Две години от управлението на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Две години от управлението на ГЕРБ

Мнение от sean-john » 11 Окт 2011, 12:38

Хора НЕдоволни винаги ще има... аз пък мога да поспоря с 2-3-ма колеги по нагоре,но не искам и само ще спомена...гърци които се оплакват има многоо ( и не социално слаби,а шефове и собственици на фирми къде малки къде големи... това съм го чул лично аз от тях,не от някой приятел на мой приятел и така до 9-то коляно)...

Отностно управлението на Бойко аз съм доволен... до сега какви промени видяхте от всички минали паляци в парламента ? защото аз с нищо не съм запомнил тия л@йна,освен с лъжливите им изказвания и безбожната им наглост...а за Герб мога да кажа доста хубави неща които ми правят впечатление всеки ден...примери много... доста добре съм видял картинката преди 5 години и сега,защото имах възможност да си идвам по 1-2 пъти в годината в страната ни , а така според мен се придобива една много по реална преценка за това дали се прави нещо или се продължава само с краденето...защото когато човек стои в центъра на нещата,много от тях остават незабелязани...всеки плюе ,че правел магистрали и паркове и градинки... ще се повторя,но от предните всичко си стоеше от комунистическо време...пръста не си мръдваха за НИЩО... вярно, разбира се,че има още какво да искаме,но определено немога да плюя човека от когото за първи път виждам някаква светлина в тунела...

Също така ми става много смешно като някои хора (не визирам само форума,доста са ми го споменавали лично) кажат,че сме станали полицейска държава... скъсвам се да се хиля... какво ви бърка вас това нещо? защото мен лично не ме бърка изобщо,ако си с изрядни документи и си живееш според правилата,не виждам какво може да ти навреди това нещо...ето вчера (не буквално) в нашия град на най главния булевард имаше полицейска хайка от 6-7 коли... и спираха всичко живо...ама кво ме бърка мен изряден съм си и само им правя ЕВАЛА,че някой се наема да проверява сулю и пулю дет без книжки карат и без ГО и какво ли не...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Окт 2011, 12:58

sean-john написа:кажат,че сме станали полицейска държава... скъсвам се да се хиля... какво ви бърка вас това нещо?

Бърка ги Стокхолмският синдром.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 11 Окт 2011, 13:00

Тя полицейщината е за дребния чиляк, дето не си платил задължиение от 50-100 лв. За големите риби няма полицейщина, те даряват едни суми по партиините каси и за сметка на това не плащат данъци от милиони левове, от което пак страда дребния чиляк.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Окт 2011, 13:06

Ми бюджет за меверето 1.15 милиарда лева,дето излизат от мойте данъци и това че на майка ми и баща ми пенсията е нищожна-бърка ме много,както и че битовата престъпност е огромна...

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 11 Окт 2011, 13:16

Е.Димитров написа:Ми бюджет за меверето 1.15 милиарда лева,дето излизат от мойте данъци и това че на майка ми и баща ми пенсията е нищожна-бърка ме много,както и че битовата престъпност е огромна...

Да колега разбирам те ама нека съобразим,че сме в България... и ако трябва да избирам част от данъците ми да отива за "полицейщина" и от това да бъдат прибирани в нечии джоб... ще избера първото... та както се казва аз избирам по малкото зло...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 11 Окт 2011, 13:26

У нас има 60 500 щатни полицаи. От тях 22 хиляди са фуражки, а останалите са чиновници. Т.е. зад всяка фуражка седят двама чиновници. Лондон има 8 милиона и 700 хиляди жители и 16 хиляди полицаи. Ню Йорк – центърът на престъпността в Щатите, на 19 милиона жители има 40 хиляди полицаи. В Европа само Кипър има повече полицаи от нас – 623 хиляди. Обаче Кипър е страна в полувоенно положение, за разлика от нас.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 11 Окт 2011, 13:42

Когато стане така и у нас, тогава ще се оправим.

http://www.novini.bg/news/26069-%D0%B4% ... B0%29.html

Иначе казано никога. Не виждам как ще осъдят някой от "богопомазаните". Е, чат-пат някой кокошкар... и те така!

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 11 Окт 2011, 13:45

в Кипър има много воени(ООН или от някаде другаде) а полицаите са много малко
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Окт 2011, 14:19

Само един прост факт. През управлението на Иван Костов (1997-2001 г.), беше прието в КСО(Кодекс за социално осигуряване), следното нещо. Един осигурен (разбирай работещ), да осигурява друг член на семейството, неосигурен, приемрно съпруг/съпруга. От заплатата на работещия се удържаше процент за неосигурения и така последния беше и той осигурен здравно. Смея да кажа, че тогавашната "криза", Бойко Борисов и през крив кюнец не я е помирисал. Когато Н.В. Симеон Втори дойде на власт, той премахна този механизъм, защото според него сигурно след 800 дни, българите щяха да живеят в нечувано благоденствие. Не се получи. Никой не промени това. Дойде кризата през 2009 г. и ГЕРБ на власт. Това не само, че не се върна като механизъм, а и в момента всеки безработен трябва да плаща 16.80 лв. за здравно осигуряване и да подава Декл. обр.7 за тия вноски. А ако недай си Боже, не подаде декларацията, от 500 до 1000 лв. акт. А всички знаем какви са здравните услуги в страната, ако не си платиш долъпнително. И за какво говорим тук? Говорим за човек без никакви доходи, от който задължително се искат 16.80 лв. на месец за калпави здравни услуги. Къде е логиката в това, незнам. Е те така се бори криза, като се товарят най-уязвимите словеве от населението, с още отгоре. И това е само един пример. Пикая му и на магистралите и на спортната зала и на всичко.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 11 Окт 2011, 15:53

exotique написа::kuku: Хахаха,плашете вие с тая Гърция,аз не съм чул досега някой грък да се е оплакал от ситуацията там :yes: А това,че протестират и блокират държавата за ден -два-само ГОЛЯМО евала им правя :bchug:

Ти в час ли си изобщо :dummy: Кажи ми кой грък не се оплаква!Дори държавните служители,които бяха като богопомазани постояно протестират и стачкуват при това масово!Ако не следиш политиката поне не се обаждай :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Окт 2011, 16:04

ZLATIST написа:
exotique написа::kuku: Хахаха,плашете вие с тая Гърция,аз не съм чул досега някой грък да се е оплакал от ситуацията там :yes: А това,че протестират и блокират държавата за ден -два-само ГОЛЯМО евала им правя :bchug:

Ти в час ли си изобщо :dummy: Кажи ми кой грък не се оплаква!Дори държавните служители,които бяха като богопомазани постояно протестират и стачкуват при това масово!Ако не следиш политиката поне не се обаждай :bang:

Това,че протестират-е добре...и точно това имам предвид-не седят на масата в кръчмата да се оплакват-колко била зле България,колко сме тъпи Българите и т.н.,ами излизат на площада и блокират работата на държавата,включително и държавната администрация протестира и за 2-3 дни правитеслтвото поддава,защото няма избор!А тук-протести-СМЕШНИ,едни ги яхва някоя политическа партия,на другият тинейджъри и деца скачат срещу властта- къде е граждаснкотот общество,ОТ КОЕТО ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТЕО НА СТРАНАТА??? Ето това имам предвид...гърците не седят да се самосъжеляват,ами правят-каквото могат и каквото зависи от тях

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ZLATIST » 11 Окт 2011, 16:11

Гърците нищо не правят-те са мързеливи и некадърни в сравнение с нас българите!Сега протестират,защото им спряха "кранчето" за много привилегии.Ти знаеш ли,че те са единствената страна обявявала фалит в миналото :!: Как си го обясняваш?!Сега заслужават да стане като при нас т.е.да започнат от нулата-200 евро заплата и това е-ако имат растеж-повишение,ако ли пък не-ще споделят съдбата ни! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Окт 2011, 16:38

единствена? поне 20на страни са спирали по няколко пъти да изплащат задължения по външния дълг през миналия век :shock: в това число и българия.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Окт 2011, 17:14

Абе кво ги жалите Гърците-с минимална пенсия 800 евро..и доколкото знам(може и да греша)ти трябва 4-5 години работа легално за да имаш право на пенсия....Къде сме тръгнали да се сравняваме въобще???Колко е мин.заплата в българия,колко е минималната пенсия в България,не давайте за приемр частен сектор с 1000+ лв на месец,ами стандатрното и минималното с което можеш да разполагаш тук :bang: :ranting: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ZLATIST » 11 Окт 2011, 18:33

steeN написа:единствена? поне 20на страни са спирали по няколко пъти да изплащат задължения по външния дълг през миналия век :shock: в това число и българия.

Ти въобще четеш ли какво пиша и знаеш ли за какво става въпрос :!: :?: Говоря за обявяване на фалит,а не за спиране на плащанията :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата