Най тъпите решения при производството на автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Най тъпите решения при производството на автомобили

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Окт 2011, 13:03

Doberman_vas написа:
Escape написа:Maserati - ръчната се вдига само около 4-5 см и ако не си и свикнал не се забелязва изобщо....

за другите дообре, ама как можа да намериш кусур в кола за над 150 к :winky: :bowdown: :bowdown:

http://www.youtube.com/watch?v=K2sqI7n89mY :ok:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Окт 2011, 13:07

Тва на Ламбо не знам , що го правят - не могат ли да паркират на огледала ?
Да не говорим , че може да си купят 12 парктроника на цената на един болт за джнтата ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 12 Окт 2011, 13:09

plradev написа: Питай хората с е36 без клима кво имат не само от средната ,ами от всички фронтални духалки :winky: Същата работа като 124 ,само студ без право на замяна ... :mhihi:

не е така. Като позиционирам най-дясната врътка на 12:00 часа и духа топлик от всеки процеп ;)

по темата: имал съм двуврато пежо 306. Освен всичко изброено до момента, съм потресен и от размера на вратата. Освен това, когато си отключвах/заключвах подвижното иглу, всички пежа в радиус от 50ина метра поздравяваха чрез алармите си.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Окт 2011, 13:16

sharksfin написа:
plradev написа: Питай хората с е36 без клима кво имат не само от средната ,ами от всички фронтални духалки :winky: Същата работа като 124 ,само студ без право на замяна ... :mhihi:

не е така. Като позиционирам най-дясната врътка на 12:00 часа и духа топлик от всеки процеп ;)

Късметлия ;)

он топик : не знам дали във всички е60-ки е така ,но имам наблюдение над някои ,че нямат реглаж на предпазните колани по височина :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Окт 2011, 13:24

Ситроен Ксантия - премигването с фаровете е доста трудно и изисква голяма доза сръчност, защото ако дръпнеш лостчето, включваш дългите

Голф 3 - същата работа

BMW E46 - Интересен касетофон - не е 1 ДИН :mhihi:

BMW E36 - тъп пепелник, направо малоумен!

BMW E39 TDS, E38 TDS, E34 518i, E39 520d (136PS) Touring, E30 324d, Е36 316G (газ), Е34 518G (газ)

това са няколко недоразумения и малоумия от които просто не е имало нужда!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 12 Окт 2011, 13:28

Пропускате Ситроен Ц5, който е сред номинираните за наградата за цялостно творчество. Изключително обемен отвън и много тесен отвътре. Борд компа, който за щяло и нещяло говори с глас. Сенниците, които се сваляха след като се натисне нещо. Дръжките на вратите отвътре, които се отварят малко на една страна. Всичките му там простотии с течния катализатор. Прекалено голям разход на гориво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 12 Окт 2011, 14:00

да не забравяме предния капак на Форд ,който се отваря с ключа :kuku: надявам се инженера измислил това отдавна да е уволнен :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Окт 2011, 14:02

Alexi написа:да не забравяме предния капак на Форд ,който се отваря с ключа :kuku: надявам се инженера измислил това отдавна да е уволнен :kuku:

как така? :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 12 Окт 2011, 14:05

Ми аз съм нямал кола,ама имам похвално мнение за на бащата Пижото 306 :mhihi: ,те нали имат два фейслифта,нашето е първия.
Като мине през някоя по голяма локва и влиза вода при ремъка и почва да вие.
Кабелите на централното и ел. стъклата и на двата предни джама минават през шофьорската седалка,при което,при многото отваряне на вратата се преебават,нашето до преди месец на пасажерската седалка не се отваряше джама,а ся се отваря ,но пък шофьорската врата не е.ава от централното. :mhihi: Гледам и други се кефят на 306ците,то май единственото хубаво е,че държат на ръжда. :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Окт 2011, 14:05

vicho написа:
Alexi написа:да не забравяме предния капак на Форд ,който се отваря с ключа :kuku: надявам се инженера измислил това отдавна да е уволнен :kuku:

как така? :shock:
връткаш емблемата пъхаш кключа и въртиш :mhihi:
демек за да го отвориш трябва де си изгасил :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 12 Окт 2011, 14:15

Заключването на предния капак на Форд е измислено с цел двигателя да не избяга от срам от коша :!:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 12 Окт 2011, 14:18

deyan-enchev написа:Заключването на предния капак на Форд е измислено с цел двигателя да не избяга от срам от коша :!:

:mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36M40B18, е36М43В18

Мнение от stamov79 » 12 Окт 2011, 14:19

Кабелите в Е36, които се прегъват при затваряне на багажника и оттам :banghead: :censored: -всеки знае продължението..., не знам защо е било нужно да минават оттам, при положение че няма например, част от стопа която да е на капака на багажника :dunno:
Жилото на километража на Опел Тигра...Намира се на място където само някой с диаметър на ръката колкото молив може да го развие и то с инструмент какъвто сигурно още не е създаван, на всичкото отгоре, като не работи дава грешки и цялото табло се бъгва... :ranting: :ranting: :ranting: /Че и като цяло, тази кола си е пълна с "екстри"/ :nono: :nono: :nono:
Смяната на крушка на фар на Пежо, май вече бе коментирана-то също си е цяло приключение...
Последна промяна stamov79 на 12 Окт 2011, 14:27, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 12 Окт 2011, 14:26

acho.rs написа:Тва на Ламбо не знам , що го правят - не могат ли да паркират на огледала ?
Да не говорим , че може да си купят 12 парктроника на цената на един болт за джнтата ..

Туй Шпортна кола от клипа бе, ти още малко и GPS ще искаш да и сложат, шофера да не отърве някой шикан.

Аз колеги не виждам как не харесват задната скорост, и как така свободно влиза. Не вярвам в съвременната количка е46 да няма ограничител като при дядото е30 и таткото е36.
Тва че лостовия механизъм е аут едва на 500-600 хиляди километра, трябва да се докладва като рекламация в Мюнхен.
Аз утре отивам да им занеса турбото, че изкара само 21 години :no: баси гадното качество, бетер китайци.

Ама четейки за кви неща казвате че е нисък инжЕнерен дизайн, направо виждам олицетворение на лафа: Най-лошия клиент е тоя с много претенции и малко пари :mhihi: .
Вероятно смяната лампа-фар на Меган е високо инженерна мисъл. Само 1 гума и някой друга пластмаса на подкалника трябва да се свали, кво толкова при -15 градуса вечерта на прохода Слънчев бряг - Обзор :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Окт 2011, 14:31

Аз колеги не виждам как не харесват задната скорост, и как така свободно влиза. Не вярвам в съвременната количка е46 да няма ограничител като при дядото е30 и таткото е36.
Тва че лостовия механизъм е аут едва на 500-600 хиляди километра, трябва да се докладва като рекламация в Мюнхен.

- реплика:
- при мен бачка ограничителя , но ако беше направена задна под 5та и да се включва с нетипично за другите предвки движение - например натискане на лоста надолу , шанса да се обърка с 1ва щеше да е нулев .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата