Покупка на Е60 - 2004 дизел или бензин
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Re: Покупка на Е60 - 2004 дизел или бензин
От диагностиката почти нищо неможеш да разбереш. Или поне нищо съществено. Знам, че ще разлая кучетата но това е факт... (искам да кажа, че грешка примерно на датчика за изпотяване на предното стъкло или грешка на две от подгревните свещи или грешка на алтернатора и т.н.) Това не са съществени неща, тъи като съм сигурен че всички на горубляне и в Дупница си карат колите освен за връщане на километрите, така и помеждудругото да занулят грешките в паметта.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
sawion написа:От диагностиката почти нищо неможеш да разбереш.
Е ти уби всичко детско във всички

sawion написа:Това не са съществени неща, тъи като съм сигурен че всички на горубляне и в Дупница си карат колите освен за връщане на километрите, така и помеждудругото да занулят грешките в паметта.
Така е, но те бързо се появяват пак като се покара колата до сервиза

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Здравейте,
Ето че с питане до Цариград се стига.... имам предвид това за диагностиката.
Така нека забравим за диагностиката , и сервизната книжка и решим да си купим 525d примерно 2005 -2006 г на около 140,150 хил. километра. На какво трябва да обърне човек внимание примерно на турбо, на какво още , какво е типично за дизела което е важно при закупуване...
Ще се радвам ако получа повече мнения за това сега, а не като си я купя след няколко месеца и да пиша, че това дава дефект , онова дава дефект, и така.
Благодаря ви предварително !
Ето че с питане до Цариград се стига.... имам предвид това за диагностиката.
Така нека забравим за диагностиката , и сервизната книжка и решим да си купим 525d примерно 2005 -2006 г на около 140,150 хил. километра. На какво трябва да обърне човек внимание примерно на турбо, на какво още , какво е типично за дизела което е важно при закупуване...
Ще се радвам ако получа повече мнения за това сега, а не като си я купя след няколко месеца и да пиша, че това дава дефект , онова дава дефект, и така.
Благодаря ви предварително !
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Колега гледай сега, не си мисли, че поведението на пътя на 525d ще е много по-различно отколкото на Волвото. Имам впредвид изразената мощност и динамика, за комфорта не говорим в случая, въпреки че за мен е много по-важен, но това е друга тема. Та така, това е голям автомобил и усещането в него е малко по-различно! Бих предположил, че ще останеш малко разочарован относно скоростните му качества. Казвам това от личен опит понеже съм горд собственик от много време на 530 бензин 231кс, преди това имах 330 дизелак....еми като се качих на петицата имах усещането, че стоя на едно място, за щастие е било само усещане, защото дефакто спрямо другите на магистралата не е така
а сега представи си 525 с неговите скромни 177кс!
Иначе между дизел и бензин и понеже съм ги имал и двата, твърдо ЗА бензина за коли, които са на по 3+ годинки....еле па от Германия

Иначе между дизел и бензин и понеже съм ги имал и двата, твърдо ЗА бензина за коли, които са на по 3+ годинки....еле па от Германия

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2