Първото кръгче с BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Първото кръгче с BMW
Здравейте на всички!!!
Отдавна следя този форум, но доскоро нямах повод да се включа в някоя от темите. Но ето че сега и аз имам страхотна (поне за мен) история!
При последното посещение на родния град (Дупница), един приятел с Е36 318i предложи да покараме неговата машина на едно изоставено летище по пътя за Самоков. Той кара до там, при което се сменихме и аз потеглих. Самата писта е към 2-3 км, но те въобще не се усетиха
. Не ми стигат думите за да опиша преживяното. Звука на двигателя, ускорението, насладата. Беше неописуемо. Е, на два пъти ме хвана прекъсвача
, но си беше супер. Това беше първия път когато карах BMW и със сигурност няма да бъде последния. Самата кола предразполага към тръпката от шофирането. Едно е да седнеш в Лада и да я запалиш, но е съвсем друго когато се наместиш на спортната седалка да видиш гордата емблема срещу теб. Неописуемо е...
След като изхабих към 5 литра 98 на пистата беше време да тръгваме. Доста поюркахме колицата тоя ден, но си заслужаваше. На тръгване си обещах да се върна със свое собствено БМВ!!!
Сега идва времето за шофиорски курс и увещаването Корсата на майка ми (която май ще стане моя) да бъде заменена с БМВ, дори и по-старо. Само дето трябва да си намеря и читав инструктор...
Отдавна следя този форум, но доскоро нямах повод да се включа в някоя от темите. Но ето че сега и аз имам страхотна (поне за мен) история!

При последното посещение на родния град (Дупница), един приятел с Е36 318i предложи да покараме неговата машина на едно изоставено летище по пътя за Самоков. Той кара до там, при което се сменихме и аз потеглих. Самата писта е към 2-3 км, но те въобще не се усетиха

След като изхабих към 5 литра 98 на пистата беше време да тръгваме. Доста поюркахме колицата тоя ден, но си заслужаваше. На тръгване си обещах да се върна със свое собствено БМВ!!!
Сега идва времето за шофиорски курс и увещаването Корсата на майка ми (която май ще стане моя) да бъде заменена с БМВ, дори и по-старо. Само дето трябва да си намеря и читав инструктор...

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Първото кръгче с BMW
smamf написа:Сега идва времето за шофиорски курс и увещаването Корсата на майка ми (която май ще стане моя) да бъде заменена с БМВ, дори и по-старо.
тоя случай вече го има като явление във форума

п.с. добре дошъл и само приятни моменти тук

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Добре дошъл в нашата психиатрична клиника
весело изкарване и само да те предупредя - ЛЕЧЕНИЕ НА ТАЗИ БОЛЕСТ НЯМА

весело изкарване и само да те предупредя - ЛЕЧЕНИЕ НА ТАЗИ БОЛЕСТ НЯМА

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Олеее не ми се мисли кво ще пише нашто момче ако седне на некое читаво 325, а може би дори на някоя с 6 цилиндъра щос ся че е бимма, да ама с тия 4 цилиндърааа........ нема го ОНЗИ звук и тяга 

BMW lover написа:С тия 4 цилиндърааа........ нема го ОНЗИ звук и тяга
Единственното BMW,в което съм се возил е E30 318i M40 и съм на друго мнение

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti

BMW only!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
amd написа:.... Е, аз съм си казал, че предпочитам читав 4 цилиндров мотор, пред издухан 6-так ...
Колега, с най-добри чувства, но е по-възможно да намериш издухан 4 цилиндров. 6-таците по-трудно се уморяват

edit=quote

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Добре дошъл в наща скромна секта, да знаеш заразил си се с болест дето не се лекува, тва е лошата новина хубавата е болестта 

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3