Внимавайте с бензиностанции ЕКО
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Внимавайте с бензиностанции ЕКО
Случката се разиграва снощи, прибирам се от работа и 500метра преди квартала ми светка лампата за бензина , а от ляво на 200метра има бензиностанция на ЕКО
. И понеже ще пътувам до провинцията с другата кола решавам да сипя за 10лв защото мразя да си оставам колата на паркинг на светеща лампа. Тръгвам към колонката и момчето видя ,че си сипвам сам тръгна към мен , спря се и се върна към другите колонки . Сипах си аз 10лв и 2 стотинки
, плащам и си тръгвам при, което виждам , че лампата си свети.
Доколко знам ,като светне лампа в резервата имам към 8 литра , таа карам си към нас и си мисля сега ,като се пораздруса ще си изгасне
, ноо К*Р лампта си свети спрях пред блока изгасих и пак запалих , все така .
Вечерта имах излизане до Люлин и там минах покрай ЛукОйл и там сипах за 10лв , като срелката се премести една идея под 15литра и лампата си изгасна .
Получава се , че или съм си сипал 1 литър или нищо , зависи на колко е настроена колонката, някъде из форума имаше тема за същите бензиностанции с подобни случай.

Доколко знам ,като светне лампа в резервата имам към 8 литра , таа карам си към нас и си мисля сега ,като се пораздруса ще си изгасне

Вечерта имах излизане до Люлин и там минах покрай ЛукОйл и там сипах за 10лв , като срелката се премести една идея под 15литра и лампата си изгасна .
Получава се , че или съм си сипал 1 литър или нищо , зависи на колко е настроена колонката, някъде из форума имаше тема за същите бензиностанции с подобни случай.
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Re: Внимавайте с бензиностанции ЕКО
10 кинта са под 4 литра, кво очакваш, да ти се напълни до горе ли 

No bling at the Ring
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
за съжаление братле тва го има навсякаде, не е само екото, всички правят точно такива номера, на мен ми се е случвало на лукойла, абсолютно твоята история 

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
BadAngel написа:10 кинта са под 4 литра, кво очакваш, да ти се напълни до горе ли
само че колата не е била на изгасване, а точно му е светнала лампата, няма как да сложиш 4л и пак да свети

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Не вервай много на лампата да не стане фал 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
при мен 10 лева не ги отчита, като заредя за 20 отчита малко, а като заредя 160 лева ми отчита стабилно, даже показва, че е фул.
ivan83 написа:BadAngel написа:10 кинта са под 4 литра, кво очакваш, да ти се напълни до горе ли
само че колата не е била на изгасване, а точно му е светнала лампата, няма как да сложиш 4л и пак да свети
колега, резервоара не е епроветка, която да отчита всеки милилитър
разлей на площ от 20 квадратни см 4 литра и виж колко ще се вдигне нивото
отделно и нивомера за горивото не е толкова акуратен уред..
да не говорим, че в момента, в който си отворил капачката на резервоара си загубил половин литър от бензиновите изпарения

No bling at the Ring
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
jordanov написа:при мен 10 лева не ги отчита, като заредя за 20 отчита малко, а като заредя 160 лева ми отчита стабилно, даже показва, че е фул.
точно така е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ама още ли има хора,които не са разбрали,че БМВ-тата не отчитат като зареждане сума по малка от 50лв ...
На мен също ми се е случвало да сипя за 10лв при току що светнала лампа и да не изгасне или изобщо да мръдне стрелката,което го приемам за съвсем нормално
... Още повече ,че и да се кандилкат 2-3 л. в резервоара и с 20-тачка няма да изгасне.
Мойта от година някъде не е гаснала и не гори дее@а и крушката ,много издръжливи ги правят тия на резервата
А иначе екото са си

На мен също ми се е случвало да сипя за 10лв при току що светнала лампа и да не изгасне или изобщо да мръдне стрелката,което го приемам за съвсем нормално

Мойта от година някъде не е гаснала и не гори дее@а и крушката ,много издръжливи ги правят тия на резервата

А иначе екото са си

абе, едно време с 10 лв. се зареждаха 7-8 литра и нещата не бяха съвсем така, ама...

Последна промяна BadAngel на 12 Окт 2011, 13:14, променена общо 2 пъти
No bling at the Ring
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
plradev написа:Ама още ли има хора,които не са разбрали,че БМВ-тата не отчитат като зареждане сума по малка от 50лв ...![]()
На мен също ми се е случвало да сипя за 10лв при току що светнала лампа и да не изгасне или изобщо да мръдне стрелката,което го приемам за съвсем нормално... Още повече ,че и да се кандилкат 2-3 л. в резервоара и с 20-тачка няма да изгасне.
Мойта от година някъде не е гаснала и не гори дее@а и крушката ,много издръжливи ги правят тия на резервата![]()
А иначе екото са си
Издръжливи, издръжливи, колко да са издръжливи

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
BadAngel написа:абе, едно време с 10 лв. се зареждаха 7-8 литра и нещата не бяха съвсем така, ама...
Абе то още преди това и 40л се зареждаха с 10лв ,ма тва е друга тема

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BadAngel написа:да не говорим, че в момента, в който си отворил капачката на резервоара си загубил половин литър от бензиновите изпарения
да бе кило и канче даже

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:BadAngel написа:да не говорим, че в момента, в който си отворил капачката на резервоара си загубил половин литър от бензиновите изпарения
да бе кило и канче даже
това е по-скоро фигуративно казано
като цяло тая психоза, че ти наливат по-малко от колкото плащаш е смешна вече
колонките са много точно калибрирани и никои няма да рискува да шмекерува там
самите форткорти понякога наливат в тубичка, но това е когато някоя лелка дойде, зареже колата и каже до горе
No bling at the Ring
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Познавам си колата и знам колко бензин имаше преди това , а до днес съм минал към 28 км и имам още за около 10 преди да светне .
Според вас 38 км с 20 лв ли ще мина , незнам какво ги защитавате , като имаше отделна тема точно за ЕКО.
Друго което е , че с газта има същ игра , брат ми сипва до горе , като бутилката му е 35 литра , а те му сипват 44
.
Друг пример сипвам газ на 318-ка ми и му казвам за 10 лв , преди това имаше момче ,което си даде 10 лв предварително на касиерката и си тръгна. Но явно момичето небеше рестартирала или стана някакво объркване , че чаках към 3 минути да тръгне и се оказа , че за 11лв и малко ми се напулни 30 литровата бутилка . И си карах 3 седмици общо над 240 км изминати .
Според вас 38 км с 20 лв ли ще мина , незнам какво ги защитавате , като имаше отделна тема точно за ЕКО.
Друго което е , че с газта има същ игра , брат ми сипва до горе , като бутилката му е 35 литра , а те му сипват 44

Друг пример сипвам газ на 318-ка ми и му казвам за 10 лв , преди това имаше момче ,което си даде 10 лв предварително на касиерката и си тръгна. Но явно момичето небеше рестартирала или стана някакво объркване , че чаках към 3 минути да тръгне и се оказа , че за 11лв и малко ми се напулни 30 литровата бутилка . И си карах 3 седмици общо над 240 км изминати .
Американски форум: питаш и ти отговарят.

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3