Проблем с отключване на багажника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с отключване на багажника
Здравейте Колеги! От няколко дни отварям багажника на автомобила си ( БМВ Е 39, 525 d, 2002 г. ) само с помощта на ключа, а преди това можех да го направя и с бутона, вътре в купето, и чрез " бравата " ( признавам си, че не знам как се нарича този механизъм ) на самия капак. Този проблем може да се стори на някои не чак толкова значим, но за мен той е доста досаден и аз смятам да го изчистя, като се надявам това да стане с вашата помощ. Предварително Ви благодаря!
Поздрави!!!
Поздрави!!!
- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с отключване на багажника
Провери какво са писали колегите в тази тема. Може би имаш същия проблем.
И ползвай търсачката следващия път - учудващо много проблеми вече са дискутирани многократно
И ползвай търсачката следващия път - учудващо много проблеми вече са дискутирани многократно

- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
Чува ли се някакъв звук или остава безмълвен когато натискаш бутоните?
Ако не се чува нищо по вероятно да ти е прекъснат някой кабел в снопа който е между капака на багажника и купето.Извади единият край на гумената гофра от към капака и я издърпай внимателно на долу да откриеш кабелите и ще видиш за какво говоря.Почти всички кабели сигурно са се пречупили от честото отваряне и затваряне.Ако там изглежда наред тогава проблема може да е в машинката.Да е изгоряло моторчето или ако се чува стържене да се е счупила пластмасовата ос със зъбното колело.
Ако не се чува нищо по вероятно да ти е прекъснат някой кабел в снопа който е между капака на багажника и купето.Извади единият край на гумената гофра от към капака и я издърпай внимателно на долу да откриеш кабелите и ще видиш за какво говоря.Почти всички кабели сигурно са се пречупили от честото отваряне и затваряне.Ако там изглежда наред тогава проблема може да е в машинката.Да е изгоряло моторчето или ако се чува стържене да се е счупила пластмасовата ос със зъбното колело.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Ако си оставил ключалката си в хоризонтално положение бутона вътре в колата няма да ти работи.Трябва ключалката на багажника да е във вертикално положение | (права) а не така __ (легнала)
- fori mitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 520И и Е36 318И
- Мечтае да кара: Само БМВ
Колега, да ти свалят бравата на багажника и да проверят дали не ти е скъсана пружината, която е в този механизъм и не може да изхвърли палеца за отключване. Аз го имах същия проблем.
5 мнения
• Страница 1 от 1