Чипове
Модератор: bum_bum
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
моя чип се оказа запоен с крачетата навътре(никой не беше отварял там за толкоз години) ,а платката е доста финна изработка не бих си играл с поялника точно с нея 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми той Л-Жетроника си е тъйAlexi написа:моя чип се оказа запоен с крачетата навътре(никой не беше отварял там за толкоз години) ,а платката е доста финна изработка не бих си играл с поялника точно с нея

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
bawareca написа:ludiagsm написа:има ли някой дино графика преди и след чипосването ???
А ти имаш ли динографика преди и след като си смонтирал СМТ на някоя кола , или и ти така ги определяш на усет конете![]()
имам графики ама щи покажа когат видя тнекоя с халтека дет си монтирал ,бтв няма ли нейни графики да видим скоро
Последна промяна ludiagsm на 16 Апр 2006, 22:36, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Aлекси,твоя чип е на цокъл и се сменя за 2 минути.Вече съм
специалист по смяната щот моя съм го махал 20-тина пъти
специалист по смяната щот моя съм го махал 20-тина пъти

ludiagsm написа:имам графики ама щи покажа когат видя тнекоя с халтека дет си монтирал ,бтв няма ли нейни графики да видим скоро
Ми както би могъл и сам да се досетиш графики няма , няма и да има скоро щот ме няма мен да я довърша

Та , мисълта ми беше ,че ако всеки път като стане некоя патардия из форумите все моя въртиш из устата си , значи ти е мнооооого ДЕБЕЛО Управданието

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
LuBo1 написа:e явно не моиш ми доставиш такъв кустам меид чип![]()
явно си толкова и навътре ,
аз не се ебавам
просто попитах, да мотора ми има няква подготовка за такъв вид обороти![]()
обърни се към Breyton сигурен съм че ще измисли някакво решение
бтв. не се ебавам
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Рап Министър написа:чиповете качват конете доста, но тряя да се сложат спецялни ботала
Точно така, без бутала не става раотата
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
V-max написа: Относно мойта работа няма да коментирам, най-малко на теб ти е работа да ми праиш анализ. Само за Инфо ДиджиПрог Са фирма , която прави ОБД оборудване и от тях си купувам интерфейсите за ЕДЦ16 , както и първото ми КВП2000. И ако за тебе цялата работа е ташак, то за мен не е! Постоянно инвестирам в оборудване и , когато някой хитрец ми се перчи с програматор за 68лв е нормално да си го сложа намястото му - немислиш ли така ?
аз спирам с ОФФа също, но ако ти продължиш тва море може и по-дълго да ти дойде
Съжелявам за ОФФа ама не се сдържам. Просто искам да погледнете на http://tuning4power.hit.bg/index.html и да видите че DIGI PROG вече не са в списъка на големите НЕМСКИ партниори

Поздрави Brezel
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
абе ти ше дойдеш по-хитър и от Господ бе.... ц ц ц
за да ти запуша устата ще ти обясня на елементарен език - DIGI PROG е интерфейс за ОБД програмиране. Когато аз си го купих преди 2 години ти още си мирисал пелените си (ама тва е друга тема)))). Както и да е - фирмата се разрастна и от името на продукта се преименуваха на ОБД Тунинг. И понеже липсват мнооо такива "детективи" като тебе не съм сметнал за нужно да си коригирам сайта. За твое сведение преди време там бяха вписани 3 немски фирми и е останало некоригирано прилагателно , което ти самодоволно захапа с победоносна усмивка - е евала, разобличи в грешка - сбъркал съм едно прилагателно...
дано е ясно вече и се спре с тези безмислени спорове. Ако нещо друго не ти е ясно бих ти го пообяснил лично
за да ти запуша устата ще ти обясня на елементарен език - DIGI PROG е интерфейс за ОБД програмиране. Когато аз си го купих преди 2 години ти още си мирисал пелените си (ама тва е друга тема)))). Както и да е - фирмата се разрастна и от името на продукта се преименуваха на ОБД Тунинг. И понеже липсват мнооо такива "детективи" като тебе не съм сметнал за нужно да си коригирам сайта. За твое сведение преди време там бяха вписани 3 немски фирми и е останало некоригирано прилагателно , което ти самодоволно захапа с победоносна усмивка - е евала, разобличи в грешка - сбъркал съм едно прилагателно...
дано е ясно вече и се спре с тези безмислени спорове. Ако нещо друго не ти е ясно бих ти го пообяснил лично
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
V-max написа:абе ти ше дойдеш по-хитър и от Господ бе.... ц ц ц
Напълно съгласен съм с теб. Всмисъл мене изобщо не ме нтересува коя фирма и е ортак и т.н. щото след като всички те познават и са доволни значи си ги разбираш нещата. Тоя спам го надрасках щото ме беше нервирал как ме убиждаш по всички форуми. За това разрастването и т.н. не ми се вярва ама не ме интересува пък и не ми се занимава. Изказването за пелните няма да го коментирам че пак ше почнем да се псуваме. Много се радвам че ще поспрем със безмислените спорове. Както вече знаеш нищо лично нема в целата помия. Пожелавам ти успех и дано повече не се стига до пререкания с теб!
Поздрави Brezel
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Само нема да се косите!!!
Пичове!
Тук май някой се опитва да каже кой е чичовото и кой е лелиното:)
Значи, аз като сериозен човек ще ви кажа, че Brezel е пич и половина! Човека ми прати не един, а цели четири чипа и ми предстои да ги тествам. Така, че за вървежа ще пиша по-нататък, но за човека давам гаранция. Впрочем, ще му платя чипа, който си избера след като го кача и ми хареса. Ами до тук - толкова. А за цените даже ми е смешно да коментирам - тая пишка (чипа) като такава, не струва и десет лева. Важното е какво е записано на пишката. А на цена от 120 лв. за моята кола - 318 TDS все едно съм си купил крем за бръснене. Хайде, дано ви е станалo ясно за какво се говори!
А тия, дето искат да чукат комарите във въздуха - все ще се намерят балъци, дето да им плащат по 1000 лв. за чип-тунинг. Все пак - въпрос на предпочитания или ако така ви харесва "лайф стайлинг".
И тук му е мястото - БЛАГОДАРЯ НА BREZEL НАЙ СЪРДЕЧНО!!!!!!
Тук май някой се опитва да каже кой е чичовото и кой е лелиното:)
Значи, аз като сериозен човек ще ви кажа, че Brezel е пич и половина! Човека ми прати не един, а цели четири чипа и ми предстои да ги тествам. Така, че за вървежа ще пиша по-нататък, но за човека давам гаранция. Впрочем, ще му платя чипа, който си избера след като го кача и ми хареса. Ами до тук - толкова. А за цените даже ми е смешно да коментирам - тая пишка (чипа) като такава, не струва и десет лева. Важното е какво е записано на пишката. А на цена от 120 лв. за моята кола - 318 TDS все едно съм си купил крем за бръснене. Хайде, дано ви е станалo ясно за какво се говори!
А тия, дето искат да чукат комарите във въздуха - все ще се намерят балъци, дето да им плащат по 1000 лв. за чип-тунинг. Все пак - въпрос на предпочитания или ако така ви харесва "лайф стайлинг".
И тук му е мястото - БЛАГОДАРЯ НА BREZEL НАЙ СЪРДЕЧНО!!!!!!
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Brezel написа:Niikoo_1 написа:LuBo1 написа:а за Астра Ц20ХЕ мотора мотроник 2,5 искам чип с ограничител на 11000оборота имаш ли ?
Ами и аз искам чип за Ферари, но да не вдига повече от 25 000 оборота! Абе, вие в ред ли сте всичките? Ебати пичовете. Всеки се бъзика за нещо!
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Нали знаеш какво става с главата на двигателя при прекалено голям надув.Докато тестваш да не вземе да меси водата и маслото.
Успех в тестовете.

Успех в тестовете.