Мизерници!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мизерници!

Мнение от Babuna » 29 Мар 2006, 1:58

Абе то с моя късмет всичко ша ми се случи... А по конкретно преди малко се прибирам. Излизах с курса ми, тва беше един от редките пъти, през които излизам с тях. И на връщане ме спряха полицаи. Разбира се, аз бях пил само безалкохолни напитки. И излизам със самочувствието на напълно изряден шофьор. А те започват с редовните им тарикатски глупости:
- Ти май си пил, нещо ми миришеш?
- Съвсем не, дайте дрегера.
Отчете само нули, след тва ми проверяват книжката, талоните - на колата и моят и о, ужас! Оказва се, че Гражданската отговорност е изтекла. По дяволите - що все на мен ще се случи, та аз тази кола я карам супер малко особено в последно време. Почват да ми се хилят и обясняват как ми спират колата от движение и глобата е 500 лева. Е, не е като да са незначителни пари, а и точно ся да се редя в КАТ на тези опашки... колата всеки ден се използва за работа. Мамка му! Тука трябва да вметна, че аз винаги съм бил уважителен към господата полицаи. Така съм възпитан просто. И съм от онези вече доста редки наивни малоумници, които имат все още малко вяра в България (не, че полицаите придават облика, но са част от абсурдния пейзаж). Казвам им: "Не може ли да се направи някаква отстъпка, все пак виждате, че съм изряден шофьор, данъците на колата са платени, има си винетка, изрядна е - просто така се е случило, че в идеотско напрегнатото ежедневие за застраховката е забравено" и типовете ми отговарят най-категорично "Отстъпките не ги правим ние!". Викам си - брей, строги полицаи, неподкупни... е, тежко ще е, но ще си понеса вината. Всъщност доста кофти ми стана, щото всички се измъкват по онзи начин, а мен ме отрязаха и то просто, щото не е подновена застраховката. И то не по моя вина. Почти се примирих, тъкмо тези дни изкарах читави кинти и си мислех как няма за какво да ги похарча - аре една част ще отидат за глобата, голяма работа. Подписах акта, прибраха талона ми и този на колата и ме закичиха с една прелестна лепенка "Автомобилът е спрян от движение". Кофти, че ще си пропилея сумати време от младостта да стоя точно сега пред КАТ. ПФУ! Да, ама в този момент полицаите спряха една Астра и от там излезе един отратително пиян човек, ама подсъдно пиян! Чат-пат имам вземане даване с алкохоли и знам кво трябва да удариш, за да стигнеш до тва състояние. ТОЗИ БЕШЕ КЬОРКИТУК! Едвам ходеше. Ама най-тарикатски се усмихна на куките, пъхна няква банкнота в якето на единия и си тръгна. Стоя и гледам. Супер неподкупни полицаи... а? Дори и не ми се псуваше от безсилие. Не е истина как тези неграмотници раздават правосъдие на дребно. България! Това не съм вярвал, че аз ще го напиша.
Аз го поех 5 ката, а пияният потенциален убиец се измъкна с най-вероятно не повече от 20 лв!!! Не, че на някой го боли фара за моя State of Mind, ама от тук нататък поне за мен е ясно: Господата полицаи са мизерни боклуци! Само презрение заслужават!

И малкото ми остана вяра в системата се трансормира в ненавист.

ГОСПОДА ПОЛИЦАИ, ЗАСЛУЖИХТЕ МОЕТО СЪЖАЛЕНИЕ
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Мар 2006, 2:13

Бабун, крайно време беше и на тебе да ти се случи да се сблъскаш с парцали в униформа. 80% от тях са именно такива.

Разбирам да има някаква корупция при дребни нарушения като твоето например ама да пускат крадени коли и пияни шофьори .... е сори ама това никога няма да го приема.
Съгласен съм да си плащам акта за всяко нарушение, което направя стига да имам поне малко вяра в тая система. Такава обаче не е останала вече отдавна.

Същото като с дупките е ..... съгласен съм да плащам и 500 лева годишен данък, стига да няма поне дупки по главните шосета. Ама на ... безхаберие. И после що не плащам данък...

Гледай документите да са ти изрядни. Това е нещото, за което няма как да се хванеш. Ако ти напишат акт за друго - прави като мен - фрас една жалба и почваш да ги разиграваш да ходят до съда да дават показания ...а не дойдат - а глоба. Не че това ще оправи държавата, но поне ще се позабавляваш. :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 29 Мар 2006, 9:09

Много кофти! Искрено ти съчуствам! Отвратително е!

Само да ти споделя, не че ще те успокои, че има и по-кофти от твойто! Пак така с кола, за която не отговарям аз за документи, застраховки, данъци и т.н. И пак разбрах злополучно, че няма гражданска. Ама още по-кофти. При катастрофа, в която аз бях виновен! Ебаси кура дето си го набутах! :(

Ама тва дето на тебе са ти отказали рушвет а от кьоркитюк пиян са прибрали и то пред теб еби му майката! Неможеш ли нещо да подадеш жалба,че си ги видял как взимат рушвет и пускат явен нарушител? Доскоро въртяха реклами по телевизията за някъв национален телефон против корупцията в КАТ ала бала..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 29 Мар 2006, 9:13

Съд му е майката, аз за тва съм ги дал под съд, може и нищо да не стане, но както казва Асен поне ще се позабавлявам !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 29 Мар 2006, 11:18

:evil: e за тва си ходя навсякъде с фотоапарата !!! само да ми паднат такива мизерници ще ги разнасяме из форумите, даже ще ги пратя и на шефовете им , да си ге гледкат...
stay tuned
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Мар 2006, 15:13

Като подновиш гражданската не ти ли дават нова бланка? Можело е сигурно да кажеш, че си я забравил и имаш право в 3 дневен срок да я занесеш, а някой познат да ти напише с малко задна дата. Поне ние така направихме с москвича, за който бяхме забраили съсем.
Изображение
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 29 Мар 2006, 15:17

Аре ве , на мене ми спряха колата от движение в 2 сутринта :mhihi: , че брамчал Ремуса :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 29 Мар 2006, 18:12

Аз един път като ме спряха за превишена скорост и колан, нямах пари , а имах 2 пакетчета кафе в колата и на майтап им ги предложих вместо да ми пишат акт и те ги взеха.
Аз радостен , че нямам акт - :D
Те пък ще пият кафе :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 29 Мар 2006, 18:20

///sasho написа:Аз един път като ме спряха за превишена скорост и колан, нямах пари , а имах 2 пакетчета кафе в колата и на майтап им ги предложих вместо да ми пишат акт и те ги взеха.

Ефтино си минал мен ако питаш :mhihi:

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 29 Мар 2006, 23:12

LuBo1 написа:Аре ве , на мене ми спряха колата от движение в 2 сутринта :mhihi: , че брамчал Ремуса :mhihi:

Че имат ли право да правят това, в смисал знам че до болници е забранено да вдигаш шум с колата,
ама иначе май е разрешен :dunno:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 30 Мар 2006, 10:14

emcho_k написа:
///sasho написа:Аз един път като ме спряха за превишена скорост и колан, нямах пари , а имах 2 пакетчета кафе в колата и на майтап им ги предложих вместо да ми пишат акт и те ги взеха.

еми няма и 2 лева :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 30 Мар 2006, 10:44

Един ми вика: Айде пускам те ама гледай някой път поне едно чайче да почерпиш :help: Гладни и жадни ходят нашите куки :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от apolon_3 » 05 Апр 2006, 5:28

emcho_k написа:

с канцеларски материали,календари,химикалки,пакети дъвки също става
None

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 05 Апр 2006, 14:10

Човеко, съжалявам те искрено - 500 лева не са малко пари, а и разправиите не са малко.
На този линк http://nocorr.mvr.bg/ можеш да пуснеш сигнал за корупция - името на полицая го имаш написано в акта - добре е ако си спомняш и номера на астрата, ама надали ще има значение.
Направи го заради себе си, а и заради всички, които са претърпели ПТП по вина на пиян шофьор.
Може и да няма кой знае какъв ефект, но най-малкото ще привикат въпросните полицаи да дадат обяснения и ще си имат проблеми, така че следващия път да се замислят като видят пиян.
На теб ще ти отнеме не повече от 5 минути.
Ако искаш, можеш да пуснеш входящия номер на жалбата във форума да следим и ние какво става.
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 15 Апр 2006, 12:52

Абе то може да ти е минало ве4е. Ама това 6те те развесели :D
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2018
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Страхотни истории