СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Айде стига толкова разправии, нали се разбрахте за точното време и място.
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Извинявам се на mitaka7, но искам нещо да добавя:
Ами сега ще ти отговоря:
Дразгите ги започвате ти и още двама-трима човека, които даже не сте и стъпвали на Гешов. Свежите хора ще се ориентират къде да дойдат, не го мисли. В Е36 Тийм София има място всеки, който носи синьо-белия пламък в сърцето си (колкото и клиширано да звучи), никого не сме върнали. Факта, че се събираме над 20 коли, какво ти говори? Миналият четвъртък, дори и лошото време не попречи на трима свежи колеги да дойдат на сбирката и пак се събрахме 10 автомобила.
Вие като се събирахте на Панчарево, какво се получи? Ще ти кажа - едно голямо НИЩО. Всичко приключи със скандали, на които бяхме свидетели почти половината форум. Даже още седят част от писанията в началото на темата.
Така, че стига сте се опитвали да правите и тук скандали, не нужно на никой да ви гледа сеира, защото точно вие се излагате.
До момента сбирката на Гешов върви перфектно и който иска да дойде е добре дошъл
NikShtain написа:Какво правите бе мамка ви?
@Stoevro's wife стига си кукетничела.За твое сведение сбирката в самото и начало е била на Г.М Димитров.После се премести на ОМВ-то на Панчерево за да е по-близко до полигона за да може да се въртим.Не са нужни такива гневни изблици.
@_galio_ теб не те разбирам,честно.
Проблемът ви се решава мигновенно.
Сряда 19:00 Г.М Димитров
Четвъртак 19:00 Гошев
Всеки си избира кога и къде да ходи.За да няма сърдити.Не е нужно да се излива комплексарщина и излишни коментари.Ама аз немога,ама аз не искам и прочие.
И какви са тези глупости "Е36 Тийм София"
Вие май съвсем сте се побъркали много хора имат Е36-ци в София и какво ако не са в пустия тим немогат да дойдат на сбирка ли ?
Не кажете ми честно как очаквате нови и свежи хора да дойдат когато влязат в Форума и прочетат тези скандали и глупости? Отговорете ми на този въпрос?
Ами сега ще ти отговоря:
Дразгите ги започвате ти и още двама-трима човека, които даже не сте и стъпвали на Гешов. Свежите хора ще се ориентират къде да дойдат, не го мисли. В Е36 Тийм София има място всеки, който носи синьо-белия пламък в сърцето си (колкото и клиширано да звучи), никого не сме върнали. Факта, че се събираме над 20 коли, какво ти говори? Миналият четвъртък, дори и лошото време не попречи на трима свежи колеги да дойдат на сбирката и пак се събрахме 10 автомобила.
Вие като се събирахте на Панчарево, какво се получи? Ще ти кажа - едно голямо НИЩО. Всичко приключи със скандали, на които бяхме свидетели почти половината форум. Даже още седят част от писанията в началото на темата.
Така, че стига сте се опитвали да правите и тук скандали, не нужно на никой да ви гледа сеира, защото точно вие се излагате.
До момента сбирката на Гешов върви перфектно и който иска да дойде е добре дошъл

Така като чета се стигна до предишното положение.
Вземете се разберете накрая. И знайте, че никой не ви кара на сила да се събирате.
На който не му е приятно значи не е за тази група.
OMV "Гешов" е добра дестинация, защото е в центъра.
Вземете се разберете накрая. И знайте, че никой не ви кара на сила да се събирате.
На който не му е приятно значи не е за тази група.
OMV "Гешов" е добра дестинация, защото е в центъра.
Последна промяна bmw325tds на 17 Окт 2011, 17:23, променена общо 1 път
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
мойте уважения към mitaka7 ,само няколко думи от моя страна и това е.
скъпи колеги,аз нямам нищо против сбирката да е на Гешов или кадето и да било и ако имам възможност ще присъствам и съм го казвал многократно(всички може да го потвърдите)...
моето нежелание да присъствам на тази сбирка на Е36 на Гешов, бе провокирана от ''някой ваши изказвания и действия'' с който аз не съм съгласен,и който противоречът на моето разбиране за колегялност.
и моля да се спре с това дали е близко или е далеч,не става въпрос за това по нагоре обясних надявам се да ме разберете правилно (в което малко се съмнявам)...
ако някой иска нещо да разясним нека да пише на лично или във фейсбука,няма проблеми
с Галин ще се видим на на Г.М Димитров.
мойте уважения към всички ...
скъпи колеги,аз нямам нищо против сбирката да е на Гешов или кадето и да било и ако имам възможност ще присъствам и съм го казвал многократно(всички може да го потвърдите)...
моето нежелание да присъствам на тази сбирка на Е36 на Гешов, бе провокирана от ''някой ваши изказвания и действия'' с който аз не съм съгласен,и който противоречът на моето разбиране за колегялност.
и моля да се спре с това дали е близко или е далеч,не става въпрос за това по нагоре обясних надявам се да ме разберете правилно (в което малко се съмнявам)...
ако някой иска нещо да разясним нека да пише на лично или във фейсбука,няма проблеми
с Галин ще се видим на на Г.М Димитров.
мойте уважения към всички ...

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
Сега аз Ви кажа какво мисля по въпроса.
Спрете се,тая сбирка не се върти около един,двама или трима души,който не му се идва
на Гешов да не идва елементарно егати философстването.И като си направите някаква алтернативна сбирка
понеже ви е по-близичко какво ще постигнете,отговарям Ви-НИЩО.Спрете да правите раздори и полемики
явно опита на някои хора от предишни провалени сбирки с нищо не им е бил полезен,и за ваша жалост няма да допуснем и с тази
да се случи това,което е провалило предишните.За последно призовавам тези които не искат да са част от сбирката да спрат
Извинявам се на mitaka7-моите уважения
Спрете се,тая сбирка не се върти около един,двама или трима души,който не му се идва
на Гешов да не идва елементарно егати философстването.И като си направите някаква алтернативна сбирка
понеже ви е по-близичко какво ще постигнете,отговарям Ви-НИЩО.Спрете да правите раздори и полемики
явно опита на някои хора от предишни провалени сбирки с нищо не им е бил полезен,и за ваша жалост няма да допуснем и с тази
да се случи това,което е провалило предишните.За последно призовавам тези които не искат да са част от сбирката да спрат

Извинявам се на mitaka7-моите уважения
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Няма какво да ми се извинявате на мен. Пиша ви и повече няма да се повтарям.
Утвърдено е мястото и часа на сбирката, така че този въпрос е решен. Излишен спам от сорта....тоя такъв....оня онакъв...няма да толерирам. Мненията ще бъдат изтривани. Който продължава със споровете и излишното напрежение го очаква бан.
Намерете начин да се сплотите и да бъдете едно цяло.
Темата я следя много внимателно, така че пак ви напомням, за да няма сърдити после.
Утвърдено е мястото и часа на сбирката, така че този въпрос е решен. Излишен спам от сорта....тоя такъв....оня онакъв...няма да толерирам. Мненията ще бъдат изтривани. Който продължава със споровете и излишното напрежение го очаква бан.
Темата я следя много внимателно, така че пак ви напомням, за да няма сърдити после.

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
ще гледам да се появя.
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
На линия сме, разбирасе 

- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
//RaDo написа:пичове утре на линия ли сме
Звънете пак да си направим колонка до там

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
//RaDo написа:пичове утре на линия ли сме
рано е да се каже

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
mitaka7 написа:Няма какво да ми се извинявате на мен. Пиша ви и повече няма да се повтарям.
още повече,че сбирките са с именно такава цел,да се разберете лично и на място

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.