За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 23:12

1. Меглена Кунева - независима
42
9%
2. Росен Плевнелиев - ГЕРБ
146
32%
3. Венцислав Йосифов - инициативен комитет
1
0%
4. Димитър Куцаров - инициативен комитет
1
0%
5. Красимир Каракачанов - ВМРО-БНД
5
1%
6. Волен Сидеров - Атака
20
4%
7. Ивайло калфин - БСП
31
7%
8. Атанас Семов - РЗС
2
0%
9. Мария Капон - Единна народна партия
2
0%
10. Алексей Петров - инициативен комитет
7
2%
11. Светослав Витков - инициативен комитет
77
17%
12. Не съм решил/а все още
24
5%
13. Не заслужават гласа ми - няма да гласувам !
62
14%
14. Ще гласувам с невалиден вот
15
3%
15. Ракията - вечен президент !
20
4%

Общо гласове : 455
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?

Мнение от K_Ilkov » 12 Окт 2011, 11:03

Заповядай - едитнах си поста :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 12 Окт 2011, 11:49

((:BuKcu:)) написа:
K_Ilkov написа:Коя си ти та казваш?
Не те познавам, но заради това си изказване оставяш впечатлението, че си много зле ... ама много зле
Ако делиш хората според възрастта им и периода, в които са израснали толкова по зле за теб ...
за да не решиш, че съм се засегнал лично ще ти кажа, че не съм от "проблемното" поколение

А Светльо, че е палячо е ясно, ама другите са крадливи, корумпирани, нагли и какви ли още не пак палячовци ...
и нещо друго не всеки, който се взима на сериозно е сериозен и обратното ...

Не бе, аз не деля никой...всичко беше плод на по-горните мнения относно Кунева и чия дъщеря, жена, леля и т.н е. Понеже "комунистите" много бъркат в умовете и са много неприятна.
Пък и не каза нищо за да ме опровергаеш :roll: А дали съм зле или не...теб какво те бърка?
Няма човек докопал се до властта и да не се облагодетелства по някакъв начин. Така че и тоя Светльо да вземе да спечели, дали нема да си вземе нещо за него си, а?

а дали би звучало странно след години Пръмова внучка еврокомисар, ми ако е '93 изро(у)дена? щото от 09.09.1944 мина бая време и нищо не се промени сякаш...

Светльо няма да бъде дори допуснат до шанс да бъде на балотаж... вервайте...

Иначе ясно: Светльо - Президент! :lalala:
btw,
не е палячо, напротив!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 12 Окт 2011, 12:05

^ Ехее, балотаж, тук надеждата е да мине 4-5%, за да стане ясно, че има и хора готови на алтернатива. Да не мислиш, че дядовците и бабите са чували дори за Светльо, то няма и как де, като не ползват нета...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Окт 2011, 12:13

Nucl3arDru1D написа:Иначе ясно: Светльо - Президент! :lalala:
btw,
не е палячо, напротив!

:yes:
човека просто си се лигави
дълбоко съм убеден, че има повече акъл
от 3/4 от хората занимаващи се с политика в момента

K_Ilkov написа:и нещо друго не всеки, който се взима на сериозно е сериозен и обратното ...

pampo написа:^ Ехее, балотаж, тук надеждата е да мине 4-5%, за да стане ясно, че има и хора готови на алтернатива. Да не мислиш, че дядовците и бабите са чували дори за Светльо, то няма и как де, като не ползват нета...

що бе може и баби хиподилки да има :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 12 Окт 2011, 12:33

((:BuKcu:)) написа:Както винаги съм казвала поколението, което е било и преди 89г., докато не умре няма да се оправят нещата. То вярно, че има наследници и т.н.....но идеологията не е същата.

Иначе за тоя Светльо.....доколкото знам президента има представителни функции, тоя палячо не го виждам в такава роля. Гледах едно негово интервю и на въпроса: "Защо хората трябва да гласуват за Вас" , той отговори :"Просто гласувайте".......излишно е да се разсъждава върху такива думи ;)

Mалко е крайно това което казваш,проблема не е толкова в поколението преди това,а и нашето поколение - докато гледам по телевизията и слушам по радиото младки хора ,които подкрепят същата тази политика на едни такива червени - нищо няма да се промени.
Проблема не е в краденето,властта и т.н - по цял свят е така пример - Италия :mhihi:
Просто там не е толкова видимо и има някаква наказуемост.Цялата ни ситуация е проблема в съдебната система,докато има хора навън с по над 5-6 условни присъди ще е така ,това е най-голямата болка на държавата..
А що се отнася до изборите,щом мислиш така явно не си живяла тогава или ако си ,просто си била достатъчно малка за да не нямаш реална представа - но парадокса е че има сумати кифлаци и пе*** и всекви млади нехранимайковци ,които ще отидат в мола,но не и да гласуват щото видиш ли било тъпо и т.н и нямали време - войни са водени за правото на глас и някой си младеж надъхан наркоман и тем подобни мол-аджии обикалят и простеят и не гласуват...нека някой ден да доживеем над 70% гласоподаваемост да видим ралзиките,такива дпс мпс и тем подобни - никога няма да влязат в парламента но уви то това се отнся и за кместските и парламентарни избори - вичко реве,но няма да отдели 30 мин да отиде и да си даде гласа - видиш ли имал работа!!!
Тва е проблема тук - всеки има мнение ,но като дойде време да се даде това мнение - бяга от отговорност, видиш ли кво ще се промени - еми нищо като си седиш вкъщи нищо няма да промениш- по лесно от това да смъкнеш правителство няма според мен - не и ако насреща си има една държава и един народ ,тук няма гражданска позиция.
Какво стана с Катуница - хората излезнаха на улиците и правителството се стресна ,така че що не отидем да гласуваме пък ако ще и за Светльо - колкото и ироничен и простоват да изглежда,но това е той ,поне има позиция :yes: - не че бих гласувал за него или Болен Спиртов :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Окт 2011, 13:04

Високо число на гласували е само в 2 случаи:
1-диктатура-всички ходят организирано до урните
2-супер ,ама супер недоволни,но все пак вярващи че изборите ще са честни и ще променят нещо и хора на които може да им се вярва.

Какво е в страната ни-никой не е доволен от кандидатите,никой не мисли че ще са честни изборите,никой не мисли че нещо ще се промени,защото тези,дето са на плакатите, са едни и същи хора или марионетки на старите/сегашните...
Призива "всички да гласуваме" е меко казано популистки защото точно в тоя момент в никакъв случай изборите няма да решат нищо и то защото хората ще са прави-изборите ще се манипулират,марионетките ще останат на власт,изкуствената конфрунтация която се предлага с цел размърдване на "гражданското" общество ще даде плодове...
Всъщност,истината е една,на тоя етап България няма шансове,няма шансове защото имаме на лице едно егоцентрично правителство с лидер дето всяко изречение му е "Аз" а второто му е за бисерите...Преоритетите са страшно сбъркани и се прави всичко за угода на ЕС а не за народа дето ги е издигнал...Ако останат на власт ще се пада още повече и повече,ще затъваме все по-дълбоко,а монополистите ще са все по-добре..
Алтернативата-социалистите-ако те станат на власт ще е реваншистко правителство...
Истината е една за сега,и това е Служебен кабинет,който поне малко да работи за хората...
Ето за това Аз няма да гласувам на изборите,не искам да легитимирам нови идиоти и да ме е яд доста дълго време...както до сега ме е било яд...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 12 Окт 2011, 13:08

И аз съм за служебен кабинет, правителство, народно събрание, съд, прокуратура, полиция, въобще целият държавен апарат да се замести със служебен такъв от ЕС, като условие е да няма нито един българин замесен. Тогава може и да потръгнат нещата. :mhihi:
Май се размечтах нещо... :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 12 Окт 2011, 13:19

Е.Димитров написа:Високо число на гласували е само в 2 случаи:
1-диктатура-всички ходят организирано до урните
2-супер ,ама супер недоволни,но все пак вярващи че изборите ще са честни и ще променят нещо и хора на които може да им се вярва.

Какво е в страната ни-никой не е доволен от кандидатите,никой не мисли че ще са честни изборите,никой не мисли че нещо ще се промени,защото тези,дето са на плакатите, са едни и същи хора или марионетки на старите/сегашните...
Призива "всички да гласуваме" е меко казано популистки защото точно в тоя момент в никакъв случай изборите няма да решат нищо и то защото хората ще са прави-изборите ще се манипулират,марионетките ще останат на власт,изкуствената конфрунтация която се предлага с цел размърдване на "гражданското" общество ще даде плодове...
Всъщност,истината е една,на тоя етап България няма шансове,няма шансове защото имаме на лице едно егоцентрично правителство с лидер дето всяко изречение му е "Аз" а второто му е за бисерите...Преоритетите са страшно сбъркани и се прави всичко за угода на ЕС а не за народа дето ги е издигнал...Ако останат на власт ще се пада още повече и повече,ще затъваме все по-дълбоко,а монополистите ще са все по-добре..
Алтернативата-социалистите-ако те станат на власт ще е реваншистко правителство...
Истината е една за сега,и това е Служебен кабинет,който поне малко да работи за хората...
Ето за това Аз няма да гласувам на изборите,не искам да легитимирам нови идиоти и да ме е яд доста дълго време...както до сега ме е било яд...

съгласен съм с повечето споделено от теб, но:
- служебният кабинет винаги би размил отговорността и ясната политичска посока, ако изобщо има такава. досега не е имало ползотворен кабинет от този род
- ако не одобряваш нито един кандидат - гласувай с невалидна бюлетина, но гласувай :idea: при пропорционалан избирателна система ;)

иначе читави хора има и тук, не е нужно да идват от друга държава... кой да дойде? има ли достоен политик някъде в ЕС изобщо? нека да не спекулираме с медиини персонажи и фикционална патриотичност ;)
просто парите управляват! а къде са парите? в кой са? :mrgreen:

нека да се сложи възрастов праг за гласуване, образователен ценз и пр. ограничения... ех и аз имам мечти... 8)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 12 Окт 2011, 13:25

Най-тъпото в момента, е че никой не казва какви ще са му ходовете като спечели, какъв му е плана, а всички повтарят едни и същи заучени клишета!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Окт 2011, 14:28

И понеже се оказа че ние,българите сме само тарикати,а от политиците ни нищо не става,обаче доста добре играят театър,яхват и спеколират със всякакви теми,продължавам да държа на идеята ти,ама никой не иска да я популяризира,а тя е...просто да подпишат предизборните си обещания пред нотариус и да носят съдебна,не политическа отговорност,та да видим дали ще има въобще някой да е кандидат и да видим какви неща ще обещаят...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Окт 2011, 14:33

Е.Димитров написа:И понеже се оказа че ние,българите сме само тарикати,а от политиците ни нищо не става,обаче доста добре играят театър,яхват и спеколират със всякакви теми,продължавам да държа на идеята ти,ама никой не иска да я популяризира,а тя е...просто да подпишат предизборните си обещания пред нотариус и да носят съдебна,не политическа отговорност,та да видим дали ще има въобще някой да е кандидат и да видим какви неща ще обещаят...

това за сефте го прочитам като идея, но е най-доброто решение, обаче с чиста съвест мога да заложа 1к, че няма да стане никога :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 12 Окт 2011, 14:40

много интересни резултати от анкетата имат в днес.бг
За кого ще гласувате на изборите за президент?
Росен Плевнелиев - 13%
Ивайло Калфин - 6%
Меглена Кунева - 5%
Волен Сидеров - 39%
Румен Христов - 1%
Атанас Семов - 1%
Красимир Каракачанов - 1%
Алексей Петров - 1%
Светослав Витков - 27%
За друг кандидат - 1%
Изобщо няма да си губя времето да гласувам - 5%
Общо гласували: 30622

като погледна и нашата анкета все повече си мисля че разликата между калфин,витков и сидеров ще е супер малка и няма как да се предвиди кой ще е 2-ри
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 12 Окт 2011, 14:41

vicho написа:това за сефте го прочитам като идея, но е най-доброто решение, обаче с чиста съвест мога да заложа 1к, че няма да стане никога :(

Абе чак никога не знам. Ама за близките 50г. можеш спокойно да заложиш и колата...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 12 Окт 2011, 14:56

ineedmoney написа:много интересни резултати от анкетата имат в днес.бг
За кого ще гласувате на изборите за президент?
Росен Плевнелиев - 13%
Ивайло Калфин - 6%
Меглена Кунева - 5%
Волен Сидеров - 39%
Румен Христов - 1%
Атанас Семов - 1%
Красимир Каракачанов - 1%
Алексей Петров - 1%
Светослав Витков - 27%
За друг кандидат - 1%
Изобщо няма да си губя времето да гласувам - 5%
Общо гласували: 30622

като погледна и нашата анкета все повече си мисля че разликата между калфин,витков и сидеров ще е супер малка и няма как да се предвиди кой ще е 2-ри

това само в случай, че право на глас имат само ползващите интернет...
иначе "станалите" ще изберат :mrgreen:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 12 Окт 2011, 15:00

Следя темата и гледам, че на Росенчо нещо му падат процентите.....Как може да сте недоволни от баце ви Бойко и неговите хора. Що лента изпоряза, що километра магистрали откри. Сега като навсякъде са магистрали никой не ще да ми купи джипа, който продавам. Иначе щяхме да станем като Гърция. А това не е полезно за организма. Представям си майка ми ако вземаше пенсия 800 евра, как щеше да го удари на едно ядане и в крайна сметка щеше да вдигне холестерола и после трябваше да я карам по доктори. И ако бях гърк и ми налеят 400 милиарда евра да ми спасят държавата, после какъв срам щях да бера като видя германец или французин. И беднотията е полезна в известен смисъл. Защото ако се върнат всички емигранти в България и им хареса и останат, нямаше да можем да се разминем по улиците от народ. Добре си ми е при баце ми Бойко. И при комунистите ми беше добре. И при Царя. Ама ние като не разбираме от добро и не искаме да иизберем тези доблестни хора, се налага всички партии да купуват циганските гласове, та да са на власт и да ни оправят насила.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата