имам едно питане
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
имам едно питане
искам да си взема bwm 520i vanus95g kombi nivomat.може ли да ми помогнете несхто повече да разбера за колата и моторо и какво представлява този ванус
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
.
само напи6и ванус и глеи кво става ина4е накратко от мен то променя газоразпределението и колата е с по гъвкав двигател...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
к
хубаво си решил да вземеш кола та и с ванус
но знай че почти всяка 20-ка в годините които се намира и начина по който е експлотирана особено, ако е от италия не те чака светло бъдеще(не че те плаша), но със сигурност е прегравяна или водна помпа или термостат е сменян, а това със сигурност не е хубаво.
просто прецени парите, които ще дадеш:
и гледай как е състоянието на купето-почти нямат проблеми с ръжда.освен под лайсните под вратите.
но има боя как е боята-състояние на лака.
-гуми състояние
-салон-състояние
-и накрая двигател, качи се и я покарай.значи по принцип 520-ката в ниските обороти си е добре колата и няма никакви проблеми. но с течението на времето и спада "тока".ако е перфектно състояние трябва да върви както на първа така и на 5-та (ваноса дава мощност в ниските обороти и по принцип не страда от болести)
ако е мудна в ниските обороти значи са я клапани, я нещо друго.
много е относително

но знай че почти всяка 20-ка в годините които се намира и начина по който е експлотирана особено, ако е от италия не те чака светло бъдеще(не че те плаша), но със сигурност е прегравяна или водна помпа или термостат е сменян, а това със сигурност не е хубаво.
просто прецени парите, които ще дадеш:
и гледай как е състоянието на купето-почти нямат проблеми с ръжда.освен под лайсните под вратите.
но има боя как е боята-състояние на лака.
-гуми състояние
-салон-състояние
-и накрая двигател, качи се и я покарай.значи по принцип 520-ката в ниските обороти си е добре колата и няма никакви проблеми. но с течението на времето и спада "тока".ако е перфектно състояние трябва да върви както на първа така и на 5-та (ваноса дава мощност в ниските обороти и по принцип не страда от болести)
ако е мудна в ниските обороти значи са я клапани, я нещо друго.
много е относително
5 мнения
• Страница 1 от 1