Проблеми с боята по калниците (пастиране..полиране...)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Re: Проблеми с боята по калниците (пастиране..полиране...)
Абе като знам колко върви йеската, служебно се сещам колко върви и 18ката, но, както вече бе споменато - от 1.8, 115 коня толко.Във връзка с това, че в сравнение с други коли по 1.8, м43ката вървяла много, съм сигурен, че повечето астри и гоуфуве ше й скъсат гъза.
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Определено,ръбът от лепенката ти е последния проблем.Със спрей-толкова.За да постигнеш някакво качество,обаче ще ти трябва и поне малко оборудване.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
raduslaf написа:Абе като знам колко върви йеската, служебно се сещам колко върви и 18ката, но, както вече бе споменато - от 1.8, 115 коня толко.Във връзка с това, че в сравнение с други коли по 1.8, м43ката вървяла много, съм сигурен, че повечето астри и гоуфуве ше й скъсат гъза.
Мисля че колегата по-горе не случайно е написал за коли от същия клас и килограми.Голфовете и астрите са от клас сапунерка,не можем да редим БМВ-то до тях.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
raduslaf написа:Абе като знам колко върви йеската, служебно се сещам колко върви и 18ката, но, както вече бе споменато - от 1.8, 115 коня толко.Във връзка с това, че в сравнение с други коли по 1.8, м43ката вървяла много, съм сигурен, че повечето астри и гоуфуве ше й скъсат гъза.
е колега хем караш bmw хем така неподготвени постове

както се казва тия коли нито са на килограмите на e36 нито по който и да е друг критерий имат нещо общо със клас седан/купе.
колкото до астри и голфове на мойта is-ка къде е със 17" досега само astra gsi и golf gti, къде конете са им по 150 са ми се опъвали, което просто е смешно предвид факта, че хем са по-леки, хем са по-мощни.
- raduslaf
- ентусиаст
-
zBoost написа:raduslaf написа:Абе като знам колко върви йеската, служебно се сещам колко върви и 18ката, но, както вече бе споменато - от 1.8, 115 коня толко.Във връзка с това, че в сравнение с други коли по 1.8, м43ката вървяла много, съм сигурен, че повечето астри и гоуфуве ше й скъсат гъза.
е колега хем караш bmw хем така неподготвени постове![]()
както се казва тия коли нито са на килограмите на e36 нито по който и да е друг критерий имат нещо общо със клас седан/купе.
колкото до астри и голфове на мойта is-ка къде е със 17" досега само astra gsi и golf gti, къде конете са им по 150 са ми се опъвали, което просто е смешно предвид факта, че хем са по-леки, хем са по-мощни.
Най-обичам някой като ми каже какъв ми е коментарът, според това, което той смята за правилно.Говорим си за вървене, нали, а не за коя колко кила е.Колегата казва, че не го кефи как му върви колата, аз му казвам, че няма как да го кефи.После някой изстреля, че м43 е бегач, аз не се съгласявам и толко.Кво има да ми е подготвеното.На клавиатурата всички са бързи, колага.Да не почваме да обясняваме кой кога с кого се пускал, щото стават смешни тия разговори.Читава Астра 150 коня не просто ще се опъне на йеската, а направо ще си я опъне

- b00st
- User
-
колега не ме разбирай неправилно, неискам да споря ама примера ти е неправилен с тези модели. то е ясно, че 318i въпросните ще го отвеят. то и клио спорт отвява 725tds ама тия коли нямат грам общо 

- raduslaf
- ентусиаст
-
zBoost написа:колега не ме разбирай неправилно, неискам да споря ама примера ти е неправилен с тези модели. то е ясно, че 318i въпросните ще го отвеят. то и клио спорт отвява 725tds ама тия коли нямат грам общо
Аз пример за 18ка срещу gti и gsi не съм давал

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
raduslaf написа:Най-обичам някой като ми каже какъв ми е коментарът, според това, което той смята за правилно.Говорим си за вървене, нали, а не за коя колко кила е.Колегата казва, че не го кефи как му върви колата, аз му казвам, че няма как да го кефи.После някой изстреля, че м43 е бегач, аз не се съгласявам и толко.Кво има да ми е подготвеното.На клавиатурата всички са бързи, колага.Да не почваме да обясняваме кой кога с кого се пускал, щото стават смешни тия разговори.Читава Астра 150 коня не просто ще се опъне на йеската, а направо ще си я опъне
Колега не се заяждам,и съм съгласен с теб,че ако ще говорим за бегачки,спора си измества центъра,но ние нямаше как да знаем,че твоя коментар е в следствие на нечий такъв,че БМВ318i или 318is са бегачки.Когато коментираш коментара на някой друг е редно да ползваш бутона "цитирай",та да не губим време и място тук в уточняване кой какво е имал в предвид.
Не се сърди,че веднага настръхваме когато видим лоша дума срещу нашата любов а именно БМВ.Все пак всеки сам намира причини да обича дадена марка или каквото и да било и защитава своя избор.
- raduslaf
- ентусиаст
-
Dream_BMW написа:raduslaf написа:Най-обичам някой като ми каже какъв ми е коментарът, според това, което той смята за правилно.Говорим си за вървене, нали, а не за коя колко кила е.Колегата казва, че не го кефи как му върви колата, аз му казвам, че няма как да го кефи.После някой изстреля, че м43 е бегач, аз не се съгласявам и толко.Кво има да ми е подготвеното.На клавиатурата всички са бързи, колага.Да не почваме да обясняваме кой кога с кого се пускал, щото стават смешни тия разговори.Читава Астра 150 коня не просто ще се опъне на йеската, а направо ще си я опъне
Колега не се заяждам,и съм съгласен с теб,че ако ще говорим за бегачки,спора си измества центъра,но ние нямаше как да знаем,че твоя коментар е в следствие на нечий такъв,че БМВ318i или 318is са бегачки.Когато коментираш коментара на някой друг е редно да ползваш бутона "цитирай",та да не губим време и място тук в уточняване кой какво е имал в предвид.
Не се сърди,че веднага настръхваме когато видим лоша дума срещу нашата любов а именно БМВ.Все пак всеки сам намира причини да обича дадена марка или каквото и да било и защитава своя избор.
Колага, ако ти наистина казваш, че няма как да знаеш в следствие на какво е коментарът ми, това означава, че просто не четеш внимателно темата.Няма как просто ей така отнякъде коментарът ми да изпадне в темата без да е свързан с написаното досега.Освен това съм и цитирал, но на кого му пука?Водим безмислен разговор.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
zonian написа:Здравейте, нов съм от скоро имам е36 1.8i. Тая кола не върви, не съм очаквал такова нещо от BMW....аа това е за друга тема.
Поради чужда небрежност капака ми се отвори в движение счупи предния джам и задра малко в калниците. Имах само един спрей. (и един лак) Недостатъчно за двата калника. Реших че ще боядисвам до заводската сгъвка над пластмасата лайсната. След 3 слоя боя и 5 лак, когато махнах тиксото такъв ръб се получи между двете бои, че пешеходците които минават покрай колата се спъват в него.![]()
Та въпросът ми е: с какво да го управя ? Четох по други теми във всякакви форуми. За една и съща паста едни казават, че кара по 4 месеца други по 3 седмици трети по 2-3 автомивки. Въобще пастирането ще оправи ли работата. Как стои въпросът с полирането ? Видях пасти за поправяне на дупки в лака, за постоянно. Вършат ли работа ?Интересува ме единствено ефектът да е дълготраен.
Мерси предварително
Еми все пак това е 1,6 двигател-колко да върви!?

- raduslaf
- ентусиаст
-
Nasko_325TD написа:Еми все пак това е 1,6 двигател-колко да върви!?
Как го установи това?

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Еми така проюетох в началото. 

- b00st
- User
-
нещо друга тема си прочел 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
raduslaf написа:zBoost написа:raduslaf написа:Абе като знам колко върви йеската, служебно се сещам колко върви и 18ката, но, както вече бе споменато - от 1.8, 115 коня толко.Във връзка с това, че в сравнение с други коли по 1.8, м43ката вървяла много, съм сигурен, че повечето астри и гоуфуве ше й скъсат гъза.
е колега хем караш bmw хем така неподготвени постове![]()
Най-обичам някой като ми каже какъв ми е коментарът, според това, което той смята за правилно.Говорим си за вървене, нали, а не за коя колко кила е.Колегата казва, че не го кефи как му върви колата, аз му казвам, че няма как да го кефи.После някой изстреля, че м43 е бегач, аз не се съгласявам и толко.Кво има да ми е подготвеното.На клавиатурата всички са бързи, колага.Да не почваме да обясняваме кой кога с кого се пускал, щото стават смешни тия разговори.Читава Астра 150 коня не просто ще се опъне на йеската, а направо ще си я опъне
И има ли някакво значение кой кого ще опъне.Момчета карайте си колите разумно!!!
- raduslaf
- ентусиаст
-
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3