задни пружини проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
задни пружини проблем
сложих си пружини 60/40, но ми се струва че колата клекна много отзад. Ето снимка: http://imageshack.us/photo/my-images/9/ ... 11227.jpg/
Извинявам се за качеството,но нямам друга. Според вас това -40мм ли е?
искам да я повдигна малко,посъветвайте ме с какво да я повдигна,гумени подложки, текстолитени или някакви други на стругар. Ако някой е слагал да каже какви пари му е излязло и какви размери трябва да дам на стругаря за подложката.
Знам че вариянта да си купя други по високи пружини е най-добър,бях пуснал тема,но или са същите като моите или пък са мн високи и не мога да намеря,затова това ми е краен вариянт,зашото ми седи адски грозно така изсипана отзад
Извинявам се за качеството,но нямам друга. Според вас това -40мм ли е?
искам да я повдигна малко,посъветвайте ме с какво да я повдигна,гумени подложки, текстолитени или някакви други на стругар. Ако някой е слагал да каже какви пари му е излязло и какви размери трябва да дам на стругаря за подложката.
Знам че вариянта да си купя други по високи пружини е най-добър,бях пуснал тема,но или са същите като моите или пък са мн високи и не мога да намеря,затова това ми е краен вариянт,зашото ми седи адски грозно така изсипана отзад
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: задни пружини проблем
сложи снимка на цялата кола да се види и предницата, според мен даже са високи за -40 мм 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Да ве, сложи снимки на цялата кола, така нищо не можем да видим... Да не си взел за 4ри цилиндрово? Или някакви изпуснали?
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
u`F`o написа:Да ве, сложи снимки на цялата кола, така нищо не можем да видим... Да не си взел за 4ри цилиндрово? Или някакви изпуснали?
Изпуснали пружини, все по компетентни мнения срещам от ден на ден в форума

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не е невъзможно да са смачкани пружините и да свалят повече от 4см. Отделно колко свалят много зависи от амортисьорите. 60/40 на едни амортисьори сваля точно толкова, на други повече и на трети по-малко.
60/40 на едни амортисьори сваля точно толкова, на други повече и на трети по-малко.

- u`F`o
- ентусиаст
-
e90 325i написа:u`F`o написа:Да ве, сложи снимки на цялата кола, така нищо не можем да видим... Да не си взел за 4ри цилиндрово? Или някакви изпуснали?
Изпуснали пружини, все по компетентни мнения срещам от ден на ден в форума![]()
Иии всеки разбира от всичко
Иначе според мен са си на 40мм
Айде сега ми кажи, че пружината не губи от еластичността си с течение на времето и съм те признал за разбирач

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
u`F`o написа:e90 325i написа:u`F`o написа:Да ве, сложи снимки на цялата кола, така нищо не можем да видим... Да не си взел за 4ри цилиндрово? Или някакви изпуснали?
Изпуснали пружини, все по компетентни мнения срещам от ден на ден в форума![]()
Иии всеки разбира от всичко
Иначе според мен са си на 40мм :yes:
Айде сега ми кажи, че пружината не губи от еластичността си с течение на времето и съм те признал за разбирач
Виж в червеното и повече е излишно да се пише. Верно компетентните мнения валят като дъжд

- u`F`o
- ентусиаст
-
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
според мен също от значение е с кви джанти и гуми си...
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
То е ясно че с времето умекват просто ми стана смешно като каза ""изпуснали""

Скъпи, за рождения ми ден искам
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
Пружините са нови,не са изпуснали или нещо такова, амортисьорите са билщайн късоходови на 2000км. колата е с 17ки с гуми 225/45
Пуснах темата,защото имам познати със същите коли и с 60/40 пружини и при тях задницата е към 1см по високо, затова питам според вас така ли е?
ето снимка на колата,просто ми се струва че отзад е мн клекнала,иначе съм мерил разстоянието от праговете до земята и от пред е по малко,следователно задницата е по високо от предницата,но просто така ми се струва изсипана
http://imageshack.us/photo/my-images/35 ... 11246.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... 11258.jpg/
Пуснах темата,защото имам познати със същите коли и с 60/40 пружини и при тях задницата е към 1см по високо, затова питам според вас така ли е?
ето снимка на колата,просто ми се струва че отзад е мн клекнала,иначе съм мерил разстоянието от праговете до земята и от пред е по малко,следователно задницата е по високо от предницата,но просто така ми се струва изсипана
http://imageshack.us/photo/my-images/35 ... 11246.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... 11258.jpg/
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Баш си е клекнала. Амортисьорите са нови, така ли? Има вариант предните да са изпуснали или да са по-слаби и за това да стърчи повече. Др вариант е да са няакакво менте или пък пружините да не отговарят на това за което са ти дадени или да са за 6-так, а ти да си с 4 цилиндрово.. Последното е най-слабо вероятно, щото при марковите пружини разликата в носимостта за която са предвидени е много минимална и не би трябвало да има никаква разлика на каквото и да ги сложиш ама знае ли се.
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
и за мен предните амортисори ти правят вирната колата отпред. според мен отзад си е ок. предницата ми изглежда висока 
п.с. пък и нз защо, ама гумите отпред ми се виждат по-високи?

п.с. пък и нз защо, ама гумите отпред ми се виждат по-високи?
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2