Датчик температура на маслото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колеги има ли начин да подкарам този утред на таблото от С50 мотора?
дали мога да ползвам някои аналогичен датчик като съпротивление за да чете вярно
дали мога да ползвам някои аналогичен датчик като съпротивление за да чете вярно
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ares2
- старши ентусиаст
-
Re: Датчик температура на маслото
сдобих се с едно табло от S50B30 И ми е интересно дали ще заработи това за температурата на маслото... ще му пусна кабели ако е нужно но се чудя как да сложа датчик някак за да мери..
дали да не направя някаква кастъм пробка.. комбинирана с датчик..?
или просто си въобразявам че е така лесно
ясно е че оборотомера няма да е като хората но ги били пренастроивали каза един колега .. та да кажем че това ще стане някак
дали да не направя някаква кастъм пробка.. комбинирана с датчик..?
или просто си въобразявам че е така лесно
ясно е че оборотомера няма да е като хората но ги били пренастроивали каза един колега .. та да кажем че това ще стане някак
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз за мойта сам си харесал тази капачка:
http://www.ca-at.co.uk/variants-cGFyZW5 ... xNDA=.html
http://www.ca-at.co.uk/variants-cGFyZW5 ... xNDA=.html
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има начин, чакаме включване 
Тая капачка трябва да си луд да я вземеш на тия пари. Има еан адаптери за датчици и са на къде-къде по-добра цена.

Тая капачка трябва да си луд да я вземеш на тия пари. Има еан адаптери за датчици и са на къде-къде по-добра цена.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Какво му има на оборотомера? Ако колата ти е с 6-цилиндров агрегат, няма да имаш никакви проблеми с отчитането на оборотите с табло от М3. Просто никога няма да стигаш до червеното, но мярката ще е коректна.
И не мисли глупости за капачки и разни други. Поръчай си един датчик за маслената конзола, поръчай си и гумените й уплътнения. При следващата смяна на маслото я свали, намери заготовката за навиване на датчик, отиди при стругар с датчика, за да хване размера и стъпката на резбата му, ще ти я пробие и ще си инсталираш датчика като си трябва. Аз специално така направих. Номера на датчика в риълоем при М3-ките го търсиш. Цената му е точно 50 лв. След това от него до таблото прокарваш една жица и на една от буксите сменяш едно пинче, за да дойде сигнала. АМа това вече бум-бум ще го разкаже, че аз загубих словото преди да съм го сътворил.
И не мисли глупости за капачки и разни други. Поръчай си един датчик за маслената конзола, поръчай си и гумените й уплътнения. При следващата смяна на маслото я свали, намери заготовката за навиване на датчик, отиди при стругар с датчика, за да хване размера и стъпката на резбата му, ще ти я пробие и ще си инсталираш датчика като си трябва. Аз специално така направих. Номера на датчика в риълоем при М3-ките го търсиш. Цената му е точно 50 лв. След това от него до таблото прокарваш една жица и на една от буксите сменяш едно пинче, за да дойде сигнала. АМа това вече бум-бум ще го разкаже, че аз загубих словото преди да съм го сътворил.

- ares2
- старши ентусиаст
-
колеги благодаря
успокоихте ме.. че по едно време се помислих за луд ..но сега ми просветва.. 
ще реша как да направя нещата. достатъчно инфо има
от вас

ще реша как да направя нещата. достатъчно инфо има

8 мнения
• Страница 1 от 1