e30 от Германия?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Re: e30 от Германия?
madpetio написа:...
Само да добавя...това отношение в автокъщите си го причинихте ВИЕ клиентите щото търсите евтинийката....Хубаво и евтино нема!!! Вярно е че е пълно и с барони,ама пак казвам клиентите сте си виновни. Като кажа на някой че колата е на 250 000км и той Малеее тя заминала ...същата я правим на 170 и човека си я кара още 10години
ВИЕ - Клиентите искате да ви лъжем - така се чувствате ДОБРЕ!!!
...
Колко много истина има в думите ти

Аз километри в кола НЕ гледам... никога... кола от каране не се плаши... виждал съм кенефи на 50 000 и уникални коли на 200 000 +... така че не е важно колко е карана една кола, а как е карана и поддържана...
Купувал съм коли и от тук и от Германия и Швейцария... вижал съм кенефи там и кенефи тук... хубави коли тук и хубави коли там... факт е обаче, че българите не знаем какво и как да купуваме, нито пък знаем как да продаваме... от последната си покупка от БГ съм много доволен... явно случих на къща и човек, но и знам къде и какво да гледам... таблото е отваряно и връщано... колата е имала ръждички тук таме, които са оправени, има такива които си стоят... личи си какво и как е правено... но какво от това... за всичко си има цена... важно е каква сметка ще си направите...
Както каза madpetio, недейте да търсите "нова" кола за без пари... всички търсят такива и търговците са длъжни да им ги продават, защото сме свикнали да ни лъжат, а се оплакваме от това

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
Момчета, аз си организирах един такъв вариант: Познат във Франкфурт, които може да ме приюти и да ме разведе из тамошните автокъщи за ден-два да разгледам за нещо наистина евтино и икономично. Аз имам известен опит с автомобили и се занимавам с такива, знам какво и къде да гледам, за да не остана неприятно изненадан накрая. Не търся 'нова' кола за парите които съм приготвил, но знам че няма да е в същото състояние като такава поддържана и карана по наш'те пътища
За кола нов внос от наши автокъщи, също смятам че ще си спестя надценката, като сам се разходя до там... не съм имал намерение да събирам групи и да правя бизнес с внос на трошки и 'пудренето' им тук за да ги продавам безбожно.. това е моето мнение и предполагам ви звучи логично. Ако не - приемам обсъждане и съвети.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Всеки има право на избор!Поне това още не са ни отнели...
Щом имаш познат отиди виж,купи.
Опитвах се да обясня,че хората /бароните/ някои от тях се занимават с това,това е тяхната прехрана имат нужните контакти и незнам дали ви прави впечатление,но в България има по-евтини автомобили от там които са нов внос. Така,че съвета ми беше човек да си направи сметката да събере 2+2 и да прецени дали си заслужава за кола 2-4000лв да бие 2000км и на края може,а и най-вероятно ще даде над тази цена.
Исках да ви предпазя от ентусиазма който обзема всеки като види цените там щото гледаш тука кола 2000 там я гледаш 900 и ти се струва евтино щото първо гледаш цифрите първосигнално... 900 е по-малко от 2000 обаче едното е в лева другото в евро хиххи.
Обаче после като излезеш от нашия КАТ сметката е друга
Успех на всички
Щом имаш познат отиди виж,купи.
Опитвах се да обясня,че хората /бароните/ някои от тях се занимават с това,това е тяхната прехрана имат нужните контакти и незнам дали ви прави впечатление,но в България има по-евтини автомобили от там които са нов внос. Така,че съвета ми беше човек да си направи сметката да събере 2+2 и да прецени дали си заслужава за кола 2-4000лв да бие 2000км и на края може,а и най-вероятно ще даде над тази цена.
Исках да ви предпазя от ентусиазма който обзема всеки като види цените там щото гледаш тука кола 2000 там я гледаш 900 и ти се струва евтино щото първо гледаш цифрите първосигнално... 900 е по-малко от 2000 обаче едното е в лева другото в евро хиххи.
Обаче после като излезеш от нашия КАТ сметката е друга

Успех на всички

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Съгласен съм с колегата Еmooo за това,че поне на мнозинството автотърговци отношението куца много сериозно..
Преди доста време търсех кола и намерих перфектната за мен,със всички екстри които исках, на място изглеждаше отлично,цената ми беше перфе ,но се отказах само и единствено заради непредизвикано от мен лошо отношение на продавача .Седмица по-късно си купих от друг с по-малко екстри и с една идея по-скъпа,но човекът просто ме спечели като клиент от 2-рата минута с "човешко" отношение
Ако уважаваш себе си и парите си според мен е недопустимо да купиш каквото и да е от някои "киселяк" като гореспоменатите

Преди доста време търсех кола и намерих перфектната за мен,със всички екстри които исках, на място изглеждаше отлично,цената ми беше перфе ,но се отказах само и единствено заради непредизвикано от мен лошо отношение на продавача .Седмица по-късно си купих от друг с по-малко екстри и с една идея по-скъпа,но човекът просто ме спечели като клиент от 2-рата минута с "човешко" отношение
Ако уважаваш себе си и парите си според мен е недопустимо да купиш каквото и да е от някои "киселяк" като гореспоменатите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
madpetio написа:Скоро един "клиент" ми каза че ще ходи да си купи за 1000евро кола![]()
цитирам "сметам,че шъ купвам с 1000евро кола"
На такива им казвам с най-топли и обични чувства - ходи купвай
п.с.Драги доста от вас мислят че разглеждането на мобиле.де и купването на кола в Германия/Австрия,па за Италия да неговорим/ има нещо общо...НЕ няма нищо общо - реалността е съвсем различна. Става въпрос за хора които незнаят грам немски,няма при кой да отидат и разчитат че маршрутката като ги закара в Нюрнберг или Пасау там "офертите" ги чакат! Хорта които се занимават с това ,ако знаете колко пъти са горели с пари от такива "оферти" не е истина,докато стъпят в тоя бизнес.
Ще дам конкретен пример:
Гледам преди време Е30 кабрио,черно,ББС-че,Рекарче,ел.гюруче и т.н. Викам мойто ееее събирам "групата" за пътувания отлитаме....Частна обява от мобилето - звъним има я колата реална е...
Палим отиваме у немско звъним на тоя ...Отговор: ООО,здравейте ВИЕ за Е30ската добреее ,настанете се че аз съм на едно езеро на риба вдругиден елате....
-- Ма ние идваме от 1800км...тука носим ти некви дребни?!?!? Нали по тел се разбрахме?
-- Аааа ,аз ви усетих че сте чужденци мен ми се обаждат по 20 човека на ден,аз ако всичките ги чакам не трябва да излизам от нас... Аз съм си на риба ! Чао!!!!! До вдругиден!
Айдеее хотел,айде вдругиден....
-- Ало тук сме за Е30 кадето се разбрахме ,Върнахте ли се от риба?
-- Колата е продадена!!!
и тук следва..................
Историй мога да разкажа 1000000000000000 само една две ще спомена
Един такъв купвач замина
иде с Форд Фиеста 1.8дизел култовата....
Звъни ми събужда ме в 6.30ч
-Алоооо аз съм у КАТ е сега тука докато чакам търсим РАМАта каде е ?- със почти ревящ тон.
Казвам сънено:
- И?
Той реве:
- Ами има набити три номера на ШАСИТО - ТРИ РАМИ БРАТЛЕЕЕЕЕЕ!!! И нито една не съвпада с документиееееееееее майкооо... Кво ще правим ела молим те...!
Викам тука колко струва тая Фиеста? 2000-4000лв ти колко я взе?
Ами 200евро аааа викаш оферта? Нали? Забогате! Кво викаш ше им пълним аз гушите на тия по Горубляне нали?
Другия играч
Купих си Бус че твоя скъп...
И?
Ами върнахаме от каналите ела да помагаш...
Нестааа щото се звъни преди да се усереш...не след като се омажеш
Къв е проблема?
Миииииии то... нали тоя го взех евтино... та няма изобщо РАМА ,а в документите има?Па и нещо не ми били у ред документите...
Са идва най-итнересното -- днес утре заминава поредния играч![]()
Така че историйте продължават...
Само да кажа,че тоя незнае бъкел немски...
Никога в посока Белград не е излизал гледа ГугълМАП и вика шъ се оправя....
Са ми звъня да ме пита колко струват номерата?
Ще купува Голф3 с климатик 1997-1998 от последните,да му е по-евтин от 3000лв щото толко са много за този който аз продавам... дООООбреее![]()
![]()
![]()
a ти що изобщо се занимаваш да им отваряш очите
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Bogat-Beden написа:Съгласен съм с колегата Еmooo за това,че поне на мнозинството автотърговци отношението куца много сериозно..

Имах една Корса 1.0 Юбилейка и онзи ден я взе едно момиче от Русе. Както си му е рада водя я до КАТ да й извадиме транзитни номера и т.н. да се прибере. Връщаме се слаам й номерата всичко точно, тръгна си. Качвам се да трия обявата на корсичката, пък я бях пуснал по-предния ден, замотах се нещо и ми звъни телефона... много културен човек
- добър ден, ..., за корсата
- съжелявам много, току що я продадох в момента трия обявата
- жалко, хубава изглеждаше... аз принципно тръся по-евтина, но ви звъня понеже сте написали в обявата "Благодарим Ви, че послетихте обявата!"
-----------------------------------------
Преди година имах едно Рено Клио 98г., много хубав цвят - някакъв вид оранжево, приличаше точно на велигденско яйце.
Идват мъж и жена... жената на около 50, мъжа на около 60. Изключително интелегентни хора (жената акушерка, мъжа пенсионер бивш директор на някакво предприятие).
Говорим си докато им показвам колата... Мъжа си каза аз кола не съм карал от 10 години, последно карал Лада. То си личеше, след като тръгна да отваря капака от задната страна. Жената по-разговорлива, като почна да разказва... и на двамата им било втори брак, и двамата имат деца от предните бракове и едно общо... Карала опресниелен курс (и тя книжка имала от доста години, но последните не е карала). Направихме едно кръгче.
Жената я снима с телефона, понеже вечерта била на работа да се похвали на колежките.
Сядаме да се разбираме за парите и т.н. Разбираме се да им закарам колата на другия ден в КАТ, обаче и двамата много заети. Няма проблем ще напишеме едно пълномощно и аз ще им я регистрирам. На следващия ден сутринта пред КАТ, мъжа само дойде да ми даде пълномощното. Регистрирам я и се връщам пак към нас, на вечерта идват хората да си я взимат... страшно доволни, колко нерви съм им спестил. Даже настояваха да ми платят за това че съм им сложил аптечка, пожарогасител и жилетка.
Преди месец - месец и нещо идва жената, дъщеря й от първия брак си търси кола, дали имам нещо като за нея. Обаче по това време малки коли нямах, един приятел дето вкарваме заедно колите имаше едно хубаво Пежо 206, заведох ги (на 100 метра по надоло). То пък взе че й хареса колата и я купиха.

Последна промяна Bavarcho на 12 Окт 2011, 16:17, променена общо 1 път

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Bavarcho евала колега,така трябва да се прави бизнес,трябва да си честен и готов да помогнеш,а не както повечето масово да прее.ават,не могат да проумеят,че един път като са доволни клиентите, после пак ще те потърсят,ще кажат на познати и така.
Ето нещо интересно
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
И после нямало читави 20ски
Ето нещо интересно
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
И после нямало читави 20ски

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4