Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Бисери от форума

Мнение от plradev » 10 Окт 2011, 8:01

BadAngel написа:ачо, до 4ти ноември според мен трябва да караш само със задна лява зимна гума
все пак тя седи от северната сттрана на билото и е по-вероятно да гази сняг :ok: :ok: :ok:

Е това ми оправи мрачната сутрин :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ok:

от темата за зимните гуми http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=269741
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 10 Окт 2011, 9:47

Турбо кит Ебаи??? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 12 Окт 2011, 15:22

deyan-enchev написа:Заключването на предния капак на Форд е измислено с цел двигателя да не избяга от срам от коша :!:

:bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Окт 2011, 16:43

^ то ако е само тва като вдигнеш кората па добре, лошото е да видиш асфалта от багажника

:mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 12 Окт 2011, 22:16

Ххаххах как не съм забелязала на колегата p0wer подписа :mhihi:

Преди можеше да намериш жена,която да може да готви като,майка ти,а сега можеш да намериш жена,която пие като баща ти. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много е добър :ok:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Окт 2011, 11:00

от Шарк-а :mhihi:

DEMIURGE написа:
gecata73 написа:колата е бивша полицейска, води се кола магистрален преследвач и мотора си е докаран от немската полиция и само е сменен в дару, баща ми миналата година отишъл да смени маслото и след нема и 10км счупи кобилици, отворихме го и се обадих в дару за части да ми дадат цена те си ме пратиха директно в германия, та с познати и много чакане се сдобих с части и доста пари дадох, това е ясно, тука за мотора няма инфо, колата е била до 2002 мисля на ХХ номера ама после са ги сменили с български, а като са го викнали немеца обратно в германия пререгистрацията се оказала доста бавна и трудна и той я е продал на един от НС БОП и така аз от него преди три години, даже си имаше лепенки по стъклата НС БОП и като ме спреха-колега как е -беше много яко преди да ми счупят предното стъкло, иначе и аз брах ядове при регистрацията щото нямаше инфо за колата и я писаха 2,5 за по-нисък данък и гражданска, ама по-надолу не можело, щото на купето пишело, 2,5-2,8 къде го видеха това незнам

Геца, хайде да бъдем реалисти...
1. Колата е бивша полицейска - имаш предвид видимо полицейска (тоест - била е зелено-бяла на цвят) или е "цивилна" полицейска? Ако е наистина така, моля те да провериш за следните неща и да споделиш с нас:
1.1. Колко Ампера е алтернаторът? Ако не знаеш - има номер на него...
1.2. Има ли втори акумулатор в багажника, или поне кабели за него?
1.3. Има ли предвидено място за оръжие?
1.4. Има ли закрепване или следи от него за радиостанция в жабката?
1.5. Има ли емблема на модела на капака на багажника?
1.6. :mhihi: Има ли пепелници на задните врати?
1.7. Има ли огледало на пасажерския сенник???
1.8. Има ли дръжки на тавана за пътуващите отзад?
1.9. Какъв цвят е мокетът?
1.10. Има ли стелки и какви са?
1.11. С какво са покрити седалките?
1.12. Как е оформен багажникът?
1.13. Има ли на капака му отделение с инструменти?
Има и други неща за питане, но ще стане много дълго.

2. Колата е магистрален преследвач.
Готин термин, ама не спекулирай с него - други са колите за тази цел. Но има и такива от БМВ.
Явно от там идват и 200+ конски сили. Ако искаш, после може да коментираме, как от стандартен М30В28 с 184 конски сили може да се извади още допълнителна мощност. Но ако си сигурен в това, което пишеш - значи и ти можеш да ми го кажеш. Иначе ще стане, като с пернишкия голф - за всяка лепенка - по 5 конски сили...
Също така, вероятно може да кажеш, каква е разликата в двигателите при стандартната и полицейската версия.
Няма да те питам за окачване и спирачки.

3. мотора си е докаран от немската полиция и само е сменен в дару. - за какво е бил докаран този мотор в Дару Кар и наистина ли е докаран от немската полиция??? Кого са искали да преследват в България немските полицаи или нашите са ги помолили за услуга - не става ясно.

4. баща ми миналата година отишъл да смени маслото и след нема и 10км счупи кобилици, отворихме го и се обадих в дару за части да ми дадат цена те си ме пратиха директно в германия, та с познати и много чакане се сдобих с части и доста пари дадох
Не знам защо са те пратили в Германия за счупени кобилици и отгоре на всичко са ти трябвали познати и доста пари. Никакъв проблем не е да се купят кобилици за М30 двигател на цена 15 евро за брой и то без никакво чакане. Не казвай, че кобилиците са специални. (Има и такива разбира се, но не се слагат на "магистрални преследвачи" от гореспоменатия тип).

5. тука за мотора няма инфо, колата е била до 2002 мисля на ХХ номера ама после са ги сменили с български, а като са го викнали немеца обратно в германия пререгистрацията се оказала доста бавна и трудна и той я е продал на един от НС БОП.
Знаеш ли на кои коли са се слагали ХХ номера? Вероятно човекът от НСБОП ти е казал, че колата е била "магистрален преследвач". Кой ще смее да оспори думите на един държавен служител??? Тук се намесва и някакъв немец. Явно той е имал връзки с немската полиция и "нещо" е преследвал в България. С "ХХ" номера. От много "преследване" двигателят се е счупил и му бива докаран нов, ама специален 200+ от немската полиция. Вероятно в "преследването" са били намесени и нашите специални служби (това не е НСБОП) и когато немецът е бил извикан обратно в Германия, той е решил да остави в България своето уникално возило (будала - такива и в Германия няма!). В този момент на сцената се появява човекът от НСБОП.
:!: Всъщност факт е, че в гаража на НСБОП е имало доста части за М30 двигатели - отдавна всичко е продадено по един или "друг" начин. Поддържането на склад на тези части недвусмислено показва, че наистина в НСБОП са имали БМВта с М30 двигатели.

6. при регистрацията щото нямаше инфо за колата и я писаха 2,5 за по-нисък данък и гражданска, ама по-надолу не можело, щото на купето пишело, 2,5-2,8 къде го видеха това незнам.
Точно на купето 2.5-2.8 никъде не пише. Пише го на всмукателния колектор и на блока. Пише какъв е двигателя на идентификационната табела на колата и ВИН номера, както и при серийния номер на блока - но всичко това не е важно. Кажи ни сега, какъв е щампования номер на блока (зад стартера) и ще ти кажа какво точно имаш.

Поуката... Геца, не се сърди, но прегледай отново какво си написал.
Ако се сещаш, имаше скоро една хубава тема за едно е23 от Мадагаскар - да не стане подобна история.
Разчитам на твоето чувство за хумор. :bchug:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Окт 2011, 23:03

h4ckED написа:то днес май само метеорити не валяха ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 17 Окт 2011, 17:16

(bubsa) написа:
ms написа:
acho.rs написа:Зимна гума на 3-4мм според тебе на колко сезона е ?
Според мен е минимум на 5-6 години , където имаме и умора на материала ...

еее, недей прекалява- ти ако караш малко зимата има други дето карат много... ако се сетиш пролетта ми кажи да ти покажа моите зимни на 2 сезона, ако имат 4мм. грайфер ще е идеално- при мен няма гума дето да изкара повече от 2 сезона, просто карам много и по всяко време... имало е години когато нови зимни гуми сложени началото на ноември ги изхвърлям средата на февруари щото имат 3-4мм. и купувам 2-ри комплект- хубави години бяха...
А това с гуми дето са на по 5-6г. как ги карат не ми е ясно :kuku:

На тебе и ачо кога ви остава време да карате коли изобщо,като не излизате от форума :dunno:

Припадам, хаха.

:bowdown:
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 17 Окт 2011, 18:39

:mhihi: Изображение има доза истина

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Окт 2011, 20:37

deyan-enchev написа:Средностатистическо натискане на съединител при DOWNSHIFT на трениран Софийски рейсър отнема точно толкова време колкото 2 размаха на колибри !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 19 Окт 2011, 10:06

VesoPesa написа:
deyan-enchev написа:Средностатистическо натискане на съединител при DOWNSHIFT на трениран Софийски рейсър отнема точно толкова време колкото 2 размаха на колибри !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 20 Окт 2011, 6:31

ivoo написа:Чудя се , ако пуснат масло Кастрол или Мотул , ама с дъх на шунка , бекон или кашкавал - колко ли ще изкажат мнение , че това с бекона е по добро от останалите :mhihi: :mhihi: щото двигателите им работят много по тихо. :banghead: Психясал народ еееейййй.
true :mhihi: :mhihi: :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Окт 2011, 11:49

В ето тази тема, почти всеки втори храни Ачо :shock: :mhihi:
-> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 52&start=0
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 20 Окт 2011, 20:43

Мнение в технически подфорум е36. В тема "проблем с парното е36"
petar88 написа:Работил съм като барман по морето в кафета. Живея в Студентски град. Нямам проблем със смени и работно време.
vld:Пич айде стегни се малко тук не е джобсБГ!!!
Още едно мнение в Е36 свързано с това че си търсиш работа и излиташ :!:

Обяснението:
petar88 написа:Брат ми ползва форума за да му ги превежда на бг. Не е нарочно

:mhihi: :mhihi:

Отговорът:
bum_bum написа:Кажи му на брат ти да ползва друг форум. Че след още един такъв пост и ти няма да можеш да го ползваш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 20 Окт 2011, 20:58

Dpy написа:Мнение в технически подфорум е36. В тема "проблем с парното е36"
petar88 написа:Работил съм като барман по морето в кафета. Живея в Студентски град. Нямам проблем със смени и работно време.
vld:Пич айде стегни се малко тук не е джобсБГ!!!
Още едно мнение в Е36 свързано с това че си търсиш работа и излиташ :!:

Обяснението:
petar88 написа:Брат ми ползва форума за да му ги превежда на бг. Не е нарочно

:mhihi: :mhihi:

Отговорът:
bum_bum написа:Кажи му на брат ти да ползва друг форум. Че след още един такъв пост и ти няма да можеш да го ползваш ;)

много ни е умен форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата