Мизерници!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Апр 2006, 13:36

Dr.Schnaps написа:Абе то може да ти е минало ве4е. Ама това 6те те развесели :D
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2018

Това кърти от всякъде :mhihi:
Ма все едно го е писал някой полицай дееба
то си е 100% истина за 99% от полицията

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Апр 2006, 8:59

На РД на един приятел баща му го спират,нашия като бръкна в жабката,извади едно шише с ракия,едни чаши на капака налива на господата полицаи-"Ааа моля ви се днеска рожден ден имам не мога да не почерпя...не се притеснявайте,почерпете се" :mhihi: И тъй много хора минават ама аз нещо не мога да се видя в тази светлина как давам подкуп да забаламосам полицаите :confused: Малко ме е страх да не стане по-лошо и да вземат да се вживеят на неподкупни и да направят и от това проблем че... :uups:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

за подкупите :)

Мнение от bonbonev » 24 Апр 2006, 1:22

С първата ми кола - фиат уно :) от преди 4 години и за първи път спрян в нарушение:...

София, обедно време, карам си към "лъвов мост" и преди светофара на "Света Неделя" се нареждам тарикатски в лентата за на ляво (с мисълта да избегна 10мин. 4акане и да се наредя отпред в дясната лента /която е за направо/ - си4ко мина по-план до момента с пререждането - ве4е имаше един по-тарикат от мен там :)) - аз се нареждам кротко пред него....но тази маневра беше изтълкувана от бдителния служител на реда като минаване на 4ервено :) Видях заветната палка да се размахва усърдно пред о4ите ми с небрежно насо4ване да се ка4а на тротоара :)

- Добър ден, сержант "еди кой си" - защо минахме на 4ервено? /много оби4ам като ми говорят в множествено 4исло :)/

- Добър ден, аз се престроявах господин полицай - не съм искал да минавам на 4ервено!

- Дайте си документите и се ка4ете с мен в будката!

давам си документите и се ка4вам. запо4ва едно разглеждане на документите ми /4ак да се поласкае 4овек какво внимание им отделят :) /, след което запо4ват протоколните въпроси от страна на служителя на реда - уж небрежно така.....

- Какво работите?
- безработен съм - студент - измъквм се по тъ4 линията аз...
- Такааа...Ще пишеме акт... май...

И се по4ва едно разлистване на бележника с актовете, подготвя се химикалката....
/полицаят поглежда 4е нямам отнети то4ки в контролния талон и се по4ва обработката.../

- Мом4е, ще ти зема талона, ще ти отнемат то4ки, акт ще плащаш, после ще висиш, ще се редиш да зимаш талона от КАТ....

/викам си идеално, ще се разберем може да мина с 5 лева.../

- Ние тука с колегата цял ден спираме такива като Вас...- прекъсва мисълта ми полицая... явно опипвайки по4вата...

/оп станаха 10лв. :))...и се вклю4вам дипломати4но.../

- Ами...ако може да се разберем нещо...

- В смисъл?!?? / и аз изтръпвам../

- Амии...да по4ерпя нещо, не съм искал така да стане.. /това са клю4овите фрази: "да се разберем нещо" и "да по4ерпя" :) /

- Какво ще по4ерпиш? Той колегата, ще се качи май...- небрежно пита той и така все още се държи на ниво.../ (демек ако ще даваш нещо - мисли като за двама :) )

- Ми викам имам 20лв. на цяло - мога да дам 10...

и чакам с трепет каква ще му е реакцията - все пак за пръв път се опитвам да подкупя полицай :)

- Аз имам да Ви върна 10 - казва отзивчиво полицая

..а аз стоя като гръмнат секунда две, докато схвана че вятъра духа на където трябва и бързо вадя 20-тачката...полицят чевръсто ми връща 10...

- Ето ти документите и умната! / авторитетно заявява служителят /

Измърморих ще внимавам..и това беше...

Втори случай пак с уното с още 4 човека - на "Ботевградско шосе", посока към София - превишена скорост - да я бях превишил най-много с 10км/ч ...ама нейсе мен спряха...

пак същото:

- Добър ден, сержант "еди кой си", превишихте скоростта - документите и елате с мен...

полицаят пресича шосето посока радара...а аз ве4е като по-отракан
заделям 10лв. в друг джоб и слизам след катаджията...

посочва ми се радара, на който пише "73" :)

- Ето минали сте с 73км/ч - ограничението е 40! Елате с мен в будката!

Въобще не ми се разправяше, че това със сигурност не е моето показание и не съм превишил с толкова ама...влизам в будката и запо4вам на право по-същество:

- Ако искате да почерпя и да тръгвам, че бързам...

- Какво ще почерпиш? Ние с колегата.../ Ето пак :)) - намека присъства/

- Ами имам 10лв.- и му ги оставям небрежно на масата близо до документите ми...

- Ето ви документите - довиждане и приятен път!....

Та така, говориш си любезно с тях, заобиколно се информираш подлежът ли на почерпка и в краен случай минаваш с акт :)

Разбира се не толерирам корупцията, но се възползвам от нея за да избегна много повече главоболия в последствие и Главно, защото ако на мен напишат акт а на пияния след мен не - ще се почувствам адски прееб*н - точно както си се почувствал ти!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 24 Апр 2006, 2:46

Имал съм достатъчно взимане даване с ченгета, вече директно им казвам да ми пишат акт. Писна ми да им бутам в джобовете, вместо в хазната на държавата.

А като си говорим за ченгета, които изпълват норматив и се правят на неподкупни - още бях на 19 и минавам през центъра на града с един микробус, защото трябва да заредя стока в един магазин, при което подминавам една полицейска кола, тя пали и тръгва да се движи бавно след мен. Спирам в една от пресечките, където трябва да заредим със стока и веднага ми изкача едно ченге - идвай тука.

- Добър дън, дрън-дрън, вие кьорав ли сте, че минахте по главната и не спряхте до полицейската кола? (очакват явно да спирам до всяка полицейска кола, ако чуствам, че съм в разрез със закона).

- Добър ден, тук зареждаме един магазин, няма как да вляза иначе. Не можем ли някак да се разберем, защото бързам?

- Какво значи това? (седя и им зяпам пагоните, ама съм дебил и не знам какви са).

- Е не можем ли да се почерпим?

При което единия почервеня, а другия едва си сдържа смеха.

- Абе ти на колко си години, бе?

- На 19.

- Абе какъв си ти бе, на 19 ще ми даваш подкуп! Айде влизай в патрулката отзаде. Айде, айде, не се обяснявай!

- Добре, какъв е проблема, просто не искам да ви занимавам с глупости.

- Айде мойто момче, качвай се отзад, да не ти слагам белезниците. (другия се напикава от смях, тоя се прави на голямата работа).

Викнах майка ми, която беше там, тя застана на стъклото на Ладата и попита какъв е проблема, веднага след това им обясни, че не само зареждаме стока, а и живеем на същата улица (трябва да добавя, че на тази улица живеят само мутри и митничари).

И двамата се ококориха, извинхиха ни се, казаха, че почнали вече да пишат бланката и не могат да я скъсат просто, но ще се разминем само с фиш (искаха да ми вземат книжката и да ме арестуват за подкуп), и след още няколко извинения се разкараха.

В каква държава живеем, щом хората, които не са мутри и не карат скъпи коли ги мачка полицията, на която разчитаме да ни защитава?
'02 BMW 525d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 26 Апр 2006, 0:36

Един колега от университета които също влиза в форума чат пат ама не кара баварка също така се поизгаврил с тях.
Случаят е 21:00 без фарове без колан с музика до дупка по средата на кръстовище пред някво кафене момчето дрифтва.А колата е варбург и те като го почнали направо книжката щели да му земат,а колегата се сдухал тотално имал едва 20тина точки останали и направо насервация :)
Накрая го подпитали нещо ако има да почерпи и да го пуснат,а тои пича има само 1 банкнота от 50лв. и понеже не иска да им я даде събрал каквито стотинки имал към 1 лев и 50ст. и им ги подал завити между книжката и талона и катаджиичето като ги взело се разпиляли по земята :mhihi: :mhihi: :mhihi: както и да е пича си тръгнал по живо по здраво :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Апр 2006, 9:31

Имам и аз доста истории с органите,ама една е по-така:
Минава на "Попа" на "залязващо зелено" и от другата страна - е ти ги наще хора!Викам:Ми трябваше да се изтегля от кръстовището!В средата ли да седя?!Ма те - не:Мина на ЧЕРВЕНО! Ми викам-Дайте нещо да се почерпим,ма нямам пари ,а бях с една баничарка с фирмени надписи и жена ми - в нея! И викам-пари немам,ма ше видя кво има в колата разни рекламни работи и ше дам! И органите ми дадоха документите и чакат от другата страна да се върна!Обаче аз като отидох да прегледам материялите и гледам-само химикалки Паркер,некви хубави тефтери с елки в тях и разни други джунджурии и като ги сметнах - немаше бройка за по-малко от 15-20 лв и нещо ми се досвиде! И се провикнах от другата страна на булеварда: -Немам и рекламни и се метнах в колата и така! :uups:

Имам и един друг случай на парламента в събота като не се минаваше и влизам откъм Университета,ма бехме доста коли в нарушение и викам-Нема страшно! Да ама до коня застанали наще хора и с един бус Фолксваген-чакат! И аз реших да резна преди коня в ляво и към Раковска!Жена ми вика: Един тръгна да ни гони! Викам:Къде с тоя бус ше ни гони - да не е луд?!Па бех с една 323ка наточена и ако исках щех след три минути да съм на Бояна,ма си карам леко-не вервах! И на Славейков ме засича едно Ситроенче-Виза и аз тамън бех скочил да го псувам и излита едни ,нахлупва си фурашката и :Стой!Кво се праиш на гъзар пред гаджето-фанах те! Викам :Аз ако исках д абегам щеше да ме фанеш....нали!Ма хубаво - пиши там акта и да си ходим!Нема-вика ше се върнеш обратно на "Коня".Ма аз се дърпам,па и се обяснявам,че не е гадже тва в колата ,а жена ми!Обаче ме накара да се върна и жена ми вика:Са в затвора ли ше те вкарат?! :P И като отидох написа акт на две страници бланки,че не съм спазил затворенот,че не съм спрел на палка/а той въобще не съм стегал до него ,за да ми махне/,че съм минал през бели линии и още сто неща! И накрая написах,че не е верно и акта ми беше 20 кинта!Тва ми е и един от малкото дет съм платил- иначе карам на :"Дай да се опраиме,да се разбереме нещо!"
Такива работи! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 13 Юни 2006, 23:18

към автора на темата:
защо не им каза:
ха **** **** **** ***** полицейска, снимах ви как взимате кинтите ся ако не ми дадете 50 кинта горите като факли! :evil: :evil: :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 16 Юни 2006, 14:12

ataman написа:към автора на темата:
защо не им каза:
ха **** **** **** ***** полицейска, снимах ви как взимате кинтите ся ако не ми дадете 50 кинта горите като факли! :evil: :evil: :evil:

Aми като ти кажат че наказанието за предлагане е по голямо от това за взимане на подкуп - ти що даваш :D :D

Абе аз ги оставям да пишат каквото искат за дакива дребни работи - актове не плащам - само отивам да си взема талона и това е - точки се изкарват лесно.
Ама като превиша скороста повечко (90 - а аз със 170)- няма как - ама държа се културно и казвам "Не може ли някакво изклучение все пак" Като вземат да мънкат - (взависимост колко съм згафил) от ръката ми леко стърчи банкнота от 10 или 20 лева - ама нищо не казвам - (виждат я )обикновенно единия полицай слиза от колата или се отдалечава уж по работа - това е сигнала да предложиш парите - щото когато е сам - става неговата дума срещу твоята и няма как да докажат опит за подкуп - та като остане сам леко изтървам парите...и така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 16 Юни 2006, 18:31

Не давам :) точно т'ва е пиниза. Нали някъв друг им дал.
Ако карам със 170 на шосето и ми махнат няма да си помисля да спра. Най-много да им бипна в знак на неуважение :)

Edit: четох в някъв форум някъв пич не им беше спрял и се чудеше к'во да прави и накрая отишъл в КАТ, намерил ги да им се извини,а те му казали, че това им се случва редовно и не ги впечатлява :)
Баща ми един път се изпусна,че и той 3 пъти не им бил спирал и до сега няма последици.
Само една кука на магистралата ми раправяше как гонели някъв ама...с тия упрели астри и лади докато си приберат радара, куфара и дебелите задници, после докато тръгнат, ако аз карам със 170 ще съм изминал около 250метра, дока се ускорят до 180(аз вече ще съм горе долу там)ако изобщо усшеят ще съм на километър отпред :)
Веднъж пък от няколко човека чух,че гонили някъв пич с мотор(не пистарка, а няква дъртюха)из квартала и им прегряла ладата :)
повечето патрулки имат и десетина литра бензин...

ако някой реши да пробва това-НЕ НОСЯ ОТГОВОРНОСТ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 05 Юли 2006, 14:53

Много интересни и крайно неприятни в някои моменти случки. Аз по едно време работех на една бариера на панаира в Пловдив и там имаше един полицай чат пат лаф си правехме като нямаше работа. Та един ден в хода на тоя лаф разбирам аз че пича бачка за около 380 лева на месец(сигурно и редовен катаджия взима толкоз).
Не ги защитавам(към темата за корупцията се насочвам), но този беше от онея полицаи с що годе някой в главата и си помислих че за тея пари смешни по цял ден се разправят с простотии, та кво остава ако някой даде на катаджията 20 или 50 лева или стек цигари, да не го вземат ли? Всичко е голямото правене, а пък като прочета в новините как завели дело срещу някой си дето се опитал да подкупи катаджия(и не успял съответно), яд ме хваща. Не става въпрос за случаи като пияния с астрата, ама да бутнеш и да не вземат, на какви се правят??? Много неподкупни. :confused: Отскоро карам аз и досега не са ме спирали, но винаги нося едни "излишни" 20 лева, ако ме спрат - бутам.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Предишна

Назад към Страхотни истории