двигателя трака
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: двигателя трака
Свещите се стягат с динамометричен ключ. Най малкото ако са некоректно стегнати се променя топлинното число.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
bum_bum написа:Свещите се стягат с динамометричен ключ. Най малкото ако са некоректно стегнати се променя топлинното число.
Последно ги сменяха в сервиз,но не вярвам да са ги стягали с динамометричен ключ,а на око или до откат

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Видях темата на колега и се надявам да няма нищо против,че я позлвам и аз за въпрос.При мен се чува едно тракане когато колата е студена за 2 секунди и изчезва веднага,каточели докато качи маслко навсякъде из мотороа,нормално ли е или трябва да се притеснява? Точно като на повдигачи звучи но за секунда две и спира ...
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- e36Bulgaria
-
-
- Кара: ше 318tds
- Мечтае да кара: перфектно БМВ
MPOWERfan написа:Видях темата на колега и се надявам да няма нищо против,че я позлвам и аз за въпрос.При мен се чува едно тракане когато колата е студена за 2 секунди и изчезва веднага,каточели докато качи маслко навсякъде из мотороа,нормално ли е или трябва да се притеснява? Точно като на повдигачи звучи но за секунда две и спира ...
и аз имам същия проблем.. казаха ми че е от помпата голям аванс но дали е така нз на мен ми прилича на хидр. оптегач на веригите докато се напълни.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва тракане ако не е в напреднал стадий се оправя като си слагате препоръчаното масло. Ако не- чистене на повдигачи частично оправя проблема. Следва ревизия на ваноса или подмяна на заминалите повдигачи и ако и тогава не се оправи.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
bum_bum написа:Тва тракане ако не е в напреднал стадий се оправя като си слагате препоръчаното масло. Ако не- чистене на повдигачи частично оправя проблема. Следва ревизия на ваноса или подмяна на заминалите повдигачи и ако и тогава не се оправи.
При мен маи не е в напреднал стадий,чува се само когато колата е студена 1,2 секунди след като съм запалил и спира.
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2