Имате ли заделени пари за черни дни (1 000 лева)
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Имате ли заделени пари за черни дни (1 000 лева)
N.Mihaylovski написа:Оставил съм неква сума за 4-5 погребения и една сватбаИ още неква за гипсови корита, патерици, операции и от тоя сорт
За две-три М3 Е46-ци има значи

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
zazomazo написа:Nikito_nn написа:...
Аз го написах още на първа страница...покрай тоз форум как да имаш заделени париИ да имам някакви заделени, то я воланче ще излезе готино или някоя М-кова броня, джантички
Пък то това си е направо болест, щото дори и да си я направиш колата по вкус, все ти се иска да промениш нещо
докато мама и тате се грижат за изхранването и сметките ще е така![]()
като пораснеш и създадеш семейство, направиш деца ще почнеш да имаш други приоритети
Ехееей ти какъв образ ми изгради само....

Nikito_nn написа:zazomazo написа:Nikito_nn написа:...
Аз го написах още на първа страница...покрай тоз форум как да имаш заделени париИ да имам някакви заделени, то я воланче ще излезе готино или някоя М-кова броня, джантички
Пък то това си е направо болест, щото дори и да си я направиш колата по вкус, все ти се иска да промениш нещо
като пораснеш и създадеш семейство, направиш деца ще почнеш да имаш други приоритети
Ехееей ти какъв образ ми изгради само....Сигурно си мишлиш че съм на 18-19 дето мама и тате са ми купили колата оня ден
Колега незнам от къде можеш да знаеш аз на каква възраст съм, плащам ли сметки и укривам ли данъци
Изказването ти е неуместно.
ми може да съм сбъркал....ма не вярвам

и зарежи вече тия М-брони, вземи купи дрешки на децата си

сори ако съм те засегнал, ама твоето изказване провокира точно такива разсъждения

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
zazomazo написа:Nikito_nn написа:zazomazo написа:Nikito_nn написа:...
Ехееей ти какъв образ ми изгради само....Сигурно си мишлиш че съм на 18-19 дето мама и тате са ми купили колата оня ден
Колега незнам от къде можеш да знаеш аз на каква възраст съм, плащам ли сметки и укривам ли данъци
Изказването ти е неуместно.
ми може да съм сбъркал....ма не вярвам![]()
и зарежи вече тия М-брони, вземи купи дрешки на децата си![]()
сори ако съм те засегнал, ама твоето изказване провокира точно такива разсъждения
Ами повярвай, като не вярваш....
Изказването ми беше по скоро в кръга на шегата. Не знам какво си го взел на сериозно и тука се опитваш да ми даваш някакви житейски съвети. Не ме познаваш както казах и не мисля, че е редно да ми даваш някакви съвети определения и да ми изграждаш някакъв образ, както вече казах. Не се бой за мен аз знам много добре за какво какви пари да харча и какви са ми приоритетите. Всеки човек си има хобита и сам си преценя какво може да си позволи. Отначало го приех на майтап ама нещо почна да прекаляваш. С това "да купя дрешки на децата си" направо ме вбеси

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.
Много хора вече са на мнение, че каквото се изкара, трябва да се оползотворява, а пък за някаква по-големи покупки.....има време. Времената са такива, че трябва да се живее ден за ден!
Много хора вече са на мнение, че каквото се изкара, трябва да се оползотворява, а пък за някаква по-големи покупки.....има време. Времената са такива, че трябва да се живее ден за ден!
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
((:BuKcu:)) написа:Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Stoicho написа:((:BuKcu:)) написа:Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.
![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
((:BuKcu:)) написа:Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.
Тц, този път не съм съгласен

И 300 лева запрата да взимаш - пак може по некой лев да заделяш. Ако разбира се не изплащаш айфон на най-високата тарифа на некой оператор

Аз примерно като беден студент също заделях - да има поне за няколко купона напред, че ако стане нещо криза да не закъсам по средата на годината

- xpl0d
-
-
flame написа:((:BuKcu:)) написа:Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.
Тц, този път не съм съгласен![]()
И 300 лева запрата да взимаш - пак може по некой лев да заделяш. Ако разбира се не изплащаш айфон на най-високата тарифа на некой оператор![]()
Аз примерно като беден студент също заделях - да има поне за няколко купона напред, че ако стане нещо криза да не закъсам по средата на годината
Ай не говори глупости поне. И 300лв. заплата да си взимал пак можело да заделяш. Да, може, ако не плащаш квартири, ако ти готвят, ако ти плащат сметките вкъщи и по заведенията, ако ти сипват бензина в колата и още хиляди "ако"-та, е да тогава ще можеш и всичките 300 да спестиш

Той бил заделял като студент - и как заделяше, 10 буркана от село да има за седмицата, дрешки мрешки пак така, 30-40лв. наем за общежитие пак платен от родителите и готово. Така и дядо ми ще "заделя".
Не ми ги разправяй за бедните студенти и "заделянията". Не много отдавна бях студент 5 години, минал съм по тези пътища, видял съм ги тези неща и вярвай ми знам много по-добре от теб какво е заделяне и какво е беден студент

xpl0d написа:flame написа:((:BuKcu:)) написа:Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.
И 300 лева запрата да взимаш - пак може по некой лев да заделяш. Ако разбира се не изплащаш айфон на най-високата тарифа на некой оператор![]()
Ай не говори глупости поне. И 300лв. заплата да си взимал пак можело да заделяш. Да, може, ако не плащаш квартири, ако ти готвят, ако ти плащат сметките вкъщи и по заведенията, ако ти сипват бензина в колата и още хиляди "ако"-та, е да тогава ще можеш и всичките 300 да спестиш.
Той бил заделял като студент - и как заделяше, 10 буркана от село да има за седмицата, дрешки мрешки пак така, 30-40лв. наем за общежитие пак платен от родителите и готово. Така и дядо ми ще "заделя".
Не ми ги разправяй за бедните студенти и "заделянията". Не много отдавна бях студент 5 години, минал съм по тези пътища, видял съм ги тези неща и вярвай ми знам много по-добре от теб какво е заделяне и какво е беден студент
С 300 кинта не може да живееш в центъра на София под наем и да караш собствена кола

И естествено, че за толкова пари ще има много "ако"-та и компромиси

Money management му е майката

- xpl0d
-
-
flame написа:Money management му е майката

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
xpl0d написа:flame написа:Money management му е майката
![]()
![]()
Доооообре
![]()
![]()
Флеймо, даваш ли частни уроци ?

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:xpl0d написа:flame написа:Money management му е майката
![]()
![]()
Доооообре
![]()
![]()
Флеймо, даваш ли частни уроци ?
Всичко давам, но само на подбрани хора

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
flame написа:Всичко давам, но само на подбрани хора![]()
Марш да пиеш

Е тва пиьенье ни изпи парите

Много като тебе вече плакаха ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
flame написа:xpl0d написа:flame написа:((:BuKcu:)) написа:Като взимаш 700-1000лв. няма как да имаш спестени пари. Да не забравяме, че много хора са и с кредите, което допълнително намалява бюджета. Отделно сметките за консумативи, пак не са хич малки. А хора със семейства просто няма как да заделят, тъй като всичко отива за предназначение.
Ай не говори глупости поне. И 300лв. заплата да си взимал пак можело да заделяш. Да, може, ако не плащаш квартири, ако ти готвят, ако ти плащат сметките вкъщи и по заведенията, ако ти сипват бензина в колата и още хиляди "ако"-та, е да тогава ще можеш и всичките 300 да спестиш.
С 300 кинта не може да живееш в центъра на София под наем и да караш собствена кола![]()
И естествено, че за толкова пари ще има много "ако"-та и компромиси![]()
Money management му е майката
може пламенния колега пламенно да е преотстъпвал тялото си или по-интимни части от него за пасивна обработка с цел домогване до финансово благополучие(ерго-спестяване..)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bogat-Beden на 07 Окт 2011, 19:12, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"