sms известяване за е-мейл
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
sms известяване за е-мейл
колеги, във връзка с една нова дейност, която започвам искам да направя служебен е-мейл, който обаче искам да ме известява посредством смс като дойде ново писмо. абонат съм на м-тел.
моля, дайте съвети, на кой сървър да открия мейла и как да задействам това известяване.
благодаря ви!
моля, дайте съвети, на кой сървър да открия мейла и как да задействам това известяване.
благодаря ви!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: sms известяване за е-мейл
abv.bg има тази опция доколкото знам от настройки -но е платена . Определен брой може да получиш срещу абонамент 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
колега що просто не си направиш smtp настройките на телефона и ще получаваш директно e-mail-а 

@Z, ползвам от онези телефони, дето батерията им държи 10 дена, не съм със смарт.
сигурен съм, че тази опция я имаше безплатна и неограничена, ма как ставаше...

сигурен съм, че тази опция я имаше безплатна и неограничена, ма как ставаше...
gmail и абв имат опция и аз я ползвах до скоро, кофтито беше че от самия оператор - глобул ми лимитираха получениете нотификации до 7 на 3 дена или нещо такова, причината е че това са нотификации за непрочетени емайли които за да прочетеш трябва да пратиш смс. Ако не пратиш те се натрупват и спират да те известяват на определено време, след това се изтриват старите автоатично и пак почват на ново.
За целта се ползва емайл то СМС услугата и в настройката на пощата си слагаш филтър за forward на всяко писмо към твоята нова поща 089ххххххх@sms.glubul.bg
С 2 думи не е много надежно, но е възможно и най-важното безплатно, особенно ако нямаш голяма активност на пощатата.
За целта се ползва емайл то СМС услугата и в настройката на пощата си слагаш филтър за forward на всяко писмо към твоята нова поща 089ххххххх@sms.glubul.bg
С 2 думи не е много надежно, но е възможно и най-важното безплатно, особенно ако нямаш голяма активност на пощатата.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Е тва е http://www.mtel.bg/mtel-in-touch/index.php ама аз едвам се оттървах после от него.
Settings->Forwarding and POP/IMAP
Forwarding: Forward a copy of incoming mail to -> тук пишеш емайла във формат 098ххххх@sms.glubul.bg.
Forwarding: Forward a copy of incoming mail to -> тук пишеш емайла във формат 098ххххх@sms.glubul.bg.
Като за начало активирал ли си email to sms опцията на сим картата? знаеш ли адреса?
Ако е така трябва като си изпратиш сам емайл на този адрес да поличиш смс за това веднага.
Ако е така трябва като си изпратиш сам емайл на този адрес да поличиш смс за това веднага.
Най-добре се обади на операторите, да ти кажат как се процедира. На глобъл се праща смс 50ст. еднократно да го активираш, но на вивател не съм запознат.
bioz написа:Най-добре се обади на операторите, да ти кажат как се процедира. На глобъл се праща смс 50ст. еднократно да го активираш, но на вивател не съм запознат.
Да аз съм на глобул е с 50 ст стана работата. разликата беше само, че въведох 35989number@sms.globul.bg За вивател нищо чудно да не са сменили домейна, обади се и ги питай да не е стария, демек вивтел, а не виваком В сайта им като се логнеш няма ли да си провериш съобщениятя от там?

Ей тук в ТОЗИ ЛИНК е цитирано колко са светнати операторите на Виваком.
Накратко към колегата Vra4anin. Пиши в пощата си адрес за SMS известяване във вида 359878(цифрите от твоя номер)@sms.vivacom.bg
Пробвай
Накратко към колегата Vra4anin. Пиши в пощата си адрес за SMS известяване във вида 359878(цифрите от твоя номер)@sms.vivacom.bg
Пробвай
13 мнения
• Страница 1 от 1