стартер или акумулатор или ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: стартер или акумулатор или ...
здравейте отново
почистих клемите и днес нов проблем - въртя ключа, всички лампи светват, под капака изтраква 3 пъти и след това светват пак всички лампи но не пали
подобрението е че вече има ток, и не се налага отново да играя с кабелите, но пък сега не пали
стигнахме до стартера май, а?
почистих клемите и днес нов проблем - въртя ключа, всички лампи светват, под капака изтраква 3 пъти и след това светват пак всички лампи но не пали
подобрението е че вече има ток, и не се налага отново да играя с кабелите, но пък сега не пали
стигнахме до стартера май, а?
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
колега я пробвай да вземеш на някой приятел акумулатора и пробвай с него ! И я сподели нещо повече за този нов акумулатор който си купил: марка/ампер час ...

при бутане дали ще запали? че съм паркирал някъде из квартал гоце делчев, поне до вкъщи да я закарам
не знам за тоя бентикс (за пръв път го чувам де), от това което чета, ако е той се проявява при завъртане на стартера, а при мен нищо не се върти - изщраква два пъти и това е
не знам за тоя бентикс (за пръв път го чувам де), от това което чета, ако е той се проявява при завъртане на стартера, а при мен нищо не се върти - изщраква два пъти и това е
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Еми провери кабела до него де.Премери с уред какво става. 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2