пак съм длъжен да попитам преди да ходим да я гледаме. Какво да гледаме, къде са слабите места, можем ли да проверим някак си състоянието на автомата и такива неща.. Благодаря за мненията, ще се радвам на малко помощ

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Компетентно мнение за Е36 320
Компетентно мнение може да ти даде някой само като я види на живо.
Иначе- баси гнусната тапицерия
Колата далеч не е 96-та, въпреки, че очевидно са положили усилия да заприлича.
Предната броня, вероятно и праговете можеш да ги хвърлиш с чиста съвест. Нищо не струват. Добавката на задната и нея.
Огледалата не се виждат добре ама и те предпоагам са от репликите без моторчета вътре или ако имат са от тия, дето адаптерите им стърчат като кур от джама.
Като цяло не бих дал пари за тая кола.
Иначе- баси гнусната тапицерия

Колата далеч не е 96-та, въпреки, че очевидно са положили усилия да заприлича.
Предната броня, вероятно и праговете можеш да ги хвърлиш с чиста съвест. Нищо не струват. Добавката на задната и нея.
Огледалата не се виждат добре ама и те предпоагам са от репликите без моторчета вътре или ако имат са от тия, дето адаптерите им стърчат като кур от джама.
Като цяло не бих дал пари за тая кола.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
задната броня е минала покрай М
а и тоя надпис рейсинг до скоростите е убиец пък и няма клима което е голям минус

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
А на предната какво и е "М"? Деба, забравил съм да спомена и фаровете 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Кората под жабката е увиснала ... Погледнете кво е къртено там,щото тая кола няма клима ,което значи ,че жабката не е сваляна ,за да сменят филтър на купето и нещо друго е рутено там . Кво е ,ба ли го ... 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Нюансите на основния цвят са поне в 3 варианта, без много да се вглеждам, та бая бой е отнесла май
. Но докато не се види колата е трудно да ти каже някой нещо конкретно, ако си наблизо ходи и гледай, ама ако си на 100 и повече километра аз не бих тръгнал.Не и за тази кола.

only rear wheel drive
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди бараки :)
- Мечтае да кара: e30,36 M3
Предната броня е от стъкломат гаранция.. както и добавката отзад,предположи праговите какви са и от там целия "м пакет" за 2000лв си вземи стокова 20ка и ако държиш на подобен 'м пакет' стъклопластов даваш още най-много 300лв... Според мен за тези пари тази кола не си заслужава!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
за 96 ме съмнява ..
но това с вина го проверяваш на момента.. само ти трябва нет..
салона е "прекрасен".. но може да се смени..
бронята е стъкломат.. задната си е сток с добавка стъкломат..
праговете и те.. но ако е ок технически колата и ти свали 500 лв може да помислиш..
това е някакво М50 с ванос
М50 е слаган до юли 1995 година в е36..
но ако е 96 да не е м52 с колектор на М50? че правят и такива разни доработики?
но това с вина го проверяваш на момента.. само ти трябва нет..
салона е "прекрасен".. но може да се смени..
бронята е стъкломат.. задната си е сток с добавка стъкломат..
праговете и те.. но ако е ок технически колата и ти свали 500 лв може да помислиш..
това е някакво М50 с ванос
М50 е слаган до юли 1995 година в е36..
но ако е 96 да не е м52 с колектор на М50? че правят и такива разни доработики?
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ares2 написа:но ако е 96 да не е м52 с колектор на М50? че правят и такива разни доработики?
Не видиш ли къде му е капачката?
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
DriftoMania написа:Здравейте! Мой роднина си търси такъв автомобил. Попаднахме на тази 'изпъната' двайска: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11316968590291235&f1=details
вижте как работи мотора и вижте каква температура държи. качете се да покарате и вижте как сменя скоростите. аз бих надникнал и по окачването в някой канал - кое скъсано кое изтекло и счупено.
п.с.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колата за мене е пълен "гюм" ,ама това си е лично мое мнение. И защо да сме злоби ? Човека пита на какво да обърне внимание при огледа,хората го насочват над какво да се концентрира.А това ,че годината е некоректна и м-паркета е фейк ,само може да подскаже на човека някои неща за продавача. Преценката си остава за него в края на краищата и никой не го кара на сила да я купува или не 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
то сигурно има 10 е36 ци с страната ни които са си оригинално дошли с качествения пакет .. ясно е че всеки прави и слага но съм противник на тези феик части като стъкломатовите бронии и тн
и все пак колата ако е добре като състояние си е нормална с някакъв коментар в цената
а някои може ли да погледне и да каже.. това дали е с ел. задани стъкла?
че има конзола с 4 копчета/? тази екстра е доста рядка.. ако я има
също така виждам нещо на седалката като бутон в задния край? това както е? ел повдигане на седалката ли ? за да се отвори път към задната?
е.. има някои раЦинг надписи които са за махане но.. един рифреш .. едни прагове с броня.. и е ок
и все пак колата ако е добре като състояние си е нормална с някакъв коментар в цената
а някои може ли да погледне и да каже.. това дали е с ел. задани стъкла?
че има конзола с 4 копчета/? тази екстра е доста рядка.. ако я има
също така виждам нещо на седалката като бутон в задния край? това както е? ел повдигане на седалката ли ? за да се отвори път към задната?
е.. има някои раЦинг надписи които са за махане но.. един рифреш .. едни прагове с броня.. и е ок
Купе със задни ел. стъкла
явно това е една изключително рядка екстра 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2