Моля за информация!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Моля за информация!
От Декстрон 3 по английско не може и да има
Декстрон не е марка, а спецификация на хидравлични масла, измислена от Дженерал мотърс. Иначе се казва Hydraulic fluid
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
колега друг вариант е да ги свалиш и изпратиш на продавача и да ти изпрати и новите-така няма да има объркване и ще си ги смениш и си смени майстора ,ако не ти допада 

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Така е колега ама става дълга и широка къде да ми седи колата докато е със свалена ролка и ремък......?..няма къде,пък и тука в тоя град всички са аматьори не ми се говори направо
и да имам пари нямам условия да си направя колата,някой колеги тук от форума помнят като реших да си пребоядисам колата какви нерви брах 3 месеца и полувина с майстори в Смолян,купя си части и масла отида тука да ги сменям и седя до майстора и го гледам в ръцете не че нещо но току виж налял маслото в радиатора,страх ме е вече нещо да се развали на колата не,че парите са такъв проблем няма къде да ги сменя,то неостана аз съм много доволен от колата си гори ми хубаво вози хубаво,само рейката да и оправя и да спре да ми вие и това е всичко друго е ОК!
и да имам пари нямам условия да си направя колата,някой колеги тук от форума помнят като реших да си пребоядисам колата какви нерви брах 3 месеца и полувина с майстори в Смолян,купя си части и масла отида тука да ги сменям и седя до майстора и го гледам в ръцете не че нещо но току виж налял маслото в радиатора,страх ме е вече нещо да се развали на колата не,че парите са такъв проблем няма къде да ги сменя,то неостана аз съм много доволен от колата си гори ми хубаво вози хубаво,само рейката да и оправя и да спре да ми вие и това е всичко друго е ОК!- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
bili1 написа:Здравейте колегипроблема ми е следния и искам малко информация от вас да ме информирате за да знаем какво да правим с колегата "laviatan"!
Бях си поръчал от него 2 обтяжни ролки и 2 ремъка-пистовия и тоя за климатика,отидох да ми ги сменят и докато чаках майстора ме извика,отидох и той ми каза,че едната обтяжна ролка и единия ремъка за климатика нестават,а другата ролка и ремък са си станали,даже ги снимах ето в дясно е моята ролка,а в ляво е новата- http://bili1.snimka.bg/automobiles/olki.594619 имат разлика не са еднакви,а ето сега и ремъците- http://bili1.snimka.bg/automobiles/emyc ... 0.23572503 моя е по-къс и е с номер 5 PK 850 250 Bosh,а новия е по-дълъг с номер 5 PK 906сложихме си ги обратно старата ролка и ремъка и като се прибрах писах на колегата за какво става въпрос и снимките му пратих,той се учуди
и ми каза,че не е възможно да е станала обърка и ми пойска вин номера,пратих му го и той пак ми писа,че по рамата излиза единствено и само този номер и този размер Ribbed v-belt 11 28 1 437 873
5PK X 906 демек точно който ми е пратил,и ролката по същия начини сега незнам какво да правим,провери номера на моя ремък и му излиза BOSCH 1 987 947 847-5 PK850 пистов ремък RENAULT 17,84 лв.
![]()
хептен се объркахме вече,какво да правим дайте съвет?
Благодаря!
Колега преди 1 час си сменях ролката на е39 97г. 520и,и е точно такава къквато ти е пратил колегата.Говоря за ролката която е до генератора.Другата ме интересува (тази на климатика)да ми помогнете че нещо не ми остана време за нея,същата ли е ролката като горната,или трябва да се сменя със амортисьорчето?Може ли да сменя само ролката?Данеби да са различни и от там да се получава разликата на колегата?
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2