бърз въпрос!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
бърз въпрос!!
Диф от Е28 става ли на Е30 ?
до 1час чакам отговори!
до 1час чакам отговори!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Доста ме съмнява да стане - виж от Е34 на Е28 по може, но на Е30 (самата кола е по-къса реално погледнато, мен ми се вижда невъзможно). Но пък нямам практически опит, нека каже някой от майсторите във форума:)
едит: Да, прав си, и аз не знам какво ме прихвана - само дръстя темата. ОСновно исках да кажа, че във Видин знам едно Е34 с диф от Е28, но това също не ти помага хич.
едит: Да, прав си, и аз не знам какво ме прихвана - само дръстя темата. ОСновно исках да кажа, че във Видин знам едно Е34 с диф от Е28, но това също не ти помага хич.
Последна промяна amd на 14 Апр 2006, 17:17, променена общо 1 път
BMW only!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
колега /без да се обиждаш/ в последните седмици забелязвам повишена активност на твоя юзър в тясно технически теми, в които най-добре е човек като незнае да не пише а просто да чете, щото е тъпо а не помага с нищо освен темата да стане 5страници от които полезните са 1/3. А е очевидно че ти си непросветен по тези въпроси.
Сега аз съм написал че ми трябва бързо и спешно и очевидно от хора дето са пробвали и имат опит - мислиш ли че ми помогна с това твое мнение? Разбирам ако сме в IRC или на кафенце да те питам, отговора ти важи, но във форума е по-готино всичко да е стегнато и ясно.
поздрави
Сега аз съм написал че ми трябва бързо и спешно и очевидно от хора дето са пробвали и имат опит - мислиш ли че ми помогна с това твое мнение? Разбирам ако сме в IRC или на кафенце да те питам, отговора ти важи, но във форума е по-готино всичко да е стегнато и ясно.
поздрави

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
4 мнения
• Страница 1 от 1